ΣΥΡΙΖΑ: «Μητσοτάκης-Καραμανλής θέτουν επιβάτες και πτήσεις σε κίνδυνο και υπονομεύουν τον τουρισμό»

ΣΥΡΙΖΑ: «Μητσοτάκης-Καραμανλής θέτουν επιβάτες και πτήσεις σε κίνδυνο και υπονομεύουν τον τουρισμό»

Συνάντηση για θέματα που αφορούν στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και στη λειτουργία των αεροδρομίων, είχαν οι αρμόδιοι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Παππάς και Χρήστος Γιαννούλης και Τουρισμού, Κατερίνα Νοτοπούλου, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου και τον πρόεδρο των Διοικητικών Υπαλλήλων της ΥΠΑ, Κωνσταντίνο Μίχα.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, στη συνάντηση «έγινε εκτενής αναφορά στην υποστελέχωση των αεροδρομίων, καθώς, παρά τις αυξημένες ανάγκες, δεν έχουν γίνει προσλήψεις, στην εργασιακή εξουθένωση λόγω της έλλειψης προσωπικού, στη μετατροπή των αεροδρομίων σε πεδία προσγείωσης και στους κινδύνους που ενέχει αυτή για την ασφάλεια επιβατών και πτήσεων, καθώς και στην ανάγκη ικανοποίησης του αιτήματος για χορήγηση του κινήτρου βελτίωσης σε όλες τις κατηγορίες εργαζομένων στην πολιτική αεροπορία».

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν ότι «η πολιτική των κυρίων Μητσοτάκη και Καραμανλή θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών και των πτήσεων, όπως και τη διαχείριση ευαίσθητων εθνικών θεμάτων, υπονομεύει θέματα σχετικά με τον τουρισμό και υποβαθμίζει τους εργαζόμενους της ΥΠΑ, τα δίκαια αιτήματα των οποίων πρέπει να γίνουν αποδεκτά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κ.Μητσοτάκης στο CNN: Θα προασπίσω την εθνική μας κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Ν. Δένδιας: Ύψιστη προτεραιότητα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής η λύση του Κυπριακού σύμφωνα με το ευρωπαϊκό κεκτημένο

Παρέμβαση αντιεξουσιαστών για τον Γ. Μιχαηλίδη σε Καβάλα και Χανιά (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top