Καλαφάτης: Η ανάπτυξη απαιτεί επενδύσεις και υγιή επιχειρηματικότητα

Καλαφάτης: Η ανάπτυξη απαιτεί επενδύσεις και υγιή επιχειρηματικότητα

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Σταύρος Καλαφάτης, επισκέφθηκε τρεις επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τους επιχειρηματίες.

«Η υγιής επιχειρηματικότητα και οι επενδύσεις είναι ο δρόμος για την επόμενη ημέρα. Είναι τα βασικά προαπαιτούμενα της Ανάπτυξη και της τόνωσης της απασχόλησης. Το Υπουργείο μας χαράζει και εφαρμόζει την πολιτική του μ΄αυτούς τους στόχους», τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις τριών επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη. 

Ο κ. Καλαφάτης επισκέφθηκε τις επιχειρήσεις «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», «FARCOM» και «DMISS» και συναντήθηκε με τους επιχειρηματίες Γιάννη Μασούτη, πρόεδρο του ΕΒΕΘ, Θέμη Σαρασίδη και Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ενημερώθηκε για το πρόγραμμα επενδύσεων της κάθε εταιρείας, τα προβλήματα που προέκυψαν μέσα στην πανδημία και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τον τρόπο λειτουργίας και τα επενδυτικά προγράμματα τα οποία «τρέχει», αυτήν την περίοδο, η Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ