Μητσοτάκης: Η επιλογή είναι ξεκάθαρη: Ή με την ΝΔ, ή με την κυβέρνηση της αποτυχίας

Κόμματα, Πολιτική   | 20/05/2019 | 22:33

«Εμείς δεν είμαστε, ούτε με τους πολλούς, ούτε με τους λίγους. Είμαστε με όλους τους Έλληνες και η δουλειά μας, η δουλειά μου προσωπικά είναι να ενώσω την Ελλάδα σε μία πορεία προς ένα πιο φωτεινό μέλλον, το μέλλον που μας αξίζει, το μέλλον που μας αναλογεί», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του απόψε, σε πολιτική συγκέντρωση στο κλειστό γήπεδο της Ε.Α.Π., στην Πάτρα.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι «η Πάτρα στέλνει σήμερα το δικό της μήνυμα, ένα μήνυμα που ενώνεται με το μήνυμα που φτάνει από κάθε άκρη της πατρίδας μας, όπου οι Έλληνες σήμερα λένε με μία φωνή, ως εδώ με το ψέμα και την ανικανότητα και στις 26 Μαΐου φέρνουν τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, κάνουμε το πρώτο βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας».

Αναφερόμενος στις εκλογές της Κυριακής, τόνισε ότι «αυτή αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας είναι εξαιρετικά κρίσιμη, και το βάρος της είναι πολύ μεγαλύτερο από το βάρος που συνήθως έχουν οι ευρωεκλογές, γιατί για πρώτη φορά, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, θα μιλήσουν οι ίδιοι Έλληνες και θα πάρουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους και θα απαντήσουν σε όλα όσα έζησαν, στα πολλά ψέματα, στους αβάσταχτους φόρους, στο θλιβερό διχασμό στον οποίο και σήμερα κάποιοι επενδύουν, θα απαντήσουν όμως και στην εθνική ταπείνωση της συμφωνίας των Πρεσπών, γιατί σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε και για τη Μακεδονία μας».

Μένοντας στο θέμα των εκλογών, σημείωσε ότι «αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις, αλλά δεν επιτρέπει και πειράματα με κόμματα μιας χρήσης» και απευθυνόμενος ιδιαίτερα και προς τη νεολαία, ανέφερε: «Tα διλήμματα στα οποία θα κληθείτε να απαντήσετε είναι ξεκάθαρα: Επιλέγουμε την αλήθεια ή το ψέμα, επιλέγουμε την προκοπή ή την καθήλωση, επιλέγουμε την ενότητα ή το διχασμό, θέλουμε σιγουριά και ασφάλεια ή ανασφάλεια, θέλουμε εθνική υπερηφάνεια ή ταπείνωση, θέλουμε αξιοπρέπεια ή πολιτική χυδαιότητα. Με άλλα λόγια, θέλουμε μία μεγάλη πολιτική αλλαγή, ή θέλουμε τέλμα και στασιμότητα. Στις 26 Μαΐου, όλες και όλοι ψηφίζουμε τελικά για την Ελλάδα την οποία θέλουμε, για αυτό και θέλω να περάσουμε το μήνυμα ότι σε αυτή την κάλπη δεν έχουν θέση καμία χαλαρή ψήφος, καμία ψήφος που θα πάει σε κόμματα, τα οποία δεν θα έχουν ρόλο την επόμενη μέρα».

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «η επιλογή είναι ξεκάθαρη: ή με την ΝΔ, ή με την κυβέρνηση της αποτυχίας και την επόμενη Κυριακή αποφασίζουμε και με τη λογική, αλλά και με καρδιά και στηρίζουμε τη μεγάλη μας παράταξη την ενωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία».

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «μπορούμε να αλλάξουμε την πατρίδα μας, μπορούμε και αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε να κάνουμε καλύτερη την ζωή όλων των Ελλήνων» και όπως πρόσθεσε, «έχω μιλήσει πολλές φορές για το δικό μου σχέδιο, για μία Ελλάδα ευημερούσα στην οποία ο εθνικός πλούτος θα αυξάνεται για όλους και όχι μόνο για κάποιους, για μία Ελλάδα όπου οι χαμηλοί μισθοί και οι συντάξεις θα αυξάνονται με μεγαλύτερο ρυθμό από ότι θα αυξάνεται ο εθνικός πλούτος, διότι μόνο έτσι θα ανατραπεί το σημερινό καθεστώς της μιζέριας, μιας μιζέριας η οποία δυστυχώς μοιράζεται κάθε τόσο σε ταπεινωτικά επιδόματα φτώχειας και εξαγοράς ψήφων».

«Το δικό μου σχέδιο», συνέχισε, «είναι ένα σχέδιο για μία Ελλάδα με πολλές καλύτερες καλοπληρωμένες δουλειές, για να μη φεύγουν τα νέα παιδιά στο εξωτερικό, για μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, λιγότερες εισφορές, περισσότερες επενδύσεις, περισσότερες δουλειές, οι οποίες θα προκύψουν μόνο από τον ιδιωτικό τομέα».

Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε, «δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος στην επιχείρησή σας, δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος του μικρομεσαίου επαγγελματία, του ελεύθερου επαγγελματία, αλλά θέλω ο κόπο σας να αμείβεται, να φορολογείται δίκαια και να έχετε πραγματικό κίνητρο για δημιουργική εργασία και θα εργαστώ ακούραστα για να σαρώσω όλα τα εμπόδια τα οποία κρατούν τις επενδύσεις πίσω».

Ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφέρθηκε και στα ζητήματα της παιδείας, λέγοντας ότι «θα εργαστώ ακούραστα για μία παιδεία, η οποία θα προσφέρει στα νέα παιδιά τα εφόδια, ώστε να βρίσκουν δουλειά και να μπορούν να χτίσουν μόνα τους τη ζωή τους» και πρόσθεσε: «Πιστεύω στην καλή δημόσια παιδεία και για τα νέα παιδιά στα σχολεία μας, τους λέω θα υπάρχει ένα δημόσιο πρότυπο σχολείο σε κάθε Περιφέρεια της χώρας μας, και θα προσλάβουμε νέους εκπαιδευτικούς».

Σχετικά με τον τομέα της υγείας, είπε ότι «θα προσλάβουμε νοσηλευτές και νοσηλεύτριες για να στηρίξουμε το εθνικό σύστημα υγείας, γιατί πιστεύουμε ότι όλοι οι Έλληνες έχουν δικαίωμα σε ποιοτική δημόσια υγεία και τα νοσοκομεία μας θα στελεχωθούν αμέσως με νέο νοσηλευτικό προσωπικό».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε και για τα ζητήματα ασφαλείας, τονίζοντας ότι «το δικό μου σχέδιο είναι ένα σχέδιο για ασφάλεια παντού και για όλους» και σημείωσε: «Οι κουκουλοφόροι θα φύγουν από τα πανεπιστήμια, θα εξοβελιστούν μία και καλή, το πανεπιστημιακό άσυλο θα καταργηθεί και τα πανεπιστήμια θα επιστρέψουν στους φοιτητές, στους εργαζόμενους και τους καθηγητές, οι γειτονιές θα ελευθερωθούν από το έγκλημα, διότι μαζί με τις προσλήψεις που θα κάνουμε στην υγεία και στην παιδεία, θα προσλάβουμε και 1.500 νέους αστυνομικούς, ώστε να αισθάνεστε όλες και όλοι ασφαλείς στις γειτονιές σας».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, είπε ότι «οι πολίτες δεν εξαγοράζονται με δωράκια της τελευταίας στιγμής και κάποιοι βαφτίζουν ένα επίδομα της τελευταίας στιγμής ως 13η σύνταξη, αλλά 13η σύνταξη δεν ήταν αυτό το οποίο πήραν, ήταν ένα κουτσουρεμένο επίδομα, καλοδεχούμενο, αλλά όχι 13η σύνταξη».

Στην συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «ό,τι και αν κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, μοιάζουν με κακές απομιμήσεις του παρελθόντος και δεν μπορώ να μην σχολιάσω την αποτυχημένη απόπειρα του πολιτικού μου αντιπάλου να αντιγράψει κακέκτυπα τον Ανδρέα Παπανδρέου».

«Μάλλον για μία ειρωνεία της ιστορίας μοιάζει» συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ, «γιατί η ιστορία ενίοτε επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Κάποιοι και σήμερα ακόμα, λίγο παραπέρα στο Αγρίνιο, θα πούνε με τα δικά τους λόγια, όχι έτσι ακριβώς όπως το λέω, αλλά αυτό θα εννοήσουν, ‘ή τους τελειώνουμε, ή μας τελειώνουν’, λες και κάποιοι θέλουν να χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο, λες και κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι ο τόπος πλήρωσε πολύ ακριβά τον εθνικό διχασμό. Εμείς δεν είμαστε εδώ για να τελειώσουμε κανέναν. Είμαστε εδώ για να αρχίσουμε με όλους το χτίσιμο μιας νέας Ελλάδος».

Με την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε πρόσκληση «σε όσους είχαν ψηφίσει στο παρελθόν ΝΔ, αλλά στην πορεία μας εγκατέλειψαν, και τους λέω ότι ‘ήλθε η ώρα να γυρίσετε στο σπίτι σας’» διότι όπως σημείωσε, «στην Νέα Δημοκρατία κρατάμε ζωντανές τις αξίες του ιδρυτή μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τον πυρσό, την ευρωπαϊκή παρακαταθήκη, την έμφαση στην μετριοπάθεια και την αντίθεσή μας στον λαϊκισμό».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι «το βράδυ της 26ης Μαΐου θέλω να υπάρχει ένα καθαρό και αδιαμφισβήτητο αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα το οποίο θα λέει ότι η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται και μπορούμε να τη φέρουμε όλοι μαζί».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19:1326/06

Βιέννη: Κατέρρευσαν όροφοι κτιρίων από έκρηξη – Υπάρχουν τραυματίες (VIDEO-ΦΩΤΟ) Διεθνή

19:0526/06

Στο «Ι. Βελλίδης» σε λίγο η ομιλία Κ. Καραμανλή (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Πολιτική ,Σημαντικά

18:5626/06

Επίσκεψη Μπόλαρη στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και τον Σ.Μ.Α. Πολιτική

18:5526/06

Στα 358,948 δισ. ευρώ, αυξήθηκε το χρέος το 2018 Ειδήσεις ,Οικονομία

18:5526/06

Notre Dame: Πιθανόν σε αμέλεια να οφείλεται η πυρκαγιά Διεθνή

18:4726/06

Κακοποίηση σκυλιών σε χώρο του Δήμου Σπάρτης καταγγέλλουν οι ζωόφιλοι (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

18:4426/06

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έκπτωση 30% ειδικά για τις εκλογές Επιχειρήσεις

18:3926/06

Μαγκριώτης: Το ΚΙΝΑΛ θέλει να είναι η θετική δύναμη της σταθερότητας και της ομαλότητας Πολιτική

18:3626/06

Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι: Σε τραγική κατάσταση οι φυλακές Ελλάδα ,Κοινωνία

18:3426/06

Στον στόλο της Αστυνομίας, 114 νέα οχήματα (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

18:3026/06

Με Τσίπρα οι υπογραφές για τους υδρογονάνθρακες στην Κρήτη Ενέργεια

18:2326/06

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 2.844.673 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα Αθλητισμός

18:1626/06

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν την Τουρκία για κυρώσεις, αν αγοράσει τους S- 400 Διεθνή

18:1526/06

Γαλάζια Σημαία για 20η χρονιά στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

18:1026/06

ΟΛΘ: Μέρισμα 0,57 ευρώ ανά μετοχή Ναυτιλία ,Οικονομία

18:0926/06

Έλενα Ράπτη: Ισχυρή εντολή σημαίνει αυτοδυναμία, για να μη μπει η χώρα σε περιπέτειες Πολιτική

18:0826/06

ΥΜΑ-Θ και Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενάντια στο σχολικό μπούλινγκ Πολιτισμός

18:0826/06

Τετ α τετ Αποστολάκη – Ακάρ για τα ελληνοτουρκικά Πολιτική

18:0626/06

Υπ. Οικονομίας: 210 επιχειρηματικά σχέδια στην εργαλειοθήκη «Ανταγωνιστικότητας» Ειδήσεις ,Οικονομία

18:0226/06

«Έπεσε» ο φράχτης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη

17:5726/06

Έπεσαν με το αυτοκίνητο σε πλαγιά 30 μέτρων και δεν έπαθαν ούτε γρατζουνιά Ελλάδα ,Κοινωνία

17:5326/06

Σταθάκης – Υπάρχει ένας μικρός εκβιασμός απέναντι στους ψηφοφόρους Κόμματα ,Πολιτική

17:4926/06

Βαρουφάκης: Χωρίς ρήξη με δανειστές δεν εφαρμόζονται τα προγράμματα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική

17:3726/06

Άρειος Πάγος: 20 τα κόμματα που θα πάρουν μέρος στις εκλογές Πολιτική

17:3326/06

Δ. Γαλαμάτης: Νικητής είναι αυτός που ψηφίζει SamTimes ,Σημαντικά

17:3026/06

«Εβδομάδα κόλασης» για την Ευρώπη – Γυμνός οδηγός εν μέσω καύσωνα (ΦΩΤΟ) Διεθνή

17:2326/06

«Πρεσβευτές» της Κρήτης Αμερικανοί μαθητές και καθηγητές του King Scholl των ΗΠΑ (ΦΩΤΟ) Περιφέρειες

17:2226/06

Ίσως και την Παρασκευή, οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Ελλάδα ,Παιδεία ,Σημαντικά

17:1826/06

Απεβίωσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Αναγνωστόπουλος Πολιτική

17:1526/06

Αναστασιάδης – Η Χώρα χρειάζεται ισχυρή εντολή για να κυβερνηθεί την επόμενη μέρα Κόμματα ,Πολιτική

17:1526/06

Φ.Γεννηματά: Πρότεινε τη μείωση του ΦΠΑ των αγροτών στο 13% Πολιτική

17:1126/06

Μπαχτσελί: Θα συντρίψουμε όποιον ανακόψει την πορεία της Τουρκίας σε Μεσόγειο και Αιγαίο Διεθνή

17:0726/06

Μίνι – καζίνο, καφετέρια και μηχανουργεία εντός των φυλακών Κορυδαλλού Ελλάδα ,Κοινωνία

17:0626/06

Στην πρώτη γενιά των «Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων» το ΑΠΘ Παιδεία

17:0126/06

Έκπτωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις εκλογές Ελλάδα

16:5326/06

Ρέθυμνο: Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης με 1333 δενδρύλλια – Τρεις συλλήψεις Ελλάδα ,Κοινωνία

16:4926/06

Εντός Ιουλίου οι πρώτοι S-400 από τη Ρωσία στην Τουρκία Διεθνή

16:4426/06

Συγχαρητήρια Παυλόπουλου σε Κορακάκη, για το Χρυσό Μετάλλιο στο Μινσκ Αθλητισμός

16:4126/06

Χρ. Σπίρτζης: H Ελλάδα αποκτά επιτέλους Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών Πολιτική

16:3726/06

ΚΙΝΑΛ: Ο κ. Κυρανάκης προωθεί μια Ακροδεξιά ατζέντα Πολιτική

16:3726/06

Σάπικα – Στη Δυτική Θεσσαλονίκη στρέφω το βλέμμα μου και τις δυνάμεις μου Κόμματα ,Πολιτική

16:3226/06

Γιατροί προς Υπουργείο Υγείας: Πάρτε μέτρα για τα περιστατικά βίας στα νοσοκομεία Ελλάδα ,Υγεία

16:2726/06

Συνεχίζεται η περιοδεία Τάσιου στο Δήμο Κασσάνδρας (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

16:2326/06

Η απάντηση του Σαουλίδη στον Τσίπρα Παραπολιτικά

16:2326/06

Ν. Φίλης: Υπήρξαν ψευδαισθήσεις για τον ρόλο του Καραμανλή Πολιτική

16:1826/06

Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε παραλία του Αλίμου Ελλάδα ,Κοινωνία

16:0626/06

Βαθιά φτώχεια και ανεργία στην Τουρκία Βαλκάνια ,Σημαντικά

16:0226/06

Καταγγελία της ΕΚΠΟΙΖΩ για κέντρα αδυνατίσματος Ελλάδα ,Κοινωνία

15:4626/06

Ράπτη – Δε ξεχνάμε ότι οι ΑΝΕΛ δάνεισαν τους βουλευτές τους στο ΣΥΡΙΖΑ Κόμματα ,Πολιτική

15:3526/06

Μαγκριώτης – Το ΚΙΝΑΛ θέλει να είναι δύναμη σταθερότητας και ανάπτυξης Κόμματα ,Πολιτική

15:2926/06

Λήστεψαν ταχυδρόμο – Άρπαξαν τα χρήματα των συντάξεων Κοινωνία

15:1826/06

Δ. Βενιέρης: Δικαιώθηκε η «φωνή» της λογικής που υπηρετώ Συνεντέυξεις

15:1526/06

Παπάς – H Β’ Θεσσαλονίκης είναι μια μικρογραφία της χώρας μας Κόμματα ,Πολιτική

15:1026/06

Παυλίδου – Σκοπός μας είναι να κάνουμε καλά δημόσια πανεπιστήμια Κόμματα ,Πολιτική

15:0726/06

Τα ρομπότ θα πάρουν τη θέση 20 εκατ. εργαζομένων Διεθνή

15:0026/06

Ε. Μακρόν- Δεν υπογράφω το τελικό ανακοινωθέν της G20 αν δεν υπάρξει συμφωνία για το Κλίμα ΕΕ ,Περιβάλλον

14:5326/06

ΤΑΙΠΕΔ: Υπεγράφη η σύμβαση πώλησης για το Νότιο Αφάντου στη Ρόδο Επιχειρήσεις

14:4926/06

«Χρυσή» η Κορακάκη στο Μινσκ Αθλητισμός

14:4526/06

Περί καπέλου…. Η στήλη της Στύλου

14:4526/06

«Πέρασε» το East Med Act- Αναμορφώνεται η γεωπολιτική στρατηγική των ΗΠΑ στη Μεσόγειο Διεθνή

14:3726/06

Με τον νέο Ποινικό Κώδικα η απόφαση για την υπόθεση Παπαγεωργίου Ελλάδα

14:3126/06

ΟΛΘ: Ερωτηματικά αφήνει η SEGT για το πρώην δ.σ. του Δημοσίου Επιχειρήσεις ,Σημαντικά

14:2626/06

Νεκροί από τον καύσωνα- Σε «πορτοκαλί συναγερμό» η Γαλλία (VIDEO) Διεθνή ,ΕΕ

14:1726/06

Συνεδρίαση του ΕΣΕΠ για κυπριακή ΑΟΖ και ελληνοτουρκικές σχέσεις Πολιτική ,Σημαντικά

14:1226/06

Αχτσιόγλου: «Έχω σχέση με πολιτικό» (VIDEO) Παραπολιτικά

14:0326/06

Κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου ζητούν πολιτικοί και ακαδημαϊκοί Ελλάδα ,Παιδεία

13:5226/06

Την Τρίτη η δίκη για την υπόθεση «Λάκκος Καρατζά» Θεσσαλονίκη

13:4526/06

Η Περιφέρεια Κρήτης στη Ν. Κορέα για τη διεθνή έκθεση KOTFA 2019 (ΦΩΤΟ) Περιφέρειες

13:4526/06

Στη θάλασσα… φορτηγό – «Λύθηκε» το χειρόφρενο (VIDEO) Β.Ελλάδα ,Σημαντικά

13:4426/06

Οι «Μύγες» κάθισαν στο σκαμνί τον Κ.Μητσοτάκη (VIDEO) Media

13:3926/06

Έπίσκεψη Μπόλαρη στην ΠΚΜ (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

13:3626/06

Πάτησε και άφησε για ώρες… γάτα κάτω από τη ρόδα του αυτοκινήτου του Ελλάδα

13:3526/06

Συνάντηση Τζαμπαζλή με Κυρίζογλου, Δεμουρτζίδη, Κούπκα (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

13:3226/06

Χαρακόπουλος – Χρέος μου η υπηρέτηση αρχών και αξιών Κόμματα ,Πολιτική

13:2426/06

Δυστύχημα στην Ξάνθη – Μία νεκρή σε τροχαίο Κοινωνία

13:1726/06

Καράογλου – Καταλύτης ανάπτυξης για τη χώρα ο πρωτογενής τομέας Κόμματα ,Πολιτική

13:1626/06

Συνεργασία Ελλάδας – Τουρκίας στη νανοτεχνολογία Σημαντικά ,Τεχνολογία

13:1126/06

Στη «Διαύγεια» η υπουργική απόφαση για τις συντάξεις χηρείας Οικονομία

13:1026/06

Ράπτη – Η απλή αναλογική οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ακυβερνησία Κόμματα ,Πολιτική

13:0326/06

Η Φώφη Γεννηματά στο «νεκροταφείο δέντρων» στο Σέιχ Σου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Πολιτική ,Σημαντικά

12:4626/06

Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από το «Yavuz» και το… χαιρέτησαν (ΦΩΤΟ) Βαλκάνια ,Διεθνή

12:3326/06

Τουρκία: Τουλάχιστον δέκα μετανάστες σκοτώθηκαν σε τροχαίο Βαλκάνια ,Διεθνή

12:2726/06

Κόστα Ρίκα- Ισχυρός σεισμός 6,2 βαθμών (VIDEO) Διεθνή

12:2326/06

«Ξέμεινε» από γιατρούς το Νοσοκομείο της Γουμένισσας Υγεία

12:1626/06

Ξυλοδαρμός γιατρού από τον σύντροφο εγκύου ασθενούς! Ελλάδα

12:1326/06

Νεκρός στο διαμέρισμά του – Γείτονας ειδοποίησε τις αρχές για τη δυσάρεστη μυρωδιά Ελλάδα

12:0826/06

Ύποπτη βαλίτσα έξω από το ΥΠΕΞ – Συναγερμός στην αστυνομία Ελλάδα ,Σημαντικά

11:5526/06

ΟΗΕ: Νέο ιστορικό υψηλό για την παραγωγή κοκαΐνης το 2017 Διεθνή

11:4426/06

Στο Μητροπολίτη Σταυρουπόλεως και στον «Φάρο του Κόσμου» η Σύνθια Σάπικα (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

11:2526/06

Eurobank – Νέα εποχή «Open Banking» για τις Ευρωπαϊκές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες Επιχειρήσεις

11:1926/06

Ο Αντετοκούνμπο σε προεκλογική «αφίσα» της Νοτοπούλου (ΦΩΤΟ) Παραπολιτικά

11:1726/06

«Αφόρητη» η κατάσταση στον ΕΦΚΑ – Πρόβλημα με την έκδοση των συντάξεων Υγεία

11:1026/06

Έξι χρόνια σε ντουλάπα για να… αποφύγει την σύλληψη! Ελλάδα

10:5326/06

Στη Δραπετσώνα σήμερα ομιλία του Αλέξη Τσίπρα Πολιτική

10:4726/06

Οι εξαγωγές του ελληνικού ενδύματος γράφουν αύξηση 30,7% Οικονομία

10:4626/06

Συνάντηση Παυλόπουλου με μέλη του «Διεπιστημονικού Κέντρου Αριστοτελικών Μελετών» (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

10:4026/06

Γερμανικές και ελληνικές επιχειρήσεις ΑΠΕ σε 100 Β2Β συναντήσεις Ενέργεια

10:3926/06

Θεσσαλονίκη – Προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και «άδειαζαν» σπίτια Κοινωνία

10:3126/06

Aισχρά συνθήματα στο γραφείο της Μπακογιάννη (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

10:2026/06

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα- Η 62χρονη πήγαινε στο τραπέζι του γάμου της κόρης της Ελλάδα ,Σημαντικά

10:0026/06

Ο νέος Ποινικός Κώδικας στέλνει τη 17 Νοέμβρη «σπίτι της» Ελλάδα ,Σημαντικά

09:5026/06

Αντιεξουσιαστές έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

09:3226/06

Σε ημιμαραθώνιο θα τρέξει ο Αλέξης και ο Κυριάκος… (VIDEO) Ελλάδα ,Σημαντικά

09:1526/06

Στο λιμάνι η ομιλία Γεννηματά σήμερα Πολιτική

09:0526/06

Ομιλία Κώστα Καραμανλή – Μήνυμα συμπόρευσης από το Βελλίδειο Πολιτική ,Σημαντικά

08:5226/06

Αεροδρόμιο Μυκόνου-Επένδυση 25 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση του έργου το 2021 Επιχειρήσεις

08:4726/06

Γερμανόφωνος Τύπος-Το τέλος του «ερντογανισμού» Διεθνή ,ΕΕ

08:4526/06

Πατέρας και κόρη νεκροί στο ποτάμι – Φωτογραφία-σοκ από τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού Διεθνή

08:3426/06

Δανία: Συμφωνία 4 κομμάτων για τον σχηματισμό κυβέρνησης Διεθνή

08:2126/06

Ένας διαφορετικός Μητσοτάκης-Τα τατουάζ και η κρίση με τη Μαρέβα (VIDEO) Πολιτική

08:1126/06

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο χημικών προϊόντων (VIDEO-ΦΩΤΟ) Διεθνή ,ΕΕ

08:0026/06

Μετρό: Ανεβαίνει ο λογαριασμός; Προειδοποιεί ο ανάδοχος Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

07:5826/06

Eπιθέσεις με μολότοφ στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ στη Χαριλάου Τρικούπη Ελλάδα

07:4926/06

Θεσσαλονίκη- Φωτιά σε μονοκατοικία Θεσσαλονίκη

07:4426/06

Προβλήματα στις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ εξαιτίας της απεργίας στα ΚΕΠ Ελλάδα

07:3626/06

Νοσηλεύτρια έκανε ένεση σε εγκυμονούσα με χρησιμοποιημένη σύριγγα Ελλάδα

07:3326/06

Ήξεις αφήξεις με την Exxon Mobil στην Κρήτη Ενέργεια

07:2526/06

Πήγαν να κάνουν τηλεφωνική απάτη και πήραν το… αστυνομικό μέγαρο Ελλάδα ,Σημαντικά

07:1726/06

Κλειστή η εθνική οδός στο ύψος του Πλαταμώνα Θεσσαλονίκη

07:1026/06

Τον Ιούλιο ξεκινά το ΕΣΠΑ για την ενίσχυση εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα Οικονομία

07:0326/06

Άστατος καιρός -Νεφώσεις με τοπικές βροχές Ελλάδα ,Σημαντικά

06:3026/06

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης και στην Παλαιά Εθνική οδό Περιφέρειες

06:0026/06

Κέντρο Πρόληψης «Ελπίδα» – Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών Πολιτισμός

05:3026/06

Η υπερβολική καθαριότητα βλάπτει! Υγεία

05:0026/06

Ξεκινά η Θερινή Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών στον Δήμο Πολυγύρου Δήμοι

04:3026/06

Μαλαισία – Κλειστά 400 σχολεία λόγω χημικής ρύπανσης Διεθνή

04:0026/06

Φαίη Σκορδά – Δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος! (VIDEO) Lifestyle

03:3026/06

Έρευνα – Tα ζευγάρια που λογομαχούν είναι πιο ευτυχισμένα Διάφορα

03:0026/06

Μνημόνιο επιστημονικής συνεργασίας μεταξύ Νευροχειρουργικής Κλινικής και Ινστιτούτου Μό... Υγεία

02:3026/06

Ταινίες που πρέπει να δεις έστω μια φορά στη ζωή σου (VIDEO) Διάφορα

02:0026/06

Δίδυμοι Πύργοι: Στο φως αδημοσίευτες φωτογραφίες μετά την καταστροφή (ΦΩΤΟ) Διεθνή ,Χωρίς κατηγορία

01:3026/06

Επικίνδυνος μύθος η αντίληψη πως η πολλή καθαριότητα βλάπτει Υγεία