Ωραιόκαστρο: Ισχυρό προβάδισμα Τσακίρη σε δημοσκόπηση

Ωραιόκαστρο: Ισχυρό προβάδισμα Τσακίρη σε δημοσκόπηση

Ισχυρός δήμαρχος παραμένει ο Παντελής Τσακίρης  στο Ωραιόκαστρο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Opinion Poll, για λογαριασμό της εφημερίδας του Ωραιοκάστρου «ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ», ενώ η διαφορά στην πρόθεση ψήφου διαμορφώνεται στις 28 (!) ποσοστιαίες μονάδες από τον Ανέστη Πολυχρονίδη που βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Μεσούσης της θητείας και παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η διοίκηση Τσακίρη, οι πολίτες εξακολουθούν να κρίνουν θετικά τόσο την ίδια όσο και τους χειρισμούς της στο μέτωπο της πανδημίας. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι απαντήσεις για την ιεράρχηση των προβλημάτων στον Δήμο Ωραιοκάστρου, με την κατάσταση του οδικού δικτύου να παίρνει την πρωτιά από την καθαριότητα, η οποία φαίνεται να κερδίζει με άνεση τη μάχη της καθημερινότητας.

Πρόθεση ψήφου

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης (Πρωταγωνιστές ξανά), καταγράφει εξαιρετικά μεγάλο προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου με 38,1% (έναντι 26,9% το Ιανουάριο) , ενώ ο Ανέστης Πολυχρονίδης (Συνεργασία τώρα) λαμβάνει 10,7% (έναντι 7,8% το Ιανουάριο).

Ακολουθεί ο Παντελής Σκαρλάτος (αν.α.σ.α.) με 6,2% (έναντι 10% το Ιανουάριο), ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου (Δύναμη Δημιουργίας) με 4,1% (έναντι 6,8% το Ιανουάριο), ο Χρήστος Τερζής (Πολιτεία με Όραμα) με 2,5%, ο Άγγελος Θεμελής (Λαϊκή Συσπείρωση) με 2,5% (έναντι 1,9% το Ιανουάριο) και ο Πασχάλης Χατζηευαγγέλου (Αλληλεγγύη Ανατροπή) με 2,1% (έναντι 2,6% το Ιανουάριο).

Δημοτικότητα προσώπων

Επίσης πολύ υψηλή εμφανίζεται η δημοτικότητα του Δημάρχου. Ειδικότερα, ο κ. Τσακίρης συγκεντρώνει το 60,5% των θετικών απόψεων, ενώ ο κ. Πολυχρονίδης το 30,4%. Ακολουθεί ο κ. Παπακωνσταντίνου 22,5%, ο κ. Σκαρλάτος 19,9%, ο κ. Θεμελής με 16,7, ο κ. Τερζής με 12% και ο κ. Χατζηευαγγέλου με 10,3.

Δήμαρχος – Αντιπολίτευση

Εντύπωση προκαλεί το πως καταγράφουν οι πολίτες τη συνολική παρουσία της αντιπολίτευσης στον δήμο Ωραιοκάστρου: το 60,6% έχουν αρνητική γνώμη για τη μέχρι τώρα παρουσία της αντιπολίτευσης, ενώ στην αντί πέρα όχθη βρίσκεται η θετική παρουσία του Δημάρχου με το 67% των δημοτών να δηλώνουν ικανοποιημένοι.

Κάμψη για τη ΝΔ άνοδος για ΣΥΡΙΖΑ στο Ωραιόκαστρο

Σύμφωνα με την έρευνα της Opinion Poll η ΝΔ βλέπει τα ποσοστά της να μειώνονται στο Ωραιόκαστρο κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες (Ιανουάριος 40,1%) και ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ωραιόκαστρο να κινείται ανοδικά (Ιανουάριος 9,8%).

Βουλευτές ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά με την παρουσία και δημοτικότητα των βουλευτών της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης στο Ωραιόκαστρο, τις δύο πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν:  Θ. Καράογλου – Σαβ. Αναστασιάδης για τη ΝΔ και Σ. Φάμελλος – Δ. Αυγέρη για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: politesoraiokastrou.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσακίρης: Βήμα- βήμα υλοποιούμε αυτά που υποσχεθήκαμε στους πολίτες (VIDEO)

Υπόθεση εκβιασμού: Είχαν γίνει η “σκιά” του δημάρχου Ωραιοκάστρου – Όσα δήλωσε ότι έζησε (VIDEO)

ΠΕΔΚΜ: Καταδικάζει ομόψυχα το περιστατικό εκβιασμού σε βάρος του Δημάρχου Ωραιοκάστρου

Θεσσαλονίκη: Εκβίαζαν με βίντεο τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου απαιτώντας 40.000 ευρώ

Εκβιασμός Δημάρχου Ωραιοκάστρου: Πιάστηκαν με.. «τη γίδα στην πλάτη» – Όλο το χρονικό (VIDEO)

Τσακίρης: Συμπαράσταση από το δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου

Αδ. Γεωργιάδης: Επίσκεψη στο Ωραιόκαστρο – Αναπτυξιακό σχέδιο για την περιοχή «Αλώνια» 

Γεωργιάδης: Τοπόσημο του Ωραιοκάστρου τα «Αλώνια»

Νέο Ογκολογικό Νοσοκομείο: Επιβεβαίωση του GRTimes για τον δήμο Ωραιοκάστρου

Τσακίρης: Αγώνας δρόμου να φέρει στο Ωραιόκαστρο το νέο Ογκολογικό Νοσοκομείο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top