Ονόματα, διοικήσεις και… οφίτσια στα “γαλάζια πηγαδάκια”

Ονόματα, διοικήσεις και… οφίτσια στα “γαλάζια πηγαδάκια”

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Στολάκης

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι στενοί του συνεργάτες στελεχώνουν το κυβερνητικό επιτελείο αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη στα πολιτικά «πηγαδάκια» διάφορα ονόματα δίνουν και παίρνουν σε ό,τι την στελέχωση των φορέων της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr την δεδομένη χρονική στιγμή δεν τίθεται κανένα ζήτημα αντικατάστασης του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΘ- HELEXPO Α.Ε. Τάσου Τζήκα και Κυριάκου Ποζρικίδη, αντίστοιχα. Για τους περισσότερους το δίδυμο Τζήκα- Ποζρικίδη θεωρείται το πιο επιτυχημένο στην ιστορία του θεσμού, όπως αποδεικνύεται άλλωστε και από τους αριθμούς και τα εισιτήρια της Γενικής Έκθεσης του Σεπτεμβρίου τα τελευταία χρόνια.

Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις στην ΕΥΑΘ η οποία παραμένει «ακέφαλη» μετά την παραίτηση του Γιάννη Κρεστενίτη πριν από περίπου ένα μήνα από τις θέσεις του προέδρου αλλά του διευθύνοντος συμβούλου που κατείχε.

Σε ό,τι αφορά την ονοματολογία και αυτή καλά κρατεί. Ακούγονται ονόματα πολιτευτών και υποψηφίων βουλευτών που δεν κατόρθωσαν να εκλεγούν. Για παράδειγμα τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα το όνομα συγκεκριμένης υποψήφιας η οποία προορίζεται για κάποια θέση σε φορέα πολιτισμού. Τα κομματικά στελέχη θεωρούν δεδομένο πως δεν θα παραμείνουν, αναξιοποίητοι όπως λένε χαρακτηριστικά κατονομάζοντας μάλιστα πολιτευτές όπως είναι ο Φάνης Παπάς και ο Παναγιώτης Κοκκόρης.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που εκτιμούν πως οι όποιες αλλαγές στις διοικήσεις θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ