Όσοι τον γνωρίζουν και συνεργάζονται μαζί του μιλούν για τον μεθοδικό τρόπο με τον οποίο δουλεύει καθημερινά όχι μόνο λόγω της θέσης του αλλά και των ικανοτήτων που έχει όχι μόνο για να σχεδιάζει αλλά και να υλοποιεί. Ο λόγος για τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη, έναν από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης κλήθηκε πολλές φορές -όλους τους προηγούμενους μήνες- να αναλάβει «επικίνδυνες αποστολές» καταφέρνοντας να φέρει εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες υποθέσεις.

Αυτή τη φορά έχει αναλάβει να κάνει πράξη την υπόσχεση του πρωθυπουργού για βελτίωση στην εξυπηρέτηση του πολίτη και να «βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά» για την άρση των εμποδίων που δυσκολεύουν την καθημερινότητα πολιτών και επιχειρήσεων.

Σε αυτό το μεγάλο project ο κ. Δημητριάδης δεν είναι μόνος, καθώς έχει δίπλα του τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη. Μαζί σχεδιάζουν… τρέχοντας μια σειρά ψηφιακών παρεμβάσεων για αρκετά υπουργεία. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης που έχουν μπροστά τους οι δυο συνεργάτες και στενοί φίλοι είναι πολύ σφιχτό και, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη τα αποτελέσματα είναι θετικά στο θέμα της απλούστευσης των διαδικασιών, μετά και την κατάργηση και συγχώνευση 25 πιστοποιητικών σε ένα ενιαίο πιστοποιητικό δικαστικής φερεγγυότητας.

Έτσι και σε αυτό project ο Γρηγόρης Δημητριάδης περνά με «άριστα» τις… εξετάσεις αποτελεσματικότητας, ενώ το ίδιο… σκορ  θα πιστωθεί και στον Κυριάκο  Πιερρακάκη στον οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η επιτάχυνση της ψηφιακής μετάβασης λόγω της πανδημίας. Γι’ αυτό άλλωστε Δημητριάδης και Πιερρακάκης χαρακτηρίζονται στους διαδρόμους του Μαξίμου και όχι μόνο ως συνώνυμα της αποτελεσματικότητας.

Να σημειωθεί ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης -εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη- βρέθηκε από την αρχή δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη συνέχεια στο πρωθυπουργικό γραφείο αναλαμβάνοντας τη διεύθυνσή του. Και όπως έχει ήδη γράψει το GRTimes οι επιτυχίες του σε όλες τις «αποστολές» που του αναθέτει ο πρωθυπουργός μόνο τυχαίες δεν είναι, καθώς όλοι του αναγνωρίζουν την επιμονή και τη σκληρή δουλειά.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top