Μάντζος σε Σκέρτσο: «Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ εναρμονίζεται με όσα συμβαίνουν στην ΕΕ»

Μάντζος σε Σκέρτσο: «Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ εναρμονίζεται με όσα συμβαίνουν στην ΕΕ»

Ανάρτηση -απάντηση, στο σχόλιο του Άκη Σκέρτσου για τα όσα έχουν δηλώσει δημόσια στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για «φορομπηχτική πολιτική» έδωσε ο Δημήτρης Μάντζος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, επιτέθηκε στον κ. Σκέρτσο, τονίζοντας πως το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ εναρμονίζεται «με ό,τι συμβαίνει στην ΕΕ» και επιτέθηκε στη ΝΔ, κάνοντας λόγο για προσπάθεια «να διατηρήσει τα συμφέροντά της και όσων την στηρίζουν, σε βάρος των ευάλωτων».

Το σχόλιο του Δ. Μάντζου

«Ο κ. Σκέρτσος ενοχλείται όταν το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής μιλά για Φορολογική Δικαιοσύνη, προφανώς επειδή θίγει τους ισχυρούς φίλους της προηγούμενης Κυβέρνησης. Την ίδια ώρα, αγνοεί για πολλοστή φορά τις διαπιστώσεις και συστάσεις διεθνών οργανισμών.

Σε πείσμα όσων λέει η ΝΔ, ο ΟΟΣΑ θεωρεί αναγκαία τη δικαιότερη φορολόγηση των μερισμάτων, μαζί με ελάφρυνση των βαρών της μισθωτής εργασίας, όπως ακριβώς προτείνουμε. Και όπως, ακριβώς, ισχύει ήδη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Άραγε, είναι «φορομπηχτική πολιτική» η εναρμόνιση με ό,τι συμβαίνει στην ΕΕ; Είναι «φοροεπιδρομή» η φορολόγηση των υπερκερδών τραπεζών και ενεργειακών εταιρειών;

Πώς ορίζει τη «μεσαία τάξη» τελικά η ΝΔ; Πλέον είναι εμφανές: Η ΝΔ δεν αγωνίζεται μόνο για την επιστροφή της στην εξουσία. Αλλά και για τη διατήρηση των συμφερόντων όσων τη στηρίζουν, εις βάρος των ευάλωτων. Αυτός, τελικά, είναι και ο μεγαλύτερος κίνδυνος».

Πηγή: iefimerida.gr  

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top