Όλοι σε κίνηση στην Χαλκηδόνα – Προσθήκες ο Αναγνωστόπουλος, τι θα κάνει ο Σαραφίδης

Όλοι σε κίνηση στην Χαλκηδόνα – Προσθήκες ο Αναγνωστόπουλος, τι θα κάνει ο Σαραφίδης

Περιφερειακά πάμε σήμερα προς την Χαλκηδόνα όπου ο δήμαρχος Σταύρος Αναγνωστόπουλος έχει βάλει στόχο την επανεκλογή του.

  • Θα μου πείτε τι στόχο να βάλει ο άνθρωπος να χάσει; Όχι αλλά πρέπει να σας πω ότι ο δήμαρχος δεν θέλει απλά την επανεκλογή, άλλα να καταφέρει να κερδίσει από την πρώτη Κυριακή.

 

  • Εσχάτως έκανε τις κινήσεις του, εντάσσοντας στην διοίκηση δύο πρόσωπα από άλλους συνδυασμούς, τον Ανδρέα Οκλαλιώτη ο οποίος εκλέχθηκε με την παράταξη του Κώστα Σαραφίδη και τον Διαμαντή Διαμάντη ο οποίος εκλέχθηκε με τον Μαυρουδή Μηντσιούδη. Αμφότεροι ανεξαρτητοποιήθηκαν και εντάχθηκαν στην διοίκηση.

 

  • Βέβαια για να έχει πιθανότητες η εκλογή από τον α’ γύρο των εκλογών για τον Αναγνωστόπουλο, θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες σοβαρές προϋποθέσεις.

 

  • Η πρώτη από αυτές ακούει στο όνομα Κώστας Σαραφίδης. Ο Σαραφίδης τρίτος με 22,51% στις εκλογές του 2019 μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην διαμόρφωση του εκλογικού τοπίου καθώς η παρουσία του ή μη μπορεί να αλλάξει άρδην τα δεδομένα.

 

  • Οι ελπίδες Αναγνωστόπουλου για νίκη από την Α’ Κυριακή ουσιαστικά εξανεμίζονται αν ο Σαραφίδης συγκροτήσει παράταξη και δοκιμάσει και πάλι την τύχη του στις εκλογές. Αν πάλι δεν υπάρξει παράταξη Σαραφίδη μεταβάλλεται πολύ το σκηνικό και ο Αναγνωστόπουλος θα τα δώσει όλα για νίκη από την Α’ Κυριακή.

 

  • Πάντως ο Σαραφίδης είναι αποφασισμένος πριν πάρει τις οριστικές αποφάσεις του, να πραγματοποιήσει δημοσκόπηση στον δήμο Χαλκηδόνας και να έχει έτσι την εικόνα τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον δήμαρχο και τον δείκτη ικανοποίησης των πολιτών από την δημοτική αρχή.  

 

  • Στον αντίποδα ο έξι(!) φορές μέχρι τώρα υποψήφιος δήμαρχος Μαυρουδής Μηντσιούδης επιδιώκει συνεργασίες για να παρουσιάσει ένα δυνατό σχήμα, συζητήσεις γίνονται, άλλα ακόμα δεν υπάρχει κάτι σε προχωρημένη κατάσταση.

 

  • Από τους έτερους διεκδικητές του δήμου στις εκλογές του 2019 ο Μηνάς Μηντζαρίδης αναζητά επίσης συνεργασίες και ένα ευρύτερο σχήμα, ενώ σαφώς θα υπάρχει και το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο οποίο ηγούνταν το 2019 ο Παναγιώτης Μαρκίδης.

 

Γράφει ο “Αθηναίος”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top