ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία: Να ηττηθεί η ταξική πολιτική που σχεδιάζει ο Κ. Μητσοτάκης

Κόμματα, Πολιτική   | 15/05/2019 | 22:27

Το διακύβευμα των ευρωεκλογών και την ανάγκη της συμμαχίας των προοδευτικών δυνάμεων υπογράμμισαν σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία στο Περιστέρι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Πάνος Ρήγας καθώς και οι πρώην υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης και Στέφανος Τζουμάκας. Όπως τονίστηκε από τους ομιλητές «οι πολιτικές Νεοφιλελευθερισμού που ασκούνται στην Ευρώπη, και οι οποίες στη χώρα μας εκφράζονται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρέπει να ανατραπούν».

Την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Καποτάς, ο οποίος χαριτολογώντας είπε «σας καλωσορίζω όχι στο Περιστέρι των ψυκτικών αλλά των αγώνων». Ο κ. Καποτάς τόνισε πως η μάχη πρέπει να κερδηθεί και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα κερδηθεί.

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Να ηττηθεί η ταξική πολιτική που σχεδιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Οδεύοντας προς τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, οι Έλληνες πολίτες καλούνται να κάνουν μια κρίσιμη επιλογή για την επόμενη μέρα της Ευρώπης. Μιας Ευρώπης υπό τη σκιά των διευρυμένων ανισοτήτων και υπό την απειλή της ακροδεξιάς, η οποία έχει εισβάλει και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ατζέντα παραδοσιακών δυνάμεων της κεντροδεξιάς» σημείωσε στην ομιλία του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση τονίζοντας «στις θέσεις και στο πρόγραμμα της ΝΔ αποτυπώνεται ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός. Φορολογικές ελαφρύνσεις στο μεγάλο κεφάλαιο και τους έχοντες σε βάρος του κοινωνικού κράτους. Διάλυση των εργασιακών σχέσεων, απολύσεις χωρίς όριο και αποζημίωση, ρευστοποίηση του ωραρίου, συρρίκνωση του κράτους και εκχώρηση παιδείας και υγείας στους ιδιώτες. Αλλά και όσα λέει ο πρόεδρός της είναι χαρακτηριστικά του σχεδίου και του προγράμματος της ΝΔ. Από μια άποψη θα έλεγε κανείς ότι είναι συνεπής με τα συμφέροντα της τάξης του. Με τον κόσμο που θέλει να εκπροσωπεί».

Συνεχίζοντας ο υπουργός Τουρισμού υπογράμμισε «το παράδειγμα που χρησιμοποίησε ο κ. Μητσοτάκης, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, για έναν νέο που θέλει να γίνει ψυκτικός και είναι από το Περιστέρι και όχι από κάποια άλλη περιοχή, είναι άκρως αποκαλυπτικό. Αποκαλύπτει τον ταξικό χαρακτήρα του τρόπου σκέψης του. Και δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο κ. Μητσοτάκης προβαίνει σε δηλώσεις με βαθιά ταξικό πρόσημο. Αρκεί να σας θυμίσω ότι για τον κ. Μητσοτάκη δεν έχει κανένα νόημα η προσπάθεια μείωσης των ανισοτήτων καθώς αυτές είναι δεδομένες. Κάτι σαν φυσικό φαινόμενο».

Καταλήγοντας ο κ. Θεοχαρόπουλος είπε «οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας απαιτούν μία προοδευτική απάντηση. Γιατί μόνον αυτή μπορεί να επιφέρει ένα σύγχρονο βιώσιμο σχέδιο που θα επουλώσει τις πληγές που άφησε η κρίση και θα οδηγήσει στον προοδευτικό εκσυγχρονισμό της ελληνικής κοινωνίας. Πορευόμαστε σταθερά με προοδευτικές θέσεις, κάτι που το έχουμε αποδείξει έμπρακτα με τη στάση της σε κορυφαία ζητήματα πολιτικής. Στην απλή αναλογική, στη διεύρυνση ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, στην μη περικοπή συντάξεων, στο κοινωνικό μέρισμα, στη θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους στην κατεύθυνση διαχωρισμού των σχέσεων εκκλησίας-κράτους, στη Συμφωνία των Πρεσπών».

Πάνος Ρήγας: Ζητάμε καθαρή εντολή να συνεχίσουμε να κερδίζουμε μάχες για τους πολλούς

Στα όσα έχει πετύχει η κυβέρνηση για τους πολίτες που σήκωσαν δυσανάλογο βάρος τα χρόνια της κρίσης, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Ρήγας κατά την ομιλία του, ενώ τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευαγγελίζεται άκρως νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα.

«Με τα λάθη μας, με τις ελλείψεις μας, καταφέραμε, μέσα σε ελάχιστα χρόνια, να καταστούμε στη συνείδηση του κόσμου ως ο αριστερός, ριζοσπαστικός, δημοκρατικός και προοδευτικός πόλος. Παραλάβαμε μια χώρα όχι απλά σε μνημονιακά προγράμματα, αλλά στο χείλος του γκρεμού. Με τα δημόσια ταμεία εντελώς άδεια. Με συνθήκες δημοσιονομικής ασφυξίας για αρκετούς μήνες. Με τους πολιτικούς μας αντιπάλους να προσπαθούν λυσσαλέα να επιτύχει το σχέδιο της αριστερής παρένθεσης που είχαν σκεφτεί. Βγήκαμε από τα μνημόνια, δώσαμε τέλος σε αυτό το ειδικό καθεστώς που περιόριζε τις δυνατότητές μας να αποφασίζουμε για την τύχη μας και μαζί περιόριζε τη δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία. Αποδείξαμε ότι μπορείς να βγαίνεις από τα μνημόνια, υλοποιώντας παράλληλα πολιτικές, που έχουν σαφές πρόσημο και σαφή στόχο την αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής» υπογράμμισε ο Πάνος Ρήγας.

Συνεχίζοντας επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση τονίζοντας «προφανώς στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ έχουν αποφασίσει να ρίξουν την πολιτική αντιπαράθεση στο βούρκο. Η αδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη να αντιπαρατεθεί πολιτικά με τον Αλέξη Τσίπρα, να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της πολιτικής που έχει ανάγκη η χώρα, στρέφει τους επιτελείς του στις πιο ακραίες πρακτικές. Φαιά προπαγάνδα και φαιά πολιτική. Γιατί αλλιώς, τις λίγες φορές που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μιλούν δημόσια για το πρόγραμμά τους, αποκαλύπτουν -ηθελημένα ή άθελα- το σκοτεινό τους σχέδιο για τις ανάγκες των πολλών».

Αναφερόμενος προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη τόνισε πως ο αρχηγός της ΝΔ πιστεύει ότι το εργασιακό οκτάωρο είναι ξεπερασμένο, «εκστομίζει, χωρίς να ξέρω ειλικρινά αν συνειδητοποιεί τι λέει, πως τα παιδιά από εδώ, από το Περιστέρι, το λογικό και το αναμενόμενο είναι να ονειρεύονται να σπουδάσουν σε μια τεχνική σχολή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη μία λέει ότι η είναι θέμα της ανθρώπινης φύσης οι κοινωνικές ανισότητες, από την άλλη αναφέρεται σε μία κοινωνία των αρίστων και έπειτα έρχεται και χρησιμοποιεί ως παράδειγμα έναν νεαρό κάτοικο του Περιστερίου που αναζητεί τον επαγγελματικό του προσανατολισμό μέσω μίας τεχνικής σχολής και όχι μέσω ενός πανεπιστημίου για να πορευτεί στην ζωή του. Καμιά επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα ή αλαζονεία; Μάλλον και τα δύο» σημείωσε.

«Πιθανόν στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη, το κυβερνητικό του πρόγραμμα, που ευτυχώς δεν θα προλάβει να εφαρμόσει ποτέ, πιθανόν λοιπόν να περιλαμβάνει και την 7ήμερη εργασία, όπως με φοβερή άνεση μας ενημέρωσε την περασμένη Κυριακή. Η Προοδευτική Συμμαχία αποτελεί λοιπόν, μια στρατηγική επιλογή, που προσβλέπει στη διακυβέρνηση της χώρας με την κοινωνία ενεργή και συμμέτοχη σε όλα όσα την αφορούν. Δεν είναι ένα ευκαιριακό εκλογικό εύρημα του ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελεί μια συνειδητή απόφαση, που ως αναγκαιότητα έχει ρίζες στο χρόνο, αλλά κυρίως έχει προοπτική» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πάνος Ρήγας.

Καταλήγοντας ο υπουργός Άμυνας είπε «ζητάμε καθαρή ισχυρή εντολή» και επιτέθηκε εκ νέου στη ΝΔ για τα όσα έχει δημόσια δηλώσει ο Μάκης Βορίδης περί τέλους της σκέψης της Αριστεράς.

Γιάννης Ραγκούσης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαιώνει πως είναι ο «μπροστινός» της παρασιτικής κρατικοδίαιτης επιχειρηματικής ελίτ

Μεγάλη νίκη χαρακτήρισε τη δημιουργία της Προοδευτικής Συμμαχίας ο Γιάννης Ραγκούσης αναφερόμενος στο εγχείρημα της διεύρυνσης και εκτίμησε ότι η προσπάθεια είναι ειλικρινής από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Γιάννης Ραγκούσης εξέφρασε την πεποίθηση πως πλέον οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τις θέσεις των κομμάτων εν όψει εκλογών, καθώς όπως είπε, είναι κατανοητό το τι εννοεί ο κάθε αρχηγός και ποιο είναι το πρόγραμμα του.

Ο πρώην υπουργός σημείωσε « βρισκόμαστε σε μια νέα φάση για τη χώρα, μια μεταμνημονιακή φάση» για να συμπληρώσει πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί μια πολιτική που ο πολίτης καταλαβαίνει τι σημαίνει στην καθημερινότητα του. Υπογράμμισε πως τα μέτρα που ψηφίστηκαν σήμερα θα περάσουν άμεσα στην κοινωνία. Ο κ. Ραγκούσης υπεραμύνθηκε της αρχιτεκτονικής των μέτρων της κυβέρνησης καθώς όπως εξήγησε θα στηρίξουν την κοινωνία αλλά και την εγχώρια οικονομία.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε πως είναι «επιλογή και απόφαση να τοποθετείται με τον τρόπο που το κάνει είτε για την 13η σύνταξη είτε για την 7ημερη εργασία, είτε για την υγεία».

Επιχειρώντας να εξηγήσει τον λόγο των τοποθετήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ραγκούσης εκτίμησε ότι «όσα ακούσαμε αποτελούν την πρόθεση του να δώσει προεκλογικά μια μικρή δόση για αυτά που προτίθεται να κάνει, εάν του δώσει ποτέ ο ελληνικός λαός τη δυνατότητα να γίνει πρωθυπουργός» τόνισε.

Συμπλήρωσε πως ο πρόεδρος της ΝΔ «εκπροσωπεί την παρασιτική και κρατικοδίαιτη επιχειρηματική ελίτ». «Αυτή η ελίτ έχει συσσωρεύσει πακτωλό χρημάτων σε εξωχώριες, το οποίο δεν θέλουν να το επενδύσουν. Επιθυμούν να πάρουν κομμάτι της δημόσιας κρατικής περιουσίας, να πουλάνε ιατρικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες γιατί δεν έχουν τα κότσια να παράγουν, άρα ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει ότι είναι ο «μπροστινός» της παρασιτικής κρατικοδίαιτης επιχειρηματικής ελίτ». υπογράμμισε ο κ. Ραγκούσης. Υποστήριξε πως ο ελληνικός λαός ξέρει ποιος ασκεί πολιτικές υπέρ των πολλών και δεν υπάρχει δικαιολογία για να ψηφιστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ωστόσο παραδέχτηκε πως οι πολίτες βουτηγμένοι στα προβλήματα τους δεν ενημερώνονται για πολλά θετικά μέτρα που αποφασίζει η κυβέρνηση.

«Εκλογές έχουμε, δεν περπατάμε τρέχουμε» τόνισε κλείνοντας την ομιλία του ο πρώην υπουργός.

Στέφανος Τζουμάκας: Ο Αλέξης Τσίπρας δικαιούνται μια ακόμα τετραετία

Σενάριο οικουμενικής κυβέρνησης επιθυμεί η ολιγαρχία, τόνισε από την πλευρά του ο Στέφανος Τζουμάκας, υπογραμμίζοντας πως στόχος της αντιπολίτευσης είναι η φθορά και η αστάθεια. Επέμεινε πως το μείζον είναι η πολιτική σταθερότητα. Ο πρώην υπουργός τόνισε πως για να επουλωθούν οι πληγές από τις πολιτικές που ασκήθηκαν χρειάζονται 20 χρόνια. «Έχουμε σοβαρό πολιτικό πρόβλημα πρέπει να συντριβούν την επόμενη Κυριακή αυτές οι πολιτικές δυνάμεις» σημείωσε ο κ. Τζουμάκας. Ο πρώην υπουργός υπογράμμισε πως η ευρωπαϊκή κεντρική στρατηγική είναι να δημιουργηθούν εργασιακές συνθήκες «κινεζοποίησης» στην κεντρική Ευρώπη και στα Βαλκάνια, θέση που όπως είπε ο κ. Τζουμάκας, την ενστερνίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος ο κ. Τζουμάκας τόνισε ότι η μάχη είναι πολύ δυνατή και κρίνονται παρά πολλά και ζήτησε να βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές ώστε όπως είπε «να πάρει ο Τσίπρας μια ακόμα τετραετία που τη δικαιούται».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

09:5116/07

Focus: «Ο νέος Έλληνας πρωθυπουργός υπόσχεται την πολιτική αλλαγή» Διεθνή

09:4416/07

Αύξηση πωλήσεων και εξαγωγών για την Παπουτσάνης Επιχειρήσεις

09:3616/07

Συνήγορος Καταναλωτή-Κατάργηση χρέωσης και επιστροφή χρημάτων για έγχαρτους λογαριασμού... Ελλάδα

09:2516/07

Επενδύσεις 200 εκατ. ευρώ σε νέα τρένα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Επιχειρήσεις

09:1416/07

Η Βρετανία δεν θα εκδώσει τον Ασάνζ σε χώρα όπου κινδυνεύει με θανατική ποινή Διεθνή

09:0416/07

Αβραμόπουλος: Nα τροποποιηθεί ο Κανονισμός του Δουβλίνου ΕΕ ,Πολιτική

08:5616/07

Δολοφονία Suzanne Eaton-Η κάμερα ασφαλείας και το άγνωστο περιστατικό που «ξεκλείδωσαν»... Ελλάδα

08:5016/07

Η ζωή μετά τη Βουλή- Το επόμενο βήμα των πρώην βουλευτών Θεσσαλονίκης Παραπολιτικά ,Σημαντικά

08:4416/07

Τι ώρα θα χτυπάει το κουδούνι στα σχολεία Πολιτική

08:2716/07

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ρέγκλινγκ σήμερα Πολιτική

08:2216/07

Χαλκιδική: Χρεώνουν έως και 2.000% επιπλέον για την επιδιόρθωση των ζημιών Β.Ελλάδα

08:1516/07

Αδιάλλακτη στάση τηρεί η Άγκυρα-Αψηφά τα μέτρα Βαλκάνια

08:0816/07

Πέτσας: Mέσα στο 2020 η κυβέρνηση θα θέσει την ανάγκη μείωσης των πλεονασμάτων Κόμματα ,Πολιτική

08:0116/07

Handelsblatt: «Τα φιλόδοξα σχέδια Μητσοτάκη» Διεθνή

08:0016/07

ΕΒΖ: Χρέη και υψηλό κόστος την κρατάνε στη ΜΕΘ Επιχειρήσεις ,Σημαντικά

08:0016/07

Στ.Αρναουτάκης στο GrTimes: Ο Απ.Τζιτζικώστας είναι άξιος και ικανός Περιφερειάρχης, μα... SamTimes ,Web TV ,Σημαντικά

07:5716/07

Μ. Βορίδης: «Ο ευρωπαίος αγρότης στο επίκεντρο των συζητήσεων για τη μελλοντική ΚΑΠ» Αγροτικά ,Πολιτική

07:5416/07

Και δεύτερη κλοπή χρηματοκιβωτίου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκη

07:4416/07

ΕΚ: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αντιμέτωπη με μια κρίσιμη ψηφοφορία ΕΕ

07:3716/07

Διαγωνισμός από τον ΕΟΠΥΥ για ταχυμεταφορά φαρμάκων υψηλού κόστους Υγεία

07:3516/07

Δεύτερο market test για LNG στην Αλεξανδρούπολη Ενέργεια

07:3116/07

4η Ευρω-Αραβική Σύνοδος- «Μια Στρατηγική Συνεργασία» Οικονομία

07:2416/07

Τζούφη για κατάργηση ασύλου: Στηρίζεται σε επιχειρηματολογία συκοφάντησης των πανεπιστη... Πολιτική

07:1716/07

Ελευσίνα 2021 – Animasyros: Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός animation Ελλάδα ,Πολιτισμός

07:0316/07

Άστατος ο καιρός σε όλη τη χώρα -Ξεκινά η επέλαση του «Αντίνοου» Ελλάδα ,Σημαντικά

06:3016/07

Νέο σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων στον Δήμο Λαγκαδά Δήμοι

06:0016/07

Σημαντική ανακάλυψη από επιστήμονες για τη νευρική ανορεξία Διάφορα

05:3016/07

Δήμος Θηβαίων: Διανομή τροφίμων σε ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμοι

03:3016/07

Ψωρίαση και ήλιος πάνε μαζί; Τι λένε οι ειδικοί Υγεία

03:0016/07

Ηλιακό έγκαυμα – Βήματα για γρήγορη θεραπεία (VIDEO) Υγεία

02:3016/07

Η Τερέζα Μέι και… οι χορευτικές της ικανότητες (VIDEO) Διεθνή

02:0016/07

Σάλος: Ζευγάρι σκότωσε λιοντάρι και μετά φιλήθηκε όλο καμάρι (ΦΩΤΟ) Διεθνή ,Περιβάλλον

01:3016/07

Ο υγιεινός τρόπος ζωής μας προστατεύει από την άνοια Υγεία

01:0016/07

Ελιές στο δέρμα – Πότε γίνονται ανησυχητικές Υγεία

00:3016/07

Πανσέληνος με περίπατο στην Πλάκα Πολιτισμός

00:0016/07

ΟΗΕ: Η πείνα στον κόσμο συνεχίζει να αυξάνεται Διεθνή

23:5015/07

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση κλιμακώνει την πολιτική ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες Κόμματα ,Πολιτική

23:4215/07

Γονείς τέρατα στη Γαλλία: Βίασαν, βασάνισαν και σκότωσαν το κοριτσάκι τους Διεθνή

23:4015/07

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού για αύριο Κόμματα ,Πολιτική

23:3015/07

Βραβεύθηκε το νοσοκομείο Ρεθύμνου Ελλάδα ,Υγεία

23:2015/07

ΟΗΕ: 20 εκατομμύρια παιδιά χάνουν σωτήρια για τη ζωή τους εμβόλια Διεθνή

23:1915/07

Ζάκυνθος: Ξεσπά ο πατροκτόνος – «Η ζωή μου είχε καταστραφεί από τη μέρα που γεννή... Ελλάδα ,Κοινωνία

23:1015/07

Συνάντηση Μ. Βαρβιτσιώτη με τον Πρέσβη της Φινλανδίας Πολιτική

23:0015/07

Ερντογάν για Αιγαίο, Κύπρο: Αυτοί που βρίσκουν δίκιο στην απέναντι πλευρά έχουν ξεγελαστεί Διεθνή

22:5115/07

Νέες ξενοφοβικές δηλώσεις Τραμπ: «Αν δεν είστε χαρούμενοι εδώ, μπορείτε να φύγετε» Διεθνή

22:4215/07

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Αυτός είναι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος (VIDEO) Ελλάδα ,Σημαντικά

22:2715/07

Μπουτάρης για τους διαγωνισμούς στην καθαριότητα: Άνθρακες ο θησαυρός Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

22:1515/07

ΣΥΡΙΖΑ για Μιχαηλίδου: Άθλια η αναφορά της – Δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει... Κόμματα ,Πολιτική

22:0115/07

Θεσσαλονίκη: Εγκρίθηκε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των 54ων «Δημητρίων» Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

21:5215/07

Στις 29 Ιουλίου η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κύπρο- Τηλεφωνική επικοινωνία με Αναστασιάδη Πολιτική

21:4315/07

Πύρινα μέτωπα στη νότια Γαλλία- Πάνω από 2.500 κατασκηνωτές απομακρύνθηκαν Διεθνή

21:3515/07

Αυγενάκης: Πολιτική προτεραιότητα να στηρίξουμε τον «καθαρό» αθλητισμό Κόμματα ,Πολιτική

21:2615/07

Επίσκεψη Τσαβούσογλου στη Βόρεια Μακεδονία Διεθνή

21:1715/07

Θεσσαλονίκη: Δημιουργία πάρκου για άτομα με αναπηρία στην Τούμπα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:0815/07

Ναύπακτος: Ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών από την κακοκαιρία Ελλάδα ,Κοινωνία

21:0015/07

Κρήτη: Νεκρή τουρίστρια σε φαράγγι – Έκανε πεζοπορία και κατέρρευσε Ελλάδα ,Κοινωνία

20:5115/07

ΚΙΝΑΛ: Ασπιρίνες οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για το μεταναστευτικό Κόμματα ,Πολιτική

20:4215/07

Ερντογάν: Κανείς δεν μπορεί να γονατίσει την Τουρκία Διεθνή

20:3215/07

ΕΕ: Τα μέτρα που υιοθέτησαν οι 28 κατά της Τουρκίας Διεθνή ,Σημαντικά

20:2515/07

Εφ όλης της ύλης συζήτηση στην συνάντηση Μητσοτάκη -Σαμαρά Κόμματα ,Πολιτική

20:1615/07

Κρήτη: Συνελήφθη ανήλικος που λήστεψε περιπτερά Ελλάδα ,Κοινωνία

20:0715/07

Αντιπαράθεση Μπουτάρη – Αβαρλή για τον ισολογισμό Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

19:5615/07

Τζιτζικώστας: Θετική η πρωτοβουλία της κυβέρνησης να διασφαλίσει την κυβερνησιμότητα τω... Περιφέρειες

19:4715/07

Κύκλοι ΥΠΕΝ για ΔΕΗ: Η κατάληξη του διαγωνισμού για τις λιγνιτικές μονάδες δείχνει την ... Ενέργεια

19:3915/07

Στο Δημαρχείο Πολυγύρου η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Φωτεινή Αραμπατζή Κόμματα ,Πολιτική

19:3015/07

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Σίσι και Γκουαϊδό Πολιτική

19:2315/07

Παραιτείται από υπουργός Άμυνας η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν Διεθνή

19:1015/07

Γ. Μπέζος στο GrTimes: Είναι ύποπτο να είσαι αγαπητός σε όλους (VIDEO) SamTimes ,Σημαντικά

19:0515/07

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη – Σαμαρά Κόμματα ,Πολιτική

19:0215/07

Δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου: Στα χέρια της αστυνομίας ένας 27χρονος- Σεξουαλικά... Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

19:0015/07

H Αlpha Bank και η δράση «Μαζί, με στόχο την υγεία» Επιχειρήσεις

18:5115/07

A.Γεωργιάδης: Η Ελλάδα θα γίνει η πιο ελκυστική χώρα για επενδύσεις Οικονομία ,Πολιτική

18:3915/07

Κεραμέως: Το κουδούνι στα σχολεία θα κτυπάει στις 8:15 Παιδεία ,Πολιτική

18:2015/07

Ο Τσίπρας προανήγγειλε τη δημιουργία νέου μαζικού, λαϊκού κόμματος Πολιτική ,Σημαντικά

18:0815/07

Σύλληψη 27χρονου για τη δολοφονία της Αμερικανίδας Σούζαν Ίτον Κοινωνία

18:0715/07

Κώστας Αγοραστός σε GRTimes.gr: «Η κάθε Περιφέρεια στην χώρα είναι κλειδί ανάπτυξης» Περιφέρειες ,Σημαντικά

18:0015/07

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με τον Αμερικανό πρέσβη Πολιτική

17:3715/07

Έκτακτη ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης για τα καιρικά φαινόμενα Δήμοι ,Περιφέρειες

17:3715/07

ΙCAP: Ασθενική ανάκαμψη 1,3% το α’ τρίμηνο 2019 Οικονομία ,Σημαντικά

17:2715/07

«Σκούπα» από την Οικονομική Αστυνομία σε νησιά Οικονομία

17:1915/07

Η Huawei έτοιμη να απολύσει εκατοντάδες στις ΗΠΑ Επιχειρήσεις

17:1315/07

Στην Ελασσόνα δημιουργείται ανοικτό κέντρο εμπορίου Οικονομία

17:0915/07

Έρευνα για το όχημα του Μεταγωγών που έκανε… φτερά Κοινωνία

17:0115/07

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Σταϊκούρα με Κλάους Ρέγκλινγκ Οικονομία

16:5615/07

Ο «Άρης» της Σοφίας Αδαμίδου στο Θέατρο Κήπου Πολιτισμός

16:5315/07

Kιλκίς: Σύλληψη «Ρομπέν των Δασών» με …ναρκωτικά Κοινωνία

16:5115/07

Έκανε παραλία στις Καβουρότρυπες… ιδιωτική (ΦΩΤΟ) Δήμοι ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

16:4415/07

Νέα Μουδανιά: Έκλεβαν κάρτες και έκαναν αγορές Κοινωνία

16:4015/07

Η Λωξάντρα στο Θέατρο Δάσους Πολιτισμός

16:3615/07

Με εντολή Κικίλια τρεις θέσεις παθολόγων στο νοσοκομείο Λήμνου Πολιτική ,Υγεία

16:3615/07

Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην Ανατολική Μάνη Ελλάδα

16:3015/07

Toc Toc στο Θέατρο Δάσους Πολιτισμός

16:2115/07

Επίσκεψη της Lidl Ελλάς στις εγκαταστάσεις του προμηθευτή «Ιχθυοτροφεία Σελόντα ΑΕΓΕ» Επιχειρήσεις

16:1915/07

Η «Μύλοι Θράκης» στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ Επιχειρήσεις

16:1115/07

Γερμανία προς Τουρκία: Σταματήσετε τις παράνομες γεωτρήσεις ΕΕ

16:0415/07

Συνεδριάζει η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική

16:0115/07

Συνάντηση Δένδια με Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες Πολιτική