Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη (VIDEO)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη (VIDEO)

Περίπου μιάμιση ώρα διήρκεσε το γεύμα του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε χαλαρό κλίμα που σηματοδοτήθηκε από την ενδυμασία τους καθώς κανένας τους δεν φορούσε γραβάτα αν και στο τραπέζι τους βρέθηκαν καίρια ζητήματα.

Τόσο ο κ. Μητσοτάκης έκανε σχετική αναφορά επισημαίνοντας πως «η πιο χαλαρή ενδυμασία προσφέρεται για πιο ουσιαστικές συζητήσεις» όσο στη συνέχεια και ο Τούρκος πρόεδρος συμφώνησε με την επισήμανση, πως θα έχουν πάρα πολλά να συζητήσουν με όσα γίνονται στην περιοχή, λέγοντας πως θα τα συζητήσουν όλα.

Αφού κάθισαν στο τραπέζι και πριν απομακρυνθούν οι κάμερες είχαν ένα διάλογο για το τι θα πιουν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει πως το νερό είναι μια χαρά, αλλά ότι θα έπινε ευχαρίστως και τσάι, αν αυτό έκανε και ο Ταγίπ Ερντογάν.

«Έχουμε πολλά να πούμε», είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός στον Τούρκο πρόεδρο, «θα τα συζητήσουμε όλα αυτά», απάντησε ο Τούρκος πρόεδρος, και στη συνέχεια η μικρή κουβέντα on camera περιεστράφη γύρω από τις ενδυματολογικές επιλογές των δύο ηγετών.

Τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο και ο κ. Ερντογάν δεν φορούν γραβάτες, κάτι που σχολιάστηκε και από τους δύο. «Η χαλαρή ενδυμασία προσφέρεται για πιο ουσιαστικές συζητήσεις», είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός, με τον Τούρκο πρόεδρο να σχολιάζει ότι «κι εγώ προτιμώ τη χαλαρή ενδυμασία τα Σαββατοκύριακα».

Δείτε βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε εξέλιξη το γεύμα Μητσοτάκη – Ερντογάν

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Ελευσίνας – Θηβών

Γ. Καραγιάννης: Αστικές αναπλάσεις σε 85.000 τ.μ. και 3.000 δενδροφυτεύσεις με τη Γραμμή 4 του Μετρό

Καλαφάτης: Ενιαίο παραλιακό μέτωπο μιας σύγχρονης, ευρωπαϊκής μεγαλούπολης

Τέλος στις καταχρήσεις παροχών του ΟΑΕΔ με το ν/σ «Δουλειές ξανά»

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top