Κ. Βλάσης: Τιμή και ευθύνη η συνέχιση της θητείας μου

Κ. Βλάσης: Τιμή και ευθύνη η συνέχιση της θητείας μου

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης παρέμεινε στη θέση του μετά τον σημερινό ανασχηματισμό της κυβέρνησης και στη δήλωσή του τόνισε ότι “συνεχίζουμε με υπευθυνότητα τη σκληρή δουλειά, προκειμένου να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να φέρουμε την πατρίδα μας στη θέση που της αξίζει”, ενώ ευχαρίστησε και εγκάρδια τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσώπό του.

Παράλληλα σημείωσε πως “αποτελεί τιμή και μεγάλη ευθύνη για μένα ότι θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην κυβέρνηση και στους απανταχού Έλληνες από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών με αρμοδιότητα τον Απόδημο Ελληνισμό”. 

Επιπλέον υπογράμμισε πως τον τελευταίο ένα χρόνο, παρά τους περιορισμούς της πανδημίας, έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ενισχύσει και να διευρύνει τους δεσμούς των αποδήμων Ελλήνων με την πατρίδα και δεσμεύεται πως αυτό θα συνεχίσει να κάνει με όλες του τις δυνάμεις”. 

Τέλος συγχαίρει όλους τους βουλευτές που ανέλαβαν θέσεις στο κυβερνητικό σχήμα και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους. 

Δείτε την ανάρτηση του υφυπουργού Εξωτερικών:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ