Χριστοδουλάκης: Εμπροσθοβαρή μέτρα στήριξης παραμένουν στα χαρτιά (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Χριστοδουλάκης: Εμπροσθοβαρή μέτρα στήριξης παραμένουν στα χαρτιά (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για αδυναμία της κυβέρνησης να προβλέψει και να πάρει εγκαίρως μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας έκανε λόγο ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Ο κ. Χριστοδουλάκης επέκρινε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της, μεταξύ άλλων, στο άνοιγμα του λιανεμπορίου και των σχολείων, καταλογίζοντάς της κακό σχεδιασμό, καθώς «οι αποφάσεις λαμβάνονται χωρίς επαρκή δεδομένα». Και παρέθεσε τις προτάσεις του ΚΙΝΑΛ για το ΕΣΥ, για τα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού και για τον τρόπο με το οποίο θα μπορούσαν να επανεκκινήσουν με ασφάλεια οι δραστηριότητες καθώς και να επιτραπούν οι μετακινήσεις μεταξύ νομών.

Παρότι αναγνώρισε πως γίνεται προσπάθεια από την κυβέρνηση ο κ. Χριστοδουλάκης υποστήριξε ότι αυτό γίνεται «χωρίς σχέδιο». Επίσης, σημείωσε πως ακόμη παραμένουν στα χαρτιά εμπροσθοβαρή μέτρα που θα έπρεπε να έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που συνοδεύει την πανδημία.

Επίσης, ο κ. Χριστοδουλάκης αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας όπως το νομοσχέδιο για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο νέος εκλογικός νόμος για την τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και οι εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης στη Μαρία Σαμολαδά:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ