Αποθέωση Καράογλου σε παρουσίαση βιβλίου της ΠΑΣΚ!

Αποθέωση Καράογλου σε παρουσίαση βιβλίου της ΠΑΣΚ!

Αποθεώθηκε, χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέα Μακεδονίας Θράκης) Θόδωρος Καράογλου, κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε την περασμένη Πέμπτη, στην παρουσίαση βιβλίου του καθηγητή Σήφη Μπουζάκη, για την ιστορία της ΠΑΣΚ δασκάλων και νηπιαγωγών.

Από ότι φαίνεται οι καιροί αλλάζουν και παρά το γεγονός ότι ένας υπουργός της ΝΔ, μίλησε σε εκδήλωση που αφορά την ΠΑΣΚ, την συνδικαλιστική παράταξη δηλαδή που “μεσουρανούσε” επί ΠΑΣΟΚ (σήμερα ΚΙΝΑΛ) , όχι μόνο δε δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα, αλλά αντίθετα, ο κ.Καράογλου διέκοψε 3-4 φορές τον χαιρετισμό του, από τα έντονα χειροκροτήματα του κοινού.

Το βιβλίο του καθ.Σήφη Μπουζάκη, φέρει τον τίτλο «Πανελλήνια Αγωνιστική Συνδικαλιστική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών (1974 – 2018) Αγώνες για τη δημοκρατία και την αλλαγή στην εκπαίδευση – Θέσεις, αντιθέσεις, δράσεις, συγκρούσεις, πρόσωπα» και η παρουσίαση του έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέξανδρος”, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ.Καράογλου κατά τον χαιρετισμό του, τόνισε πως οι εποχές αλλάζουν και άπαντες οφείλουν σεβασμό στην ιδεολογία των αντιπάλων τους. Μίλησε για τον πολιτικό πολιτισμό που “θρέφεται” από το αίσθημα του δικαίου και του αυτοσεβασμού και εξήγησε ότι οι πολιτικές διαφορές δεν πρέπει να χωρίζουν τους ανθρώπους, αλλά να τροφοδοτούν τη Δημοκρατία που είναι το πολίτευμα του μέτρου και της αρετής.

Καταλήγοντας , ανέφερε πως διάλογος σημαίνει να σέβεσαι τον πολιτικό σου αντίπαλο και ευχαρίστησε τον κόσμο για την προσοχή με την οποία τον άκουσε, δεχόμενος και στο τέλος, ένα εξαιρετικά θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top