Στην εκδήλωση «Ποδηλατάδα» στο Ηράκλειο ο Λ. Αυγενάκης (ΦΩΤΟ)

Στην εκδήλωση «Ποδηλατάδα» στο Ηράκλειο ο Λ. Αυγενάκης (ΦΩΤΟ)

Στην εκδήλωση «Ποδηλατάδα» στο Ηράκλειο της Κρήτης παραβρέθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εν όψει του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας και των δεκάδων παράλληλων εκδηλώσεών του, όλη την εβδομάδα αμέσως μετά από το Πάσχα, σε κάθε Δήμο της Κρήτης, της Αττικής, της Στερεάς, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου, από όπου και θα διέλθει το Peloton.

«Με αθλητές από τα σωματεία «Άθλος», «ΠΟΗ Κάστρο» και «Τάλως» για ΑμεΑ, τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ., τον Ερυθρό Σταυρό, τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά κ.ά., διατρέξαμε έξι χιλιόμετρα, από το Λίντο στον Κούλε και πίσω» αναφέρει ο υφυπουργός Αθλητισμού σε ανάρτηση του στο Facebook.

«Στόχος και μήνυμα, για όλη την κοινωνία, μικρούς και μεγάλους, να βάλουμε το ποδήλατο στην καθημερινότητά μας ως μέσο, όχι μόνο άθλησης, αλλά και ψυχαγωγίας, μετακίνησης, υγείας και γενικώς βιώσιμης κινητικότητας» συμπλήρωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

«Είχα τη ιδιαίτερη χαρά, μάλιστα, να ποδηλατίσω μαζί με τον πρωταθλητή μας στο Τάντεμ, Κωνσταντίνο Τσαγκατάκη και να βιώσω από κοντά αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία του πιλότου – συνοδού των αθλητών μας ΑμεΑ με προβλήματα όρασης» είπε ο υφυπουργός.

Μάλιστα καταλήγοντας σημείωσε πως δίνει ραντεβού για τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο από την Δευτέρα του Πάσχα, με την έναρξη των παράλληλων εκδηλώσεων στο Λασίθι, την επόμενη ημέρα με την επίσημη παρουσίαση των 21 ομάδων και των 147 σπουδαίων αθλητών του στο Ηράκλειο και την Τετάρτη μετά το Πάσχα με την εκκίνηση του 1ου ΕΤΑΠ στον περιβάλλοντα χώρο του Παγκρητίου έως τον τερματισμό του το απόγευμα στα Χανιά.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top