ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλει «σκανδαλώδεις» ρυθμίσεις δανείων

ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλει «σκανδαλώδεις» ρυθμίσεις δανείων

Για αποκαλύψεις που αφορούν «σκανδαλώδεις ρυθμίσεις δανείων μεγαλόσχημων» κάνει λόγο με με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, επικρίνοντας παράλληλα την κυβέρνηση διότι «καταργεί την προστασία πρώτης κατοικίας».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία έχει ως εξής:

«Κάθε μέρα αποκαλύπτονται και νέες σκανδαλώδεις ρυθμίσεις δανείων μεγαλόσχημων. Η περίπτωση Πηλαδάκη τελικώς αποτελεί καθημερινή τραπεζική πρακτική. Στους πιο πλούσιους εφοπλιστές χαρίζονται από τις διοικήσεις τραπεζών δεκάδες εκατομμύρια την ώρα που η κυβέρνηση με το νέο πτωχευτικό νομοσχέδιο καταργεί πλήρως την προστασία της πρώτης κατοικίας και ωθεί σε πτώχευση ακόμα και τα φυσικά πρόσωπα και νοικοκυριά.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Documento μισό δις χάρισε η Πειραιώς σε 4 εφοπλιστές και συνεχίζει.

Η κυβέρνηση δεν είναι αμέτοχη.

Με επανειλημμένες προσπάθειες επιχειρεί να αμνηστεύσει και αυτούς που πήραν τα δανεικά και αγύριστα και αυτούς που τα έδωσαν ακόμη και τώρα που η ελληνική Δικαιοσύνη χαρακτηρίζει απαράδεκτη και αντισυνταγματική την ασυλία των τραπεζικών στελεχών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν έχουν διαψευστεί, ο κύριος Μητσοτάκης ετοιμάζει νέα τροπολογία για να τη γλυτώσουν τραπεζίτες και στρατηγικοίκακοπληρωτές.

Επιδεικνύει ευαισθησία γι αυτούς που ρήμαξαν το κρατικό χρήμα με το οποίο ανακεφαλαιοποιήθηκαν οι τράπεζες. Ίσωςσυμπάσχει επειδή και ο ίδιος διέπρεψε ως στρατηγικός κακοπληρωτής».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top