Συνάντηση Καράογλου με μέλη της ΔΗΜΤΟ ΝΔ του Δ. Λαγκαδά

Συνάντηση Καράογλου με μέλη της ΔΗΜΤΟ ΝΔ του Δ. Λαγκαδά

Ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, συναντήθηκε χθες το απόγευμα με μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο δήμο Λαγκαδά, «Έχοντας ως αδιαπραγμάτευτη αρχή ότι η άμεση επαφή με τους πολίτες και ο δια ζώσης διάλογος τροφοδοτεί την εξεύρεση λύσεων στα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του.

Κατέγραψε και άκουσε προσεκτικά τα θέματα που του έθεσαν, συζήτησε μαζί τους εκτενώς για τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα, τους ανέπτυξε τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες που φέρνουν την Περιφέρεια της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης στο κατώφλι της νέας εποχής, ενώ τους ενημέρωσε διεξοδικά για τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού μετά την υπερψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ξεχωριστή αναφορά έγινε στη συνολική επιδημιολογική εικόνα της χώρας, η οποία εξακολουθεί να βελτιώνεται, καθώς και στα βήματα που γίνονται καθημερινά για την ασφαλή επιστροφή στην κανονικότητα.

Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους ο κ. Καράογλου τους ευχαρίστησε για τη μαζική ανταπόκριση στο κάλεσμά του, εξηγώντας ότι μέσα από την πρωτογενή σχέση με τους πολίτες αποκτά αναλυτική ενημέρωση που τον βοηθά να αποτυπώσει ρεαλιστικά την πραγματικότητα στους αρμόδιους Υπουργούς και να τους καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Όπως επισήμανε: «Ο διάλογος είναι κινητήρια δύναμη λόγου, σκέψης και δημιουργίας. Στη Νέα Δημοκρατία επενδύουμε σε αυτόν, διότι η στενή συνεργασία με τους πολίτες είναι το μέσο για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα τους. Ακούμε τις τοπικές κοινωνίες, προχωράμε μπροστά, αλλάζουμε την Ελλάδα. Χτίζουμε ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους συμπατριώτες μας και οικοδομούμε την Ελλάδα του αύριο, την Ελλάδα που μας αξίζει».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top