Μεταγραφή… εσωτερική! Ο λόγος για την πρώην γενική γραμματέα Αθλητισμού και υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κούλα Γιαννακίδου.
Η πρώην Γενική Γραμματέας Αθλητισμού επί κυβερνήσεως Σαμαρά- Βενιζέλου στο παρελθόν πολιτεύτηκε στη Β’ Θεσσαλονίκης. Στις εκλογές του 2015 ως υποψήφια βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης η ίδια έκανε μια πολύ καλή και δυνατή εμφάνιση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr η κ. Γιαννακίδου στις επικείμενες εθνικές εκλογές αναμένεται να μεταπηδήσει από την Β’ Θεσσαλονίκης στην Α’ Περιφέρεια της πόλης.
Το όνομά της έχει ήδη «κλειδώσει» στη λίστα του Κινήματος Αλλαγής για την πρώτη περιφέρεια του νομού αλλά δεν ανακοινώθηκε καθώς εκκρεμούν οι περιπτώσεις της Εύας Καϊλή και του Ευάγγελου Βενιζέλου.