«Πυρά» της Δήμητρας Λιάνη στον Γ. Παπανδρέου

«Πυρά» της Δήμητρας Λιάνη στον Γ. Παπανδρέου

Τη δική της θέση για τις εσωτερικές διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στο Κίνημα Αλλαγής, εξέφρασε η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η κ. Λιάνη κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, αναφέροντας ότι διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι απέμεινε από το κόμμα.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Δήμητρας Λιάνη:

«40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: «να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία»! Δεν ξεχνάμε ποτέ, ότι απαρνήθηκε ολοκληρωτικά την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα, ότι υποστήριξε το ανθελληνικό Ναι στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ, ότι προώθησε το υποτακτικό Ναι στο Δημοψήφισμα του 2015, ότι χαιρέτησε ως θετικό το εθνικά μειοδοτικό

Ναι στα Σκόπια, ώστε να ονομάζονται Μακεδονία και ότι εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό Ναι στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση! Ε Όχι! Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση! Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιος τους!».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ