Πάτρα: Ισχυρές πολιτικές παρουσίες στο 8ο Περιφερειακό Συνέδριο

Πάτρα: Ισχυρές πολιτικές παρουσίες στο 8ο Περιφερειακό Συνέδριο
Πολιτική   | 03/07/2020 | 23:32
Ευτυχία Βατάλη

Ξεκίνησε χθες τις εργασίες του το πολυαναμενόμενο 8th Regional Growth Conference, στους εμβληματικούς χώρους της Achaia Clauss στην Πάτρα. Πρόκειται για το πρώτο Συνέδριο, που, τηρώντας όλα τα αυστηρά πρωτόκολλα και τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, γίνεται με φυσική παρουσία, μετά το lockdown.

Στην εναρκτήρια συνεδρία της σημερινής ημέρας με θέμα «Η Ελλάδα και οι βέλτιστες πρακτικές της Ευρώπης στην Περιφερειακή Ανάπτυξη» o Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε με μήνυμά του στη σπουδαιότητα των πρωτοβουλιών σαν το 8ο Regional Growth Conference που δίνουν τον «πρώτο λόγο στις τοπικές κοινωνίες, ώστε τα ζητούμενα της Περιφέρειας να εντάσσονται αρμονικά στον συνολικό στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό της χώρας», αναφερόμενος και στις επενδύσεις ύψους 755 εκ. ευρώ που πραγματοποιούνται και θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον στην Αχαΐα, με έμφαση στις υποδομές.

Μεταξύ των ομιλητών ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Ανάπτυξης Γιάννης Πλακιωτάκης και o Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας τοποθετήθηκαν για τα ζητήματα Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Ο Κ. Καραμανλής

Το κυβερνητικό σχέδιο για την νέα σύγχρονη σιδηροδρομική γραμμή της Πάτρας παρουσίασε ο Κ. Καραμανλής.

Το σχέδιο της κυβέρνησης, για τη νέα σύγχρονη σιδηροδρομική γραμμή της Πάτρας, παρουσίασε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, στο 8ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης στην Πάτρα (8th Regional Growth Conference), τονίζοντας ότι με τη μερική υπογειοποίηση, σε μήκος άνω των 5 χιλιομέτρων, στον πυκνό αστικό ιστό και τις αναπλάσεις που θα γίνουν, απελευθερώνονται χώροι και η Πάτρα αποδίδεται ξανά στους πολίτες.

Ο Κ. Καραμανλής παρουσίασε, μάλιστα, βίντεο με την απεικόνιση του έργου όταν ολοκληρωθεί, επισημαίνοντας ότι το Υπουργείο έλαβε υπόψη, στον τελικό σχεδιασμό, τα αιτήματα και τις ανησυχίες των κατοίκων.

Καταρχάς, επισήμανε, ότι η προηγούμενη κυβέρνηση, ήρθε και έταξε ένα φαραωνικό έργο, που ούτε μπορούσε να υλοποιήσει, ούτε το χρειάζεται πραγματικά η πόλη. Εξήγησε ότι η πλήρης υπογειοποίηση της γραμμής, με τους πανάκριβους σταθμούς μέσα στην πόλη, θα είχε τεράστιες τεχνικές δυσκολίες, υπερβολικά υψηλό κόστος, θα καταργούσε τον Προαστιακό και το κυριότερο, δεν θα μπορούσε ποτέ να χρηματοδοτηθεί από την ΕΕ. «Άρα, πολύ απλά, δεν θα κατασκευαζόταν. Ποτέ», τόνισε ο κ. Καραμανλής.

Σημείωσε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έταζε κάτι που δεν μπορούσε να κάνει και έλεγε ότι δήθεν το προχωρά, ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε ούτε καν μελέτες!

«Εμείς δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο… Δεν λειτουργούμε ποτέ με τη λογική ‘‘πες ωραία μεγάλα λόγια σήμερα κι άσε τον επόμενο να καθαρίσει’’… Γι΄ αυτό και το θέμα μάς απασχόλησε πολύ. Μας βασάνισε στο Υπουργείο. Αναζητήσαμε μια λύση που να μπορεί να γίνει πραγματικότητα και να λύνει τα προβλήματα της πόλης», υπογράμμισε ο κ. Καραμανλής.

Σημείωσε, ότι η αρχική εκτίμηση του Υπουργείου προέβλεπε μερική υπογειοποίηση, συνολικά γύρω στα 2 χιλιόμετρα. «Θα σας πω κάτι, όμως. Όπως σας είπα ότι μιλώ με ειλικρίνεια στους πολίτες, έτσι εκτιμώ και τους πολίτες που μιλούν με ειλικρίνεια και σοβαρότητα προς εμένα. Άκουσα σοβαρές απόψεις, λοιπόν. Και τα βάλαμε κάτω για να δούμε τι μπορεί πραγματικά να γίνει. Πώς μπορούμε να υπογειοποιήσουμε πολύ μεγαλύτερο μέρος της γραμμής, χωρίς να πάμε σε ανεφάρμοστες προτάσεις» πρόσθεσε και παρουσίασε το ολοκληρωμένο σχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για «ένα έργο ακριβώς όπως το χρειάζεται η Πάτρα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Η χώρα μας έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση», υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, κατά την διάρκεια της παρέμβασης του και πρόσθεσε:  «αν συνεχίσουμε έτσι, όπως δηλαδή είχαμε πολύ καλή επίδοση στον τομέα της υγείας και στον τρόπο αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης, τότε θα έχουμε πολύ καλή επίδοση και στον τομέα της οικονομίας.»

Πάντως, όπως επεσήμανε στην συνέχεια, «δεν λέω ότι θα έχουμε ανάπτυξη, ύφεση θα έχουμε,» η οποία, όπως εκτίμησε, «θα είναι μικρότερη από πολλές άλλες χώρες της Ευρωζώνης».

Παράλληλα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρθηκε και στην επένδυση του Ελληνικού, η οποία όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «θα αποτελέσει μοντέλο και για άλλες ανάλογες μεγάλες επενδύσεις, που αναμένεται να υλοποιηθούν στην περιφέρεια της χώρας, όπως πολύ σύντομα στην Κρήτη.»

Επίσης, υπογράμμισε ότι «οι δείκτες, τόσο της επιχειρηματικότητας, όσο και της οικονομίας είχαν αρχίσει να βελτιώνονται μετά την μακροχρόνια οικονομική κρίση και αν δεν είχε μεσολαβήσει η καραντίνα, τότε, σίγουρα η θέση της χώρας μας θα ήταν σήμερα πολύ καλύτερη.»

Κατά την διάρκεια του διαλόγου που είχε ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης, με εκπροσώπους περιφερειών, αλλά και επιχειρηματίες, σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολύ μεγάλα βήματα, τόσο στην κατεύθυνση μείωσης της γραφειοκρατίας, όσο και στην ενίσχυση των φορέων της αυτοδιοίκησης, με σκοπό την υλοποίηση επενδύσεων.

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας ιδιωτικών επενδύσεων και ΣΔΙΤ, Νίκος Μαντζούφας, συζήτησε με τους εκπροσώπους των περιφερειών, σχετικά με τις ευκαιρίες, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων ΣΔΙΤ και άλλων επενδύσεων, τονίζοντας ότι αποτελούν βασικά εργαλεία για την ανάπτυξη μίας σειράς υποδομών, που έχει ανάγκη η περιφέρεια της χώρας.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης

«Ο αθλητισμός είναι από τα πιο πρόσφορα μέσα ανάπτυξης για την χώρα μας, εφόσον νοικοκυρευτεί, μπει με διαφάνεια σε τάξη το αθλητικό τοπίο και συνασπιστούν όλες οι δυνάμεις του αθλητικού κινήματος», τόνισε από το βήμα του συνεδρίου ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Για την πανδημία

Μεγάλο ενδιαφέρον προσέλκυσε, η συνεδρία με θέμα «Covid 19: Οργάνωση και Διαχείριση από την Πολιτεία και την επιστημονική κοινότητα». Mεταξύ των ομιλητών ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, o oποιος τόνισε ότι «δεν ανησυχούν για τα κρούσματα σε Εχίνο, Ξάνθη και Καστοριά, το παρακολουθούν, αλλά μπορεί να παραταθεί τοπικά στον Eχίνο το lockdown»

Επιπλέον σημείωσε ότι «ο ΕΟΔΥ διαθέτει 250 κινητές μονάδες δειγματοληψιών, οι οποίες σύντομα θα διπλασιαστούν και λειτουργούν πολύ αποτελεσματικά, όπως είδαμε στην περίπτωση της Ξάνθης και σε άλλα σημεία της Ελλάδας, όπου εκδηλώθηκαν τοπικές αναζωπυρώσεις της πανδημίας», έχοντας διπλασιάσει πλέον, τις δυνατότητες testing από την αρχή της πανδημίας και παράλληλα, έχει μειώσει στο 50%, τον χρόνο απόκρισης στην αντιμετώπιση κρουσμάτων κορωνοϊού, με κινητές μονάδες και ειδικούς επιστήμονες, που κάνουν ιχνηλατική και σπάζουν άμεσα τις αλυσίδες διασποράς του ιού.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, αναφέρθηκε στα συστατικά της επιτυχίας στη διαχείριση της κρίσης της Πανδημίας σημειώνοντας ότι «ήταν πολλοί οι παράγοντες αυτής της επιτυχίας, όπως, ότι η πλειονότητα των πολιτικών δυνάμεων, εμφανίστηκε αρραγής, χωρίς αντίθετες φωνές, είχαμε μια ισχυρή κυβέρνηση, σε αντίθεση με άλλες χώρες, ενώ κατέρρευσε και ο μύθος του πολιτικού κόστους, μπροστά στην ανάγκη λήψης κρίσιμων αποφάσεων, αρκεί ο λαός να είναι κοινωνός της αλήθειας.» Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «η πανδημία του κορονοϊού, δεν έχει τελειώσει. Είμαστε στο τέλος της αρχής (…)Καταφέραμε πολλά, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, που σε άλλες περιόδους, θα χρειαζόμασταν αρκετό καιρό για να γίνουν. Ξεπεράσαμε στρεβλώσεις του παρελθόντος και ελλείψεις σε πολύ μικρό διάστημα».

Η χθεσινή μέρα ξεκίνησε με τέσσερα ενδιαφέροντα sessions, το ένα από αυτά διαδικτυακό. Συζητώντας το θέμα «Γεωπολιτικές Ανακατατάξεις στη Βαλκανική και στην Ανατολική Μεσόγειο», οι συμμετέχοντες ομιλητές έκαναν, μεταξύ άλλων, εκτενή αναφορά στον ρόλο της Τουρκίας, της οποίας – όπως είπαν χαρακτηριστικά – «ο εκνευρισμός οφείλεται στο ότι δεν έχει δικά της κοιτάσματα ορυκτών, άρα είναι εξαρτημένη, γι’ αυτό και ψάχνει ρόλο στην εξόρυξη των άλλων χωρών».

Οι ομιλητές τόνισαν ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο, αφού η Ελλάδα πρέπει να επιλέξει τι θα κάνει με την χάραξη ΑΟΖ με τις γειτονικές χώρες, ανεξάρτητα από την συγκεκριμένη.

Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία ακούστηκαν στο session με θέμα «Ευρωπαϊκές Χρηματοδοτήσεις: Η μεγάλη στιγμή». Στην τοποθέτησή του ο αναπληρωτής Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σημείωσε: «Είμαστε από τις χώρες, οι οποίες κατά κεφαλήν θα πάρουν από τα περισσότερα χρήματα από το πακέτο της ΕΕ».

Ο κύριος Βαρβιτσιώτης συνέχισε λέγοντας ότι φιλοδοξία του πρωθυπουργού είναι το πακέτο να έχει τα τέσσερα F της Christine Langard, δηλαδή «να είναι ένα πακέτο γενναίο, αποφασιστικό, με ευέλικτη διανομή χρημάτων, χωρίς τους στενούς όρους των μνημονίων και να στοχεύει στις αλλαγές, που εξυπηρετούν την επόμενη γενιά».

Τέλος, ο αναπληρωτής Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων υπογράμμισε ότι πρέπει να δούμε αυτό το πακέτο ως την μεγάλη μας ευκαιρία και το μεγάλο μας στοίχημα για την επόμενη μέρα, γιατί θα είναι το μεγαλύτερο μετά το Σχέδιο Μάρσαλ και ο στενός χρόνος, που θα δοθεί για την απορρόφησή του, θέτει όλους τους παράγοντες της χώρας ενώπιον των ευθυνών τους.

Ακολούθησε μια τετ α τετ συζήτηση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Μαργαρίτη Σχοινά, με θέμα «ΕΕ, Ελλάδα, Ανάκαμψη: Νέα εργαλεία για τη νέα εποχή».

Ο κύριος Σχοινάς εκτίμησε ότι μέσα στον Ιούλιο θα επιτευχθεί η συμφωνία για το ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που θα έρθει ως απόρροια της πανδημίας. Παράλληλα, επεσήμανε πως οι πρώτες εκταμιεύσεις αναμένονται προς το τέλος του έτους, και η Ελλάδα θα λάβει από τα μεγαλύτερα ποσά σε επίπεδο Ευρώπης. Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήταν κατηγορηματικός πως δεν θα ισχύσει μνημονιακή ρήτρα για τα ευρωπαϊκά κεφάλαια, αλλά θα υπάρξει εποπτεία στο πλαίσιο του εξαμηνιαίου ελέγχου.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18:4003/08

ΥΝΑΝΠ: Τελετή ένταξης περιπολικού σκάφους Ναυτιλία

18:2503/08

Δένδιας: Διάλογος δεν μπορεί να διεξαχθεί υπό το καθεστώς απειλών Κόμματα ,Πολιτική

18:1003/08

Τράπεζες: Ποιες συναλλαγές δεν θα πραγματοποιούνται Κοινωνία

17:5503/08

Έναρξη λειτουργίας μητρώου γιατρών Ελλάδα ,Κοινωνία ,Υγεία

17:4003/08

Δύο ανήλικες αθλήτριες θετικές στον κορωνοϊό Δήμοι ,Κορωνοϊός

17:2503/08

250 νέοι μεταλλικοί κάδοι στον δήμο Θέρμης Δήμοι ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

17:2203/08

Θεσσαλονίκη: Θετική στον κορωνοϊό εργαζόμενη στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:2103/08

Στη φυλακή 31χρονος για 150 γραμμάρια κοκαΐνης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

17:1003/08

Επιχείρηση σκούπα στην Αριστοτέλους-Δείτε φωτογραφίες Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

17:0003/08

Κ.Αχ.Καραμανλης: Βελτιώθηκε η εικόνα στο μετρό Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

16:5003/08

Απόδραση κρατουμένου από την Ευελπίδων Ελλάδα ,Κοινωνία

16:4003/08

Δ. Θεσ/νικης: Αιτήσεις για κατασκηνώσεις ΑμεΑ Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:3303/08

Συναγερμός στην πυροσβεστική – Πυρκαγιά στην Κεφαλλονιά Κοινωνία

16:3003/08

Το απίθανο σmixιμο του καλοκαιριού από την ΕΨΑ! Κοινωνία

16:2003/08

Σαντορινιός: Επικίνδυνη η αύξηση της πληρότητας στα πλοία Πολιτική ,Τουρισμός

16:1003/08

ΠΚΜ- Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Ανακαινίζουν παιδικές χαρές και αυλές σχολείων Θεσσαλονίκη ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

16:0903/08

Έγκριση από Ε.Ε 130 εκατ. για κλειστά κέντρα σε Σάμο, Λέρο, Κω Ελλάδα ,Κοινωνία

15:5803/08

Καβάλα: Καλύτερη συνεργασία με τον ΕΟΔΥ ζητούν οι τοπικές αρχές Β.Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

15:5703/08

Φωτιά τώρα στην Αίγινα Ελλάδα ,Κοινωνία

15:5003/08

Covid-19: Φάρμακο θεραπεύει ασθενείς σε κρίσιμη κατάσταση Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Υγεία

15:4003/08

Βέλγιο: Κάτω από 40 ετών το 50% των κρουσμάτων Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:3103/08

Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη για κρούσμα κορωνοϊού σε γάμο Κορωνοϊός

15:3003/08

ΥΠΠΟΑ: Εκδηλώσεις για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο Πολιτισμός

15:3003/08

ΠΟΥ: Μπορεί να μην υπάρξει ποτέ πανάκεια για την covid19 Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:2003/08

«Βουτιά» στις εξαγωγικές προσδοκίες Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

15:0903/08

Σέρρες: Νεκρή γυναίκα με ιό του Δυτικού Νείλου Ελλάδα ,Κοινωνία

15:0003/08

Επιδότηση έως 85% για εξοικονόμηση ενέργειας σε κατοικίες Οικονομία

14:5003/08

Κορωνοϊός: Τρία νέα κρούσματα στην Κέρκυρα Κορωνοϊός

14:4803/08

Απάντηση Πέτσα στις φήμες για τον Τσιόδρα Κορωνοϊός ,Πολιτική

14:4503/08

Το «ευχαριστώ» στους ανθρώπους της Πολιτικής Πρτοστασίας Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

14:3003/08

Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς Θεσσαλονίκη

14:2503/08

Θεοχάρης: Δεν κατανοώ την απόφαση της Κύπρου για τους επισκέπτες από Ελλάδα Κορωνοϊός ,Τουρισμός

14:1503/08

Κορωνοϊός: Ανήσυχοι οι Θεσσαλονικείς για τα μέτρα σε μπαρ-εστιατόρια Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

14:1203/08

«Σαφάρι» ελέγχων: «Έβρεξε» πρόστιμα για μη χρήση μάσκας (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

14:0003/08

Επίθεση με βιτριόλι: Τι εκμυστηρεύτηκε η 35χρονη στον πατέρα της Ελλάδα ,Κοινωνία

13:5203/08

«Μπούκαρε» σε τράπεζα και απειλεί να ανατιναχθεί Διεθνή

13:5003/08

Θεσσαλονίκη: Γέννησε η 39χρονη με κορωνοϊό από τη Βέροια Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

13:4503/08

Α’ Κατοικία: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιδότηση δόσεων Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

13:3003/08

Κορωνοϊός: Ανησυχεί η μείωση του μ.ο ηλικίας των ασθενών Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:2203/08

Μητσοτάκης: Δεν μπορούμε να πάμε σε καθολικό lockdown Πολιτική ,Σημαντικά

13:1503/08

«Τουρισμός Για Όλους»: Όσα πρέπει να γνωρίζετε – Πλήρης Οδηγός Κοινωνία ,Τουρισμός

13:0103/08

Νόρκεπινγκ για κορυφή με 2.05 και παιχνίδι με τα γκολ Αθλητισμός

13:0003/08

Πλακιωτάκης: Επιβεβλημένη η αύξηση πληρότητας στα πλοία Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

12:4503/08

Μηταράκης: Μείωση ροών έως και 95% Πολιτική

12:4303/08

Μάσκα και στους εξωτερικούς χώρους των πλοίων- Τα νέα μέτρα Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

12:3003/08

Live η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Στέλιο Πέτσα Πολιτική

12:2503/08

Θεσ/νίκη: Σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛΑΣ για χρήση μάσκας (ΦΩΤΟ+VIDEO) Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

12:1503/08

Μιωνής: Μήνυση και αγωγή κατά της Γ. Παπαδάκου και του συζύγου της Ελλάδα ,Κοινωνία

12:1403/08

Τζιά: Έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς Ελλάδα ,Κοινωνία

12:0003/08

Έρευνα Ανατροπή: Τα σπερματοζωάρια δεν «κολυμπούν» σαν χέλια Επιστήμη

11:4803/08

Παπαθανάσης: Ενδεχόμενο νέων περιορισμών σε μπαρ -εστιατόρια Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

11:4503/08

Μάτι: Ζητούσαν σάκους πτωμάτων από τις 21:30 Ελλάδα ,Κοινωνία

11:3903/08

Αγιά Σοφιά: Τι λένε Έλληνες και Τούρκοι για τη μετατροπή σε τζαμί Βαλκάνια ,Διεθνή ,Ελλάδα

11:3003/08

Κορωνοϊός-Γερμανία: Υποχρεωτικά τεστ σε όσους επιστρέφουν από εξωτερικό Διεθνή ,Κορωνοϊός

11:1503/08

Ποια χώρα δίνει 907 ευρώ σε εργαζόμενους για άδεια πανδημίας! Διεθνή ,Κορωνοϊός

11:0503/08

Βόλτα ως τη Ράμθα Αθλητισμός

11:0003/08

NASA: Το SpaceX επέστρεψε στη Γη – Εντυπωσιακές εικόνες Διεθνή ,Επιστήμη

10:5303/08

Πρώτη Σερρών: Σοκ αλλά και ανακούφιση μετά την πτώση μονοκινητήριου Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

10:4503/08

Γερμανία-Covid19: Ξεπέρασαν τα 500 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:3003/08

Οι ΗΠΑ πέρασαν σε «νέα φάση» της πανδημίας Διεθνή

10:1503/08

Με το «έτσι θέλω» πέρασε από κλειστό τελωνείο! Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

10:0303/08

Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου στην Πρώτη Σερρών (ΦΩΤΟ-VIDEO) Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

10:0003/08

Εργασίες συντήρησης στη 2η Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- ορίων Ν. Καβάλας Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

09:4603/08

Έκτακτη διακοπή νερού σε Εύοσμο, Συκιές Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:4503/08

Το τεχνητό «μπλε φως» ενοχοποιείται για καρκίνο! Τεχνολογία ,Υγεία

09:3003/08

Κορωνοϊός: «Πηγή» της διασποράς ο συγχρωτισμός Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:1503/08

Εφορία: Έρχονται δόσεις για χρέη λόγω πανδημίας Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

09:0003/08

Τρεις τραυματίες στη σύγκρουση ταχυπλόων στη Φοινικούντα Ελλάδα ,Κοινωνία

08:4503/08

Δένδιας: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Ελλάδα ,Πολιτική

08:3003/08

Κόσοβο: Προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό ο πρωθυπουργός Βαλκάνια ,Διεθνή ,Κορωνοϊός

08:1503/08

Ξέσπασε φωτιά στην Τζια Ελλάδα ,Κοινωνία

08:0003/08

Τραμπ: Επιμένει σε θανατική ποινή για τον βομβιστή της Βοστώνης Διεθνή

07:4503/08

Βέλγιο: «Στοπ» σε «μη απαραίτητα ταξίδια»! Διεθνή ,ΕΕ ,Κορωνοϊός

07:2803/08

Κορωνοϊός: «Θερίζει» με περίπου 690.000 νεκρούς παγκοσμίως Διεθνή ,Κορωνοϊός

07:1403/08

Τα βήματα για την επιδότηση δανείων α’ κατοικίας Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

07:0603/08

Κορωνοϊός: Σε επιφυλακή η κυβέρνηση- Τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

07:0003/08

Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα σε όλη τη χώρα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ