Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στο σπίτι του Μπαμπινιώτη για την υπόθεση Λιγνάδη

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στο σπίτι του Μπαμπινιώτη για την υπόθεση Λιγνάδη

Το σπίτι του Γιώργου Μπαμπινιώτη μπήκε στο στόχαστρο του Ρουβίκωνα, με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Τρικάκια και συνθήματα στο σπίτι του Γιώργου Μπαμπινιώτη άφησαν πίσω τους τα μέλη του Ρουβίκωνα μετά την παρέμβαση τους. Μάλιστα σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου όπου αναρτήθηκε κείμενο των μελών του Ρουβίκωνα του φεμινιστικού τομέα, γίνεται αναφορά και στο Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα λένε «η “επίσημη Πολιτεία” που δήλωνε “παρούσα” στο ελληνικό #Metoo, κωφεύει τόσο προκλητικά στο σκάνδαλο των Αρσακείων που η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών απέστειλε εξώδικο-διαμαρτυρία προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για την αδιανόητη αδράνεια και αδιαφορία που επιδεικνύει»,

ενώ συμπληρώνουν, «Ο Μπαμπινιώτης, όχι μόνο δεν το σταμάτησε το κακό στο ξεκίνημά του, αλλά υποθάλποντας και στηρίζοντας δημόσια μέχρι πρότινος, τον Δημήτρη Λιγνάδη, συνετέλεσε στο φρικτό έγκλημα».

«Αυτό το σάπιο απόστημα θα το σπάσουμε, όλες και όλοι μαζί, ενώνοντας τις φωνές μας με αυτές όσων κακοποιήθηκαν, απέναντι στα τέρατα που θα μας βρίσκουν μπροστά τους, γιατί αυτόν τον δρόμο επέλεξαν» καταλήγει στο κείμενό του ο φεμινιστικός τομέας του Ρουβίκωνα.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ