Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι ο Θ. Καράογλου

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι ο Θ. Καράογλου

Ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου βρίσκεται στο Βελιγράδι, με αφορμή την 42η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, όπου η Ελλάδα έχει σημαντική παρουσία με μεγάλο περίπτερο του ΕΟΤ.

Ο κ. Καράογλου επισκέφθηκε σήμερα το ελληνικό περίπτερο, συνομίλησε με τους επισκέπτες, ενώ συναντήθηκε με τουριστικούς παράγοντες και επιχειρηματίες της Σερβίας. Στον χώρο της έκθεσης, ο υφυπουργός Μ-Θ είχε συνομιλίες με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Τουρισμού της Σερβίας Μίροσλαβ Κνέζεβιτς, με τον οποίο εξέτασαν τις δυνατότητες κοινής δράσης των δύο χωρών, σε τρίτες αγορές.

Κατά τις συναντήσεις με τους τουριστικούς παράγοντες στην Σερβία, ο Έλληνας υφυπουργός παρουσίασε τις τουριστικές δυνατότητες της Βόρειας Ελλάδας και κυρίως τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως ο ιαματικός, ο προσκυνηματικός και άλλες εξειδικευμένες μορφές, με σκοπό να αυξηθεί η τουριστική περίοδος. Ο κ. Καράογλου επισήμανε ότι η Βόρεια Ελλάδα έχει την δυνατότητα να φιλοξενεί τουρίστες και τους 12 μήνες του χρόνου.

Τις δυνατότητες της Βόρειας Ελλάδας παρουσίασε ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης και στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα σερβικά ΜΜΕ, στο κτίριο της ελληνικής πρεσβείας στο Βελιγράδι.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top