Θεσσαλονίκη: Έκοψε πίτα η Διοικούσα ΝΔ (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Έκοψε πίτα η Διοικούσα ΝΔ (ΦΩΤΟ)

Την πίτα της έκοψε παρουσία αρκετού κόσμου σήμερα το απόγευμα, η Διοικούσα της ΝΔ Θεσσαλονίκης, στα γραφεία επί της Μιχαήλ Καλού.

Ο πρόεδρος του οργάνου Τάσος Σπηλιόπουλος κατά την διάρκεια της ομιλίας του, έκανε σύντομο απολογισμό για τους πρώτους μήνες της κυβέρνησης και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις κυριότερες πρωτοβουλίες που έλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Θόδωρος Καράογλου, οι βουλευτές Στράτος Σιμόπουλος, Δημήτρης Κούβελας, Αννα Ευθυμίου, Σάββας Αναστασιάδης και Δημήτρης Βαρτζόπουλος, οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Διονύσης Μανωλόπουλος, Τάσος Εμανουηλίδης και Θωμάς Βράνος, καθώς και τα μέλη της Διοικούσας Αναστασία Ασπρούτσου, Αστεριος Τσουκαλάς και Χρήστος Κοσκινάς (πρώην υπουργός), καθώς και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Χρυσόστομος Τσατσούλης, Έφη Βασιλειάδου. Επίσης το παρόν έδωσαν η αντιδήμαρχος Παιδείας δήμου Θεσσαλονίκης, Δήμητρα Ακριτίδου, Κατερίνα Ζιούτα, Ανατολή Κωνσταντινίδου, Βίκυ Νάκου

Στην αρχή της εκδήλωσης τιμήθηκε η πρώην υπάλληλος της διοικούσας της ΝΔ Έμη Μεδίκα η οποία συνταξιοδοτήθηκε έπειτα από 31 χρόνια συνεχούς εργασίας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ