Ν. Μηταράκης στον Άγ. Μαρίνο: Η Ευρώπη πρέπει να κάνει περισσότερα ώστε να παρέχονται νόμιμες ευκαιρίες μετανάστευσης

Ν. Μηταράκης στον Άγ. Μαρίνο: Η Ευρώπη πρέπει να κάνει περισσότερα ώστε να παρέχονται νόμιμες ευκαιρίες μετανάστευσης

«Η μετανάστευση να γίνεται με κανόνες, περισσότερη αλληλεγγύη από την Ευρώπη στα κράτη πρώτης υποδοχής», δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, κατά την επίσημη επίσκεψή του στον Άγιο Μαρίνο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, ανέφερε ότι «η Ευρώπη πρέπει να κάνει περισσότερα έτσι ώστε να παρέχονται νόμιμες ευκαιρίες μετανάστευσης».

Ο κ. Μηταράκης συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών, Luca Beccari και τους δυο Αρχηγούς Κράτους (Captain Regents), Maria Luisa Berti και Manuel Ciavatta. Ακόμη, του απονεμήθηκε ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αγίας Αγάθης.

«Οι διμερείς σχέσεις μας είναι άριστες», επεσήμανε ο κ. Μηταράκης μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Beccari, ενώ τον ευχαρίστησε «για την παροχή προσωρινής προστασίας στους εκτοπισμένους από την Ουκρανία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΕ: Οι βασικές κατευθύνσεις για τη μεταρρύθμιση του ευρωπαϊκού πλαισίου οικονομικής διακυβέρνησης 

Θεσσαλονίκη: Δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος στους «8» συλληφθέντες (ΦΩΤΟ)

«Πριγκηπέσσα»: Ζωντανή μουσική και εκλεκτές γεύσεις με θέα τον Λευκό Πύργο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top