Ρωμανός σε ΣΥΡΙΖΑ: Πολύ σωστά τα λέτε… στον καθρέφτη σας!

Ρωμανός σε ΣΥΡΙΖΑ: Πολύ σωστά τα λέτε… στον καθρέφτη σας!

Με τη δήλωση του δημάρχου Μάνδρας, όπως αυτή δημοσιεύθηκε και αναρτήθηκε σε δυο ειδησεογραφικές ιστοσελίδες μετά τις φονικές πλημμύρες στην περιοχή, απάντησε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός στο νέο σχόλιο του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Ο Α. Νικολαΐδης αντέδρασε στην απάντηση που του έδωσε νωρίτερα ο Ν. Ρωμανός οποίος μάλιστα έθεσε το εξής ερώτημα: «Μετά από πόσες ”εργάσιμες ημέρες” πήγε ο κ. Τσίπρας στη Μάνδρα με τους 24 νεκρούς, περπάτησε μέσα στον οικισμό και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής;». (δείτε εδώ)

Ο διάλογος μέσω του twitter -με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Καρδίτσα- συνεχίστηκε με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για fake news και να του απαντά αμέσως μετά ο κ. Ρωμανός με δύο δημοσιεύματα και τη δήλωση του ίδιου του δημάρχου Μάνδρας ο οποίος τόνιζε πως «Ούτε ο Τσίπρας ούτε η Δούρου μπήκαν στην πόλη». «Ο Τσίπρας και η Διούρου δεν μπήκαν στην πόλη να δουν τις καταστροφές», ήταν ο τίτλος και στο δεύτερο ρεπορτάζ ιστοσελίδας που ανέσυρε από το αρχείο του ο κ. Ρωμανός ο οποίος απευθυνόμενος στο νέο σχόλιο του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με νόημα: «Πολύ σωστά τα λέτε… στον καθρέφτη σας!».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ