Προσυνεδριακή συζήτηση ΝΔ στη Νίκαια

Προσυνεδριακή συζήτηση ΝΔ στη Νίκαια

Η τελευταία προσυνεδριακή συζήτηση πριν το 14ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι τις 8 Μαΐου στο Metropolitan Expo, θα λάβει χώρα τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου στη Νίκαια με θέμα «Κοινωνική Πολιτική & Ισότητα».

Ως ομιλητές θα παρευρεθούν ο υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων & αντιπρόεδρος ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας: Έλενα Ράπτη, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Μαρία Νάτσιου, γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Πίστη Κρυσταλλίδου, γραμματέας Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού ΝΔ.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, η υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη δημογραφική πολιτική και την οικογένεια Μαρία Συρεγγέλα. Επίσης, ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, οι βουλευτές της Β’ Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος και Ιωάννης Τραγάκης, ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης, η αντιδήμαρχος πολιτικών ισότητας, αντιμετώπισης διακρίσεων και έμφυλης βίας του Δήμου Αθηναίων Άννα Ροκοφύλλου, ο γραμματέας για τα Άτομα με Αναπηρία ΝΔ Κώστας Λολίτσας, ο πρόεδρος ΔΕΕΠ Β’ Πειραιά Αθανάσιος Κατσιρούμπας και ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη Σταύρος Θωμαΐδης.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Ενημέρωσης ΟΝΝΕΔ Κωνσταντίνα Κόλλια.

Η Προσυνεδριακή Συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Λ. Θηβών 245) στις 17:00. Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο, καθώς και του αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top