Σ. Λιβανός: Όπλο μας για τις επενδύσεις το Ταμείο Ανάκαμψης

Σ. Λιβανός: Όπλο μας για τις επενδύσεις το Ταμείο Ανάκαμψης

Ως ένα «όπλο» που θα στηρίξει τις προσπάθειες της κυβέρνησης για ανάπτυξη και επενδύσεις, χαρακτήρισε το Ταμείο Ανάκαμψης ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «Alpha 98,9» ο κ. Λιβανός περιέγραψε τις προτεραιότητες του υπουργείου, εστιάζοντας στη διαμόρφωση χρηματοδοτικών εργαλείων για τα επόμενα επτά χρόνια, την προστασία της ελληνικής παραγωγής, την ασφάλεια του καταναλωτή, τα εγγειοβελτιωτικά έργα, την έξυπνη γεωργία και πολλά άλλα.

«Τα στατιστικά λένε ότι οι άνθρωποι που ουσιαστικά μας θρέφουν έχουν ανάγκη από κατάρτιση- και κυρίως οι νεότεροι- για να μπορούν ακριβώς οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν να έχουν και μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό φαίνεται και σε άλλες χώρες που χρησιμοποιούν καλύτερα και το κομμάτι της εκπαίδευσης και κατάρτισης και το κομμάτι της καινοτομίας και τεχνολογίας και μπορούν και αυξάνουν την παραγωγή τους και την προστιθέμενη αξία των προϊόντων τους. Σε αυτό το δρόμο οραματίζομαι να πορευτεί και η ελληνική παραγωγή», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ