Μητσοτάκης: Η επιλογή είναι ξεκάθαρη: Ή με την ΝΔ, ή με την κυβέρνηση της αποτυχίας

Κόμματα, Πολιτική   | 20/05/2019 | 22:33

«Εμείς δεν είμαστε, ούτε με τους πολλούς, ούτε με τους λίγους. Είμαστε με όλους τους Έλληνες και η δουλειά μας, η δουλειά μου προσωπικά είναι να ενώσω την Ελλάδα σε μία πορεία προς ένα πιο φωτεινό μέλλον, το μέλλον που μας αξίζει, το μέλλον που μας αναλογεί», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του απόψε, σε πολιτική συγκέντρωση στο κλειστό γήπεδο της Ε.Α.Π., στην Πάτρα.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι «η Πάτρα στέλνει σήμερα το δικό της μήνυμα, ένα μήνυμα που ενώνεται με το μήνυμα που φτάνει από κάθε άκρη της πατρίδας μας, όπου οι Έλληνες σήμερα λένε με μία φωνή, ως εδώ με το ψέμα και την ανικανότητα και στις 26 Μαΐου φέρνουν τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, κάνουμε το πρώτο βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας».

Αναφερόμενος στις εκλογές της Κυριακής, τόνισε ότι «αυτή αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας είναι εξαιρετικά κρίσιμη, και το βάρος της είναι πολύ μεγαλύτερο από το βάρος που συνήθως έχουν οι ευρωεκλογές, γιατί για πρώτη φορά, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, θα μιλήσουν οι ίδιοι Έλληνες και θα πάρουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους και θα απαντήσουν σε όλα όσα έζησαν, στα πολλά ψέματα, στους αβάσταχτους φόρους, στο θλιβερό διχασμό στον οποίο και σήμερα κάποιοι επενδύουν, θα απαντήσουν όμως και στην εθνική ταπείνωση της συμφωνίας των Πρεσπών, γιατί σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε και για τη Μακεδονία μας».

Μένοντας στο θέμα των εκλογών, σημείωσε ότι «αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις, αλλά δεν επιτρέπει και πειράματα με κόμματα μιας χρήσης» και απευθυνόμενος ιδιαίτερα και προς τη νεολαία, ανέφερε: «Tα διλήμματα στα οποία θα κληθείτε να απαντήσετε είναι ξεκάθαρα: Επιλέγουμε την αλήθεια ή το ψέμα, επιλέγουμε την προκοπή ή την καθήλωση, επιλέγουμε την ενότητα ή το διχασμό, θέλουμε σιγουριά και ασφάλεια ή ανασφάλεια, θέλουμε εθνική υπερηφάνεια ή ταπείνωση, θέλουμε αξιοπρέπεια ή πολιτική χυδαιότητα. Με άλλα λόγια, θέλουμε μία μεγάλη πολιτική αλλαγή, ή θέλουμε τέλμα και στασιμότητα. Στις 26 Μαΐου, όλες και όλοι ψηφίζουμε τελικά για την Ελλάδα την οποία θέλουμε, για αυτό και θέλω να περάσουμε το μήνυμα ότι σε αυτή την κάλπη δεν έχουν θέση καμία χαλαρή ψήφος, καμία ψήφος που θα πάει σε κόμματα, τα οποία δεν θα έχουν ρόλο την επόμενη μέρα».

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «η επιλογή είναι ξεκάθαρη: ή με την ΝΔ, ή με την κυβέρνηση της αποτυχίας και την επόμενη Κυριακή αποφασίζουμε και με τη λογική, αλλά και με καρδιά και στηρίζουμε τη μεγάλη μας παράταξη την ενωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία».

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «μπορούμε να αλλάξουμε την πατρίδα μας, μπορούμε και αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε να κάνουμε καλύτερη την ζωή όλων των Ελλήνων» και όπως πρόσθεσε, «έχω μιλήσει πολλές φορές για το δικό μου σχέδιο, για μία Ελλάδα ευημερούσα στην οποία ο εθνικός πλούτος θα αυξάνεται για όλους και όχι μόνο για κάποιους, για μία Ελλάδα όπου οι χαμηλοί μισθοί και οι συντάξεις θα αυξάνονται με μεγαλύτερο ρυθμό από ότι θα αυξάνεται ο εθνικός πλούτος, διότι μόνο έτσι θα ανατραπεί το σημερινό καθεστώς της μιζέριας, μιας μιζέριας η οποία δυστυχώς μοιράζεται κάθε τόσο σε ταπεινωτικά επιδόματα φτώχειας και εξαγοράς ψήφων».

«Το δικό μου σχέδιο», συνέχισε, «είναι ένα σχέδιο για μία Ελλάδα με πολλές καλύτερες καλοπληρωμένες δουλειές, για να μη φεύγουν τα νέα παιδιά στο εξωτερικό, για μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, λιγότερες εισφορές, περισσότερες επενδύσεις, περισσότερες δουλειές, οι οποίες θα προκύψουν μόνο από τον ιδιωτικό τομέα».

Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε, «δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος στην επιχείρησή σας, δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος του μικρομεσαίου επαγγελματία, του ελεύθερου επαγγελματία, αλλά θέλω ο κόπο σας να αμείβεται, να φορολογείται δίκαια και να έχετε πραγματικό κίνητρο για δημιουργική εργασία και θα εργαστώ ακούραστα για να σαρώσω όλα τα εμπόδια τα οποία κρατούν τις επενδύσεις πίσω».

Ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφέρθηκε και στα ζητήματα της παιδείας, λέγοντας ότι «θα εργαστώ ακούραστα για μία παιδεία, η οποία θα προσφέρει στα νέα παιδιά τα εφόδια, ώστε να βρίσκουν δουλειά και να μπορούν να χτίσουν μόνα τους τη ζωή τους» και πρόσθεσε: «Πιστεύω στην καλή δημόσια παιδεία και για τα νέα παιδιά στα σχολεία μας, τους λέω θα υπάρχει ένα δημόσιο πρότυπο σχολείο σε κάθε Περιφέρεια της χώρας μας, και θα προσλάβουμε νέους εκπαιδευτικούς».

Σχετικά με τον τομέα της υγείας, είπε ότι «θα προσλάβουμε νοσηλευτές και νοσηλεύτριες για να στηρίξουμε το εθνικό σύστημα υγείας, γιατί πιστεύουμε ότι όλοι οι Έλληνες έχουν δικαίωμα σε ποιοτική δημόσια υγεία και τα νοσοκομεία μας θα στελεχωθούν αμέσως με νέο νοσηλευτικό προσωπικό».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε και για τα ζητήματα ασφαλείας, τονίζοντας ότι «το δικό μου σχέδιο είναι ένα σχέδιο για ασφάλεια παντού και για όλους» και σημείωσε: «Οι κουκουλοφόροι θα φύγουν από τα πανεπιστήμια, θα εξοβελιστούν μία και καλή, το πανεπιστημιακό άσυλο θα καταργηθεί και τα πανεπιστήμια θα επιστρέψουν στους φοιτητές, στους εργαζόμενους και τους καθηγητές, οι γειτονιές θα ελευθερωθούν από το έγκλημα, διότι μαζί με τις προσλήψεις που θα κάνουμε στην υγεία και στην παιδεία, θα προσλάβουμε και 1.500 νέους αστυνομικούς, ώστε να αισθάνεστε όλες και όλοι ασφαλείς στις γειτονιές σας».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, είπε ότι «οι πολίτες δεν εξαγοράζονται με δωράκια της τελευταίας στιγμής και κάποιοι βαφτίζουν ένα επίδομα της τελευταίας στιγμής ως 13η σύνταξη, αλλά 13η σύνταξη δεν ήταν αυτό το οποίο πήραν, ήταν ένα κουτσουρεμένο επίδομα, καλοδεχούμενο, αλλά όχι 13η σύνταξη».

Στην συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «ό,τι και αν κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, μοιάζουν με κακές απομιμήσεις του παρελθόντος και δεν μπορώ να μην σχολιάσω την αποτυχημένη απόπειρα του πολιτικού μου αντιπάλου να αντιγράψει κακέκτυπα τον Ανδρέα Παπανδρέου».

«Μάλλον για μία ειρωνεία της ιστορίας μοιάζει» συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ, «γιατί η ιστορία ενίοτε επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Κάποιοι και σήμερα ακόμα, λίγο παραπέρα στο Αγρίνιο, θα πούνε με τα δικά τους λόγια, όχι έτσι ακριβώς όπως το λέω, αλλά αυτό θα εννοήσουν, ‘ή τους τελειώνουμε, ή μας τελειώνουν’, λες και κάποιοι θέλουν να χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο, λες και κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι ο τόπος πλήρωσε πολύ ακριβά τον εθνικό διχασμό. Εμείς δεν είμαστε εδώ για να τελειώσουμε κανέναν. Είμαστε εδώ για να αρχίσουμε με όλους το χτίσιμο μιας νέας Ελλάδος».

Με την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε πρόσκληση «σε όσους είχαν ψηφίσει στο παρελθόν ΝΔ, αλλά στην πορεία μας εγκατέλειψαν, και τους λέω ότι ‘ήλθε η ώρα να γυρίσετε στο σπίτι σας’» διότι όπως σημείωσε, «στην Νέα Δημοκρατία κρατάμε ζωντανές τις αξίες του ιδρυτή μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τον πυρσό, την ευρωπαϊκή παρακαταθήκη, την έμφαση στην μετριοπάθεια και την αντίθεσή μας στον λαϊκισμό».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι «το βράδυ της 26ης Μαΐου θέλω να υπάρχει ένα καθαρό και αδιαμφισβήτητο αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα το οποίο θα λέει ότι η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται και μπορούμε να τη φέρουμε όλοι μαζί».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20:0019/09

Πάνω από 10.000 στρέμματα κάηκαν σε Ζάκυνθο και Λουτράκι από τις πρόσφατες πυρκαγιές Περιβάλλον

19:4819/09

Τουρκία: «Το οικόπεδο 7 της ΑΟΖ Κύπρου ανήκει και σε εμάς» Βαλκάνια

19:3719/09

Τσίπρας στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Επιχειρείται κίνηση αντιπερισπασμού στην υπόθεση Novartis Πολιτική

19:2519/09

Τον «Ρασπούτιν» φέρεται να κατονόμασε ο Α. Λοβέρδος σε νέα κατάθεση Πολιτική

19:1619/09

Καθυστερήσεις στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω φωτιάς στον Ασπρόπυργο Κοινωνία

19:0819/09

Εξαντλήθηκαν οι πόροι του «Εξοικονόμηση κατ΄οίκον ΙΙ» για την Πελοπόννησο Οικονομία

19:0019/09

Λέσβος- Αίτημα για απομάκρυνση σωσιβίων υπό τον φόβο ρύπανσης των ακτών Κοινωνία

18:5119/09

Κοινή Διακήρυξη 32 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων για το κλίμα Διεθνή ,Σημαντικά

18:4119/09

Οι νέοι εντεταλμένοι σύμβουλοι στον Δήμο Θεσσαλονίκης Δήμοι

18:3519/09

Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι – Που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία Περιβάλλον ,Σημαντικά

18:2319/09

Η Γερμανία ενδιαφέρεται να επενδύσει στην Ελλάδα Οικονομία

18:2019/09

Καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

18:0819/09

Financial Times: Οι προοπτικές για την Ελλάδα είναι φωτεινές μετά τη νίκη της ΝΔ Οικονομία

18:0519/09

Ποδηλατοδρομία και πεζοπορία στον Άγιο Αθανάσιο Χαλκηδόνας για μια μέρα… χωρίς αυ... Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

17:5219/09

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ζερεφού για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής Πολιτική

17:4119/09

Κτηματολόγιο: Τελευταία ευκαιρία για δηλώσεις – Έρχονται πρόστιμα Κοινωνία

17:3419/09

DW: Το προσφυγικό πιέζει τη Μέρκελ Διεθνή

17:3119/09

Απογευματινός τρύγος στον αστικό αμπελώνα του δήμου Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ- VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

17:2719/09

Απομακρύνονται τα παροπλισμένα ασθενοφόρα από το νοσοκομείο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ) Υγεία

17:1719/09

Συνάντηση Α. Γεωργιάδη με τον Γερμανό υφυπ. Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης Πολιτική

17:0719/09

Epsilon Net – Διάκριση για 4η χρονιά ως ‘National Winner’ από τα European Busines... Επιχειρήσεις

16:5719/09

Χ. Σταϊκούρας: Θετική εξέλιξη η έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προστασία της ... Πολιτική

16:4719/09

Απειλές Ιράν προς ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία: «Γενικευμένος πόλεμος αν δεχθούμε επίθεση» Διεθνή

16:3719/09

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διέπραττε απάτες με υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης Ελλάδα

16:2719/09

Υπουργείο Τουρισμού – Νομοσχέδια για καταδυτικό τουρισμό και εκπαίδευση Πολιτική

16:1719/09

Πύργος – Εξαρθρώθηκε πενταμελής σπείρα – Ανάμεσα τους και ένας αστυνομικός Ελλάδα ,Κοινωνία

16:0719/09

Γλυκά Νερά – Η οικογένεια ζητά πίσω το ροτβάιλερ Ελλάδα

15:5719/09

Συντριβή βελγικού F-16 στη Γαλλία Διεθνή

15:4719/09

ΟΗΕ: Ένα βρέφος ή μια έγκυος πεθαίνει κάθε 11 δευτερόλεπτα Διεθνή

15:3919/09

Υπερθερμία: Καταπολεμά αποτελεσματικά τον καρκίνο, αλλά είναι «παραμελημένη» στην Ελλάδα Ελλάδα ,Σημαντικά ,Υγεία

15:3719/09

ΟΑΕΔ – Νέα προγράμματα απασχόλησης Ελλάδα

15:2719/09

Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος – Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη Υγεία

15:2019/09

ΚΜΟΠ – Συνέδριο με θέμα «Η διαπολιτισμική εκπαίδευση ως μέσο για την κοινωνική εν... Ελλάδα

15:1719/09

«Ρόκαραν» οι κρεοπώλες Θεσσαλονίκης στην 84η ΔΕΘ Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

15:1519/09

Novartis-Παπαγγελόπουλος: Ανύπαρκτα τα στοιχεία σε βάρος μου και σε βάρος Τσίπρα Πολιτική

15:0819/09

ΔΕΔΔΗΕ – Δωρεά μπαταριών στις βραχονησίδες Ρω και Στρογγύλη Ελλάδα

14:5819/09

Υπουργείο Εσωτερικών: 28 εκατ. ευρώ στους δήμους για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων Παιδεία

14:4819/09

Σεμινάρια επικοινωνίας για τους βουλευτές από Κ.Ο. της ΝΔ στη Βουλή Βουλή ,Πολιτική

14:3819/09

Έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το σχέδιο προστασίας της πρώτης κατοικίας ΕΕ ,Σημαντικά

14:2819/09

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση σε δύο υπό κατάληψη κτίρια στην Αχαρνών- Βρέθηκαν 269 αλλοδαποί Ελλάδα

14:0419/09

Λιγότερα τα κενά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση- Μετά τους πρώτους διορισμούς αναπληρωτών Παιδεία

13:5119/09

Άνδρας έπεσε στις γραμμές του μετρό στον Άγιο Δημήτριο Ελλάδα

13:4519/09

Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης- Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας η Euromedica Θεσσαλονίκη

13:3519/09

Το Σάββατο το μνημόσυνο του Κυριάκου Γριβέα Κοινωνία

13:2519/09

Χειροπέδες σε άνδρα με «βραχάκι» κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:1519/09

Εργαζόμενοι τράβηξαν αεροπλάνο για καλό σκοπό! (VIDEO) Ελλάδα

13:0519/09

Κουμουτσάκος: Χιλιάδες Σύροι μετανάστες μαζεύονται στη Σμύρνη Πολιτική

12:5519/09

Βρούτσης: 470.000 εκκρεμείς συντάξεις λιμνάζουν στο υπουργείο Πολιτική

12:4519/09

Παρέμβαση Βενιζέλου για την υπόθεση «Novartis» Κόμματα ,Πολιτική

12:3519/09

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου καλεί τον Γκαντς να σχηματίσει κυβέρνηση μαζί του Διεθνή

12:2519/09

Στοίχημα: Το Combo με αξία και τα πολλά γκολ που χρυσοπληρώνουν! Αθλητισμός

12:1519/09

Θεσσαλονίκη – «Φεύγουν» τα γκράφιτι από τα βαγόνια του Μετρό Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:0519/09

Ιατρικό Διαβαλκανικό: Στους κορυφαίους Χειρουργούς Παχυσαρκίας στον κόσμο ο Δρ. Η. Σδράλης Υγεία

11:5519/09

Ασφαλείς όλες οι σχολικές μονάδες της Αττικής Ελλάδα

11:4519/09

Αγώνες του Europa με… προηγούμενα Αθλητισμός

11:3519/09

Μενδώνη- Ακρόπολη: Νέο αναβατόριο και φωτισμός όπως το 2004 στο ΚΑΣ Πολιτισμός

11:2519/09

Αδ. Γεωργιάδης: Η χώρα έχει κανόνες και θα εφαρμόζονται από όλους Κόμματα ,Πολιτική

11:1619/09

Εκκενώθηκαν δύο καταλήψεις στην Αχαρνών- Σε δομές φιλοξενίας οι μετανάστες (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία

11:0819/09

To EEΘ καταγγέλλει μονομερείς πρακτικές της ΝΝ Hellas Οικονομία

11:0019/09

Εθνικό Κτηματολόγιο: Παράταση για Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη Ελλάδα ,Κοινωνία

10:5519/09

Ανεβαίνει το «Μακεδονία», τι λένε ΥΠΑ και Fraport Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Τουρισμός

10:5119/09

Ευ. Αποστολάκης: Υπήρχαν πολλές στιγμές που θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί σε Ίμια Ελλάδα

10:4219/09

Ξεκινούν την Παρασκευή οι νέες αιτήσεις για το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ Ελλάδα ,Κοινωνία

10:3419/09

Χωρίς μαθήματα πολλά σχολεία στις 27 Σεπτεμβρίου Ελλάδα ,Παιδεία

10:2619/09

Φοιτητές: Άνοιξε η εφαρμογή για τις εγγραφές των πρωτοετών στα πανεπιστήμια Παιδεία

10:1719/09

Λ.Μπάρναρντ: Περισσότεροι πόροι για την ενδοοικογενειακή βία παρά για την τρομοκρατία Ελλάδα ,Κοινωνία

10:0919/09

Πηγές ΥΠΕΝ: Προς πλήρη αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ Οικονομία

10:0019/09

Τη Δευτέρα το 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρας Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

09:5319/09

Ο Σταϊκούρας σήμερα στο Λονδίνο Οικονομία ,Πολιτική

09:4519/09

Βενζίνη: Σταθερές παραμένουν οι τιμές Οικονομία

09:4319/09

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση τριών Ι.Χ. – Μία τραυματίας Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:3719/09

Χωρίς νερό σε Σταυρούπολη και Πεύκα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:3019/09

120 δόσεις: 4 εκατομμύρια οφειλέτες χωρίς ρύθμιση Ελλάδα ,Οικονομία

09:2119/09

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας Ελλάδα ,Κοινωνία

09:1219/09

Αφγανιστάν: 20 νεκροί και 95 τραυματίες από επίθεση Διεθνή

09:0419/09

Καναδάς: Σάλος μετά τη δημοσίευση μιας «ρατσιστικής» φωτογραφίας του Τριντό Διεθνή

08:5619/09

Ν.Μπάρτλε: Η νέα ελληνική κυβέρνηση προχωρά με μεγάλη δυναμική και ταχύτητα Ελλάδα ,Πολιτική

08:4819/09

Τέλη Σεπτεμβρίου οι αυξημένες συντάξεις χηρείας Οικονομία

08:3919/09

Σήμερα τρυγάμε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης στον αστικό αμπελώνα Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

08:2919/09

Πομπέο: Oι ΗΠΑ στηρίζουν το δικαίωμα της Σαουδικής Αραβίας στην αυτοάμυνα Διεθνή

08:2019/09

Μύκονος: 129.800 ευρώ το «φέσι» Ιταλού επιχειρηματία Ελλάδα ,Κοινωνία

08:1319/09

Τι θα γίνει με το επίδομα θέρμανσης – Ποιοι το δικαιούνται Ελλάδα ,Κοινωνία

08:0519/09

Αγρίνιο: Τρελή καταδίωξη μετά από πυροβολισμούς Ελλάδα ,Κοινωνία

07:5519/09

Σάμος: 21 αλλοδαποί εντοπίστηκαν χθες βράδυ Ελλάδα ,Κοινωνία

07:4619/09

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε υπό κατάληψη κτίριο στην Αθήνα Ελλάδα ,Κοινωνία

07:4319/09

Χωρίς ρεύμα η Πολίχνη Θεσσαλονίκη

07:3719/09

Γκαζάκια σε ΕΛΤΑ στην Πεύκη Ελλάδα ,Κοινωνία

07:3619/09

Παγκόσμια απεργία για το κλίμα Θέματα GR Times ,Περιβάλλον

07:3219/09

Θεσσαλονίκη: Συνθήματα και πέτρες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:3019/09

ΝΕΟΓΑΛ: Eξαγωγές και νέες επενδύσεις χωρίς 1 ευρώ δάνεια Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:2019/09

Σούζαν Ίτον: Σοκαριστική η απολογία του δολοφόνου της Ελλάδα ,Κοινωνία

07:1219/09

Σχεδόν 50.000 μετανάστες στην Ελλάδα το πρώτο 7μηνο του 2019 Ελλάδα ,Κοινωνία

07:0019/09

Μεταβολή του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

06:3019/09

Reworks Festival: επίσημη έναρξη σήμερα Πολιτισμός

06:0019/09

Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου το συνέδριο του ΚΜΟΠ Διάφορα ,Θεσσαλονίκη

05:3019/09

Η «Γέρμα» του Λόρκα μας περιμένει στο Θέατρο Αμαλία Πολιτισμός

05:0019/09

Η «Μαδαγασκάρη» της Dreamworks στο Αριστοτέλειον Χωρίς κατηγορία

04:3019/09

Σύντομα θα βρεθούμε στο… «Υπόγειο» του Θεάτρου Αυλαία Πολιτισμός

04:0019/09

«Οι 12 ένορκοι» επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη Πολιτισμός

03:3019/09

Ενδείξεις στην ηλικία των 8 ετών προδιαθέτουν την ανάπτυξη διαβήτη τύπου 2 Υγεία

03:0019/09

Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Πολιτισμός

02:3019/09

Το μήνυμα του Δαλάι Λάμα από τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι Διεθνή