Πέτσας για ΧΑ: Τα νεοναζιστικά μορφώματα αποβλήθηκαν

Πέτσας για ΧΑ: Τα νεοναζιστικά μορφώματα αποβλήθηκαν

Τα «νεοναζιστικά μορφώματα αποβλήθηκαν» αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Συμπληρώνοντας, τόνισε ότι «οι θεσμοί της Δημοκρατίας μας απέδειξαν ότι είναι ισχυροί» και πρόσθεσε καταλήγοντας ότι «η ενδυνάμωση των θεσμών είναι λοιπόν διαρκής αγώνας και ο σεβασμός στις αξίες της Δημοκρατίας καθημερινή υπόθεση όλων των πολιτών και των πολιτικών δυνάμεων».

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά την ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής:

«Η Ιστορία έγραψε: Τα νεοναζιστικά μορφώματα αποβλήθηκαν με την ψήφο των πολιτών από τη Βουλή. Και καταδικάστηκαν με τη σφραγίδα της Δικαιοσύνης.

Οι θεσμοί της Δημοκρατίας μας απέδειξαν ότι είναι ισχυροί. Και ότι η συλλογική μας απάντηση στους νεοναζί είναι το Κράτος Δικαίου.

Αυτή είναι η δύναμη της Δημοκρατίας μας.

Χρέος των πολιτικών δυνάμεων είναι να αποκλείσουμε από το δημόσιο βίο πρακτικές και νοοτροπίες που οδηγούν σε νοσηρά φαινόμενα, όπως αυτά που ζήσαμε στο παρελθόν.

Η ενδυνάμωση των θεσμών είναι λοιπόν διαρκής αγώνας και ο σεβασμός στις αξίες της Δημοκρατίας καθημερινή υπόθεση όλων των πολιτών και των πολιτικών δυνάμεων. Δική μας υπόθεση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέτσας: Η συλλογική μας απάντηση στους νεοναζί είναι το Κράτος Δικαίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ