Πελώνη για Τσίπρα: Το σίκουελ της ίδιας παράστασης δεν κόβει εισιτήρια

Πελώνη για Τσίπρα: Το σίκουελ της ίδιας παράστασης δεν κόβει εισιτήρια

«Ο πρωταγωνιστής, όμως, μένει ίδιος. Και το σίκουελ της ίδιας παράστασης δεν κόβει εισιτήρια», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Μετά το σκίσιμο των Μνημονίων με έναν νόμο κι ένα άρθρο, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και τη ”σεισάχθεια” του προγράμματος της Θεσσαλονίκης που οι Έλληνες πίστεψαν και είδαν που κατέληξαν, ο Αλέξης Τσίπρας υπόσχεται δόσεις, διαγραφές χρεών και ευρώ από το λεφτόδεντρο της Κουμουνδούρου», σχολιάζει η Αριστοτελία Πελώνη σχετικά με τις ανακοινώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε δήλωσή της, η κυβερνητική εκπρόσωπος επισημαίνει: «μεσολάβησαν, από την αρχή της πανδημίας, οι προτάσεις του ‘Μένουμε όρθιοι Ι’ και ‘Μένουμε όρθιοι ΙΙ’. Αν η κυβέρνηση τις είχε ακολουθήσει, δεν θα υπήρχε σήμερα περιθώριο στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων.

Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν προέρχεται από παρθενογένεση. Ευτυχώς για τους Έλληνες, έχει δοκιμαστεί. Έχει αποδειχθεί η συνέπεια λόγων και πράξεων και κανένας δεν τον πιστεύει. Γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του, εμφανίζεται ως προστάτης των τάξεων που αφαίμαξε».

Και η δήλωση της κ. Πελώνη καταλήγει: «Το ντεκόρ άλλαξε. Ο πρωταγωνιστής, όμως, μένει ίδιος. Και το σίκουελ της ίδιας παράστασης δεν κόβει εισιτήρια».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ