Νίκος Ρωμανός: Καταρρίπτει fake news για κορωνοϊό και μεταναστευτικό

Νίκος Ρωμανός: Καταρρίπτει fake news για κορωνοϊό και μεταναστευτικό

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατιας, Νίκος Ρωμανός, άσκησε δριμεία κριτική για τα fake news που διακινούνται, αναφορικά με τη διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού και το μεταναστευτικό.

Ο κος. Νίκος Ρωμανός με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook,  καταρρίπτει ψευδείς ειδήσεις που διακινούνται τις τελευταίες ημέρες. Ειδικότερα, απαντά στις δηλώσεις στελεχών της αντιπολίτευσης και σε όσα ΜΜΕ διαμηνύουν πως η κυβέρνηση δίνει “ψίχουλα” για την αντιμετώπιση της κρίσης που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός, παραθέτοντας στοιχεία που αποδεικνύουν πως η Ελλάδα δίνει περισσότερα από το μέσο όρο της Ευρωζώνης σε δημοσιονομικά μέτρα ανάσχεσης των συνεπειών της Πανδημίας.

Ακόμη, εξηγεί ότι δεν ισχύει η είδηση που κυκλοφορεί σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως η κυβέρνηση δίνει ΑΜΚΑ σε όλους τους αιτούντες άσυλο, αναφέροντας πως πρόκειται για πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας.

 

Ο κος. Ρωμανός παραθέτει ακόμη πως για τους πρόσφυγες και μετανάστες που μένουν σε ανοιχτές δομές φιλοξενίας έχουν εφαρμοστεί μέτρα που στοχεύουν στον περιορισμό της κυκλοφορίας και στην επίτευξη υγειονομικής αυτονομίας των δομών. Παράλληλα, οι δομές φιλοξενίας στις οποίες έγινε γνωστή η ύπαρξη κρούσματος, έχουν τεθεί σε καραντίνα, όπως αναφέρει. Επιπλέον, ξεκαθαρίζει πως είναι ψευδείς οι ειδήσεις που στηρίζουν ότι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες δεν έχουν περιορισμό στην κυκλοφορία και τις μετακινήσεις.


Τέλος, ο κος. Ρωμανός αναφέρει πως οι καταγγελίες Ιατρών του Νοσοκομείου ”Σωτηρία”, περί ακαταλληλότητας των μασκών που χρησιμοποιούνται στο Νοσοκομείο, είναι ψευδείς.

,

 

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Ρωμανού:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top