Ηράκλειο: Καταδρομική επίθεση στα γραφεία του Αυγενάκη (ΦΩΤΟ)

Ηράκλειο: Καταδρομική επίθεση στα γραφεία του Αυγενάκη (ΦΩΤΟ)

Εισβολή αγνώστων στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το στο Ηράκλειο.

Όπως μεταδίδει το «Cretalive», ομάδα 10 ατόμων εισέβαλε στο γραφείο του Κρητικού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και υφυπουργού Αθλητισμού, γράφοντας συνθήματα και προκαλώντας ζημιές, ως ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μάλιστα, το στέλεχος της κυβέρνησης ανήρτησε στο Facebook φωτογραφίες από τις ζημιές στο πολιτικό γραφείο του αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: «οι γνωστές επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Λευτέρης Αυγενάκης:

«Ο στόχος και οι μέθοδοι που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους. Όταν οι αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτή που συνέβη σήμερα στο Πολιτικό μου Γραφείο στο Ηράκλειο, τότε αυτές στρέφονται εναντίον όλης της κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης, κοινωνίας στης οποίας την υπηρεσία έχω αποδείξει κατά τα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής, ότι βρίσκομαι με αφοσίωση, σεβασμό και εργατικότητα.

Όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή την πρακτική πολιτικής βίας, οφείλουν να συναισθανθούν το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν απέναντι στη δημοκρατική ομαλότητα, απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών μας, οι οποίοι δίνουν σκληρούς καθημερινούς αγώνες, αλλά και στην Πατρίδα συνολικά.

Οι γνωστές επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται.  Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.

Αναμένω την καταδίκη απ’ όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ