“Τελεσίγραφο” Νοτοπούλου σε συνεργάτες του Μπουτάρη- Ποιοι δεν θα είναι υποψήφιοι

“Τελεσίγραφο” Νοτοπούλου σε συνεργάτες του Μπουτάρη- Ποιοι δεν θα είναι υποψήφιοι

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Στολάκης

Εξελίξεις αναμένονται τα δυο επόμενα εικοσιτετράωρα σε ό,τι αφορά τις υποψηφιότητες για τον κεντρικό δήμο Θεσσαλονίκης, λίγες ώρες πριν καταθέσουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι τους συνδυασμούς στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης προκειμένου να ανακηρυχτούν και επίσημα οι υποψηφιότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr σήμερα, το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί η υποψήφια δήμαρχος Κατερίνα Νοτοπούλου και οι στενοί της συνεργάτες θα επικοινωνήσει για τελευταία φορά με κορυφαία στελέχη της παράταξης «Πρωτοβουλία» του Γιάννη Μπουτάρη προκειμένου να τους απευθύνει για τελευταία φορά πρόταση συμπόρευσης.

Το τελεσίγραφο της Κατερίνας Νοτοπούλου, μαθαίνουμε ότι λήγει τις επόμενες ώρες, χωρίς ωστόσο να υπάρξει ανταπόκριση από την πλευρά των σημερινών αντιδημάρχων του δήμου Θεσσαλονίκης.

Τις προηγούμενες ημέρες η κ. Νοτοπούλου συναντήθηκε, όπως είναι άλλωστε γνωστό, με τους υποψηφίους δημάρχους Πέτρο Λεκάκη και Γρηγόρη Ζαρωτιάδη προκειμένου να τους απευθύνει πρόσκληση συμπόρευσης των δυο υποψηφίων δημάρχων με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη ΜΑΖΙ», ωστόσο φέρεται να έλαβε αρνητικές απαντήσεις και από τους δυο.

«Βομβαρδισμό» προτάσεων της τελευταίας στιγμής φέρεται να δέχεται και ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ένας εκ των δημιουργών της «Πρωτοβουλίας» Παναγιώτης Αβραμόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr ο κ. Αβραμόπουλος τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει δεχτεί πλήθος τηλεφωνημάτων προκειμένου να ενταχθεί σε κάποιον από τους συνδυασμούς που σήμερα υπάρχουν, αφού οι υποψήφιοι δήμαρχοι τον θεωρούν «βαρύ πυροβολικό» της Αυτοδιοίκησης στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Αβραμόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr έχει λάβει τις τελικές του αποφάσεις και θα τις κάνει γνωστές τις επόμενες ώρες επίσης.

Την ίδια ώρα, εξελίξεις αναμένονται και στην παράταξη «Πρώτη Θεσσαλονίκη» με υποψήφιο δήμαρχο τον Πέτρο Λεκάκη, σημερινό αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης. Μετά τον αντιδήμαρχο Γιώργο Δημαρέλο που αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράταξη και να προσχωρήσει στην παράταξη «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» του Σπύρου Βούγια και άλλοι δυο νυν αντιδήμαρχοι το… ξανασκέφτονται.

Η πρώτη είναι η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Έλλη Χρυσίδου, η οποία κατά κάποιο τρόπο μέσω facebook έκανε γνωστές τις προθέσεις της. Πληροφορίες του GRTimes.gr αναφέρουν ότι η κ. Χρυσίδου έχει αποφασίσει να μην είναι υπόψηφια με τον συνδυασμό που έχει δημιουργήσει ο συνάδελφός της στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης και τον οποίο στην αρχή υποστήριξε.

Προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή να μην είναι υποψήφιος ξανά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, μαθαίνουμε ότι προσανατολίζεται και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, ο οποίος επίσης έχει δεχτεί προτάσεις τόσο από την Κατερίνα Νοτοπούλου, όσο και από τους Σπύρο Βούγια και Νίκο Νυφούδη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top