Σε αναζήτηση αντιπάλου από τα «δεξιά» του Τσακίρη στο Ωραιόκαστρο

Σε αναζήτηση αντιπάλου από τα «δεξιά» του Τσακίρη στο Ωραιόκαστρο

Όπως όλοι ξέρουμε καλά, οι πιο αιματηροί πόλεμοι είναι οι εμφύλιοι, ακόμα και όταν πρόκειται για αυτοδιοικητικές εκλογές.

  • Κάτι τέτοιο φαίνεται να είναι πιθανό να συμβεί στο Ωραιόκαστρο, όπου τον δήμαρχο Τσακίρη είναι «φίλιες» -ως προς την ιδεολογική προέλευση τουλάχιστον- οι δυνάμεις που θα επιθυμούσαν την αλλαγή του με κάποιον άλλο.

 

  • Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που το όνομα του Σωτήρη Μπάτου, του τομεάρχη Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της ΠΚΜ βρέθηκε στο επίκεντρο μιας ενδεχόμενης υποψηφιότητας για τον δήμο Ωραιοκάστρου, ενδεχόμενο που μοιάζει πολύ δύσκολο πλέον να πραγματοποιηθεί.

 

  • Όμως και πάλι από τα «δεξιά» προκύπτει νέα περίπτωση υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου με τον Πέτρο Αταμιάν να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

 

  • Ο Αταμιάν ο οποίος διετέλεσε αντιδήμαρχος Πολιτισμού στην διοίκηση Γαβότση συζητά ήδη με διάφορα πρόσωπα που θα ήθελε να πλαισιώσουν την προσπάθεια του.

 

  • Για την ώρα οι κινήσεις του είναι διερευνητικές και προς αναζήτηση «συμμάχων» όμως αναμένεται σύντομα να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και ενδεχομένως να επισημοποιήσει την υποψηφιότητα του.

 

  • Από την άλλη ο δήμαρχος Παντελής Τσακίρης γνωρίζοντας όλα αυτά και βλέποντας τους συνυποψηφίους του το 2019 Σκαρλάτο και Πολυχρονίδη σε αναζήτηση στελεχών ρίχνει το βάρος στην κατάρτιση ενός πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου που θα εκφράζει όλες τις τάσεις του δήμου.

 

  • Ήδη κάνει κρούσεις σε νέα πρόσωπα που θα προκαλέσουν αίσθηση στην τοπική κοινωνία με στόχο να παρουσιάσει ένα πολύ ισχυρό σχήμα που θα του δώσει την δυναμική για την επικράτηση από την πρώτη Κυριακή.

 

  • Πάντως σε κάθε περίπτωση η υποψηφιότητα Αταμιάν, αν φτάσει μέχρι τέλους, θα περιπλέξει την κατάσταση και αναμένεται να δούμε και μια «μάχη» στο παρασκήνιο, των μηχανισμών των βουλευτών που αναπόφευκτα θα λάβουν θέση στον «εμφύλιο» αν τελικά προκύψει. 

 

Γράφει ο «Αθηναίος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top