Μητσοτάκης …on the road

Μητσοτάκης …on the road

Μπορεί να μην έχουμε προεκλογική περίοδο, όμως όλα δείχνουν το αντίθετο. Από τη μία βλέπουμε έντονη παρουσία βουλευτών και πολιτευτών σε λαϊκές, πάρκα και πλατείες και από την άλλη περιοδείες.

  • Μάλιστα όπως μαθαίνουμε από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός δεν θα σταματήσει να περιοδεύει ανά την Ελλάδα, όσο τουλάχιστον του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του.

 

  • Όπως χαρακτηριστικά λένε συνεργάτες του “όταν ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Ελλάδα, δεν θα σταματά να περιοδεύει”. Όμως προσθέτουν ότι αυτές οι περιοδείες δεν έχουν να κάνουν με τα όσα ακούγονται για πρόωρες εκλογές.

 

  • Αυτές οι περιοδείες ήταν προγραμματισμένες λένε από το Μαξίμου, όμως πλέον είναι δύσκολο να μην βάζει κανείς δεύτερες σκέψεις στο μυαλό του σχετικές με την προσφυγή στις κάλπες.

 

  • Κατά τ’ άλλα όπως σημειώνεται από πηγές εντός της Νέας Δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σε ένα ιδιαίτερο τοξικό κλίμα και αντιπολιτευτική στάση που επιβεβαιώνει την αντίληψη του πρωθυπουργού για την αξιωματική αντιπολίτευση και την ανάγκη της χώρας να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση, έστω και μέσω της προσφυγής σε πρόωρες κάλπες.

 

Γράφει ο “Αθηναίος”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top