Προκαλεί ξανά ο Ερντογάν θέλοντας να κάνει… πικ νικ στα Βαρώσια!

Προκαλεί ξανά ο Ερντογάν θέλοντας να κάνει… πικ νικ στα Βαρώσια!

Αστεία με την στρατιωτική κατοχή των εδαφών στην Κύπρο, έκαναν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο νέος ηγέτης του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ, σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, προκαλώντας για ακόμα μια φορά με τα λεγόμενά τους αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφεραν ότι θα κάνουν… πικ νικ στα Βαρώσια.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος Πρόεδρος δεν έχασε την ευκαιρία για ακόμα μια φορά να μιλήσει με αιχμές κατά της ελληνοκυπριακής πλευράς λέγοντας ότι δεν είναι υπέρ της ισότητας και της λύσης του Κυπριακού.

Ο «Σουλτάνος» την ίδια ώρα μίλησε για μια «δίκαιη» και μόνιμη βιώσιμη λύση στη Μεγαλόνησο ενώ παράλληλα απέρριψε το σύστημα του ομοσπονδιακού κράτους, το οποίο χαρακτήρισε «μη έγκυρο», φωτογραφίζοντας τις προθέσεις του για την ύπαρξη δύο ξεχωριστών κρατών στο νησί.

Τόσο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όσο και ο Ερσίν Τατάρ κατηγόρησαν εκ νέου τόσο την Ελλάδα όσο και τους Ελληνοκύπριους για το πάγωμα των συνομιλιών στην επίλυση του Κυπριακού.

Σημειώνεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος σε τρεις εβδομάδες (15/11) αναμένεται να επισκεφθεί τα Κατεχόμενα, για την ημέρα ανακήρυξης του ψευδοκράτους, και όπως ανακοίνωσε θα εγκαινιάσει το νοσοκομείο στην Αμμόχωστο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ