ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία: Να ηττηθεί η ταξική πολιτική που σχεδιάζει ο Κ. Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία: Να ηττηθεί η ταξική πολιτική που σχεδιάζει ο Κ. Μητσοτάκης
Κόμματα, Πολιτική   | 15/05/2019 | 22:27

Το διακύβευμα των ευρωεκλογών και την ανάγκη της συμμαχίας των προοδευτικών δυνάμεων υπογράμμισαν σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία στο Περιστέρι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Πάνος Ρήγας καθώς και οι πρώην υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης και Στέφανος Τζουμάκας. Όπως τονίστηκε από τους ομιλητές «οι πολιτικές Νεοφιλελευθερισμού που ασκούνται στην Ευρώπη, και οι οποίες στη χώρα μας εκφράζονται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρέπει να ανατραπούν».

Την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Καποτάς, ο οποίος χαριτολογώντας είπε «σας καλωσορίζω όχι στο Περιστέρι των ψυκτικών αλλά των αγώνων». Ο κ. Καποτάς τόνισε πως η μάχη πρέπει να κερδηθεί και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα κερδηθεί.

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Να ηττηθεί η ταξική πολιτική που σχεδιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Οδεύοντας προς τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, οι Έλληνες πολίτες καλούνται να κάνουν μια κρίσιμη επιλογή για την επόμενη μέρα της Ευρώπης. Μιας Ευρώπης υπό τη σκιά των διευρυμένων ανισοτήτων και υπό την απειλή της ακροδεξιάς, η οποία έχει εισβάλει και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ατζέντα παραδοσιακών δυνάμεων της κεντροδεξιάς» σημείωσε στην ομιλία του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση τονίζοντας «στις θέσεις και στο πρόγραμμα της ΝΔ αποτυπώνεται ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός. Φορολογικές ελαφρύνσεις στο μεγάλο κεφάλαιο και τους έχοντες σε βάρος του κοινωνικού κράτους. Διάλυση των εργασιακών σχέσεων, απολύσεις χωρίς όριο και αποζημίωση, ρευστοποίηση του ωραρίου, συρρίκνωση του κράτους και εκχώρηση παιδείας και υγείας στους ιδιώτες. Αλλά και όσα λέει ο πρόεδρός της είναι χαρακτηριστικά του σχεδίου και του προγράμματος της ΝΔ. Από μια άποψη θα έλεγε κανείς ότι είναι συνεπής με τα συμφέροντα της τάξης του. Με τον κόσμο που θέλει να εκπροσωπεί».

Συνεχίζοντας ο υπουργός Τουρισμού υπογράμμισε «το παράδειγμα που χρησιμοποίησε ο κ. Μητσοτάκης, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, για έναν νέο που θέλει να γίνει ψυκτικός και είναι από το Περιστέρι και όχι από κάποια άλλη περιοχή, είναι άκρως αποκαλυπτικό. Αποκαλύπτει τον ταξικό χαρακτήρα του τρόπου σκέψης του. Και δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο κ. Μητσοτάκης προβαίνει σε δηλώσεις με βαθιά ταξικό πρόσημο. Αρκεί να σας θυμίσω ότι για τον κ. Μητσοτάκη δεν έχει κανένα νόημα η προσπάθεια μείωσης των ανισοτήτων καθώς αυτές είναι δεδομένες. Κάτι σαν φυσικό φαινόμενο».

Καταλήγοντας ο κ. Θεοχαρόπουλος είπε «οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας απαιτούν μία προοδευτική απάντηση. Γιατί μόνον αυτή μπορεί να επιφέρει ένα σύγχρονο βιώσιμο σχέδιο που θα επουλώσει τις πληγές που άφησε η κρίση και θα οδηγήσει στον προοδευτικό εκσυγχρονισμό της ελληνικής κοινωνίας. Πορευόμαστε σταθερά με προοδευτικές θέσεις, κάτι που το έχουμε αποδείξει έμπρακτα με τη στάση της σε κορυφαία ζητήματα πολιτικής. Στην απλή αναλογική, στη διεύρυνση ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, στην μη περικοπή συντάξεων, στο κοινωνικό μέρισμα, στη θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους στην κατεύθυνση διαχωρισμού των σχέσεων εκκλησίας-κράτους, στη Συμφωνία των Πρεσπών».

Πάνος Ρήγας: Ζητάμε καθαρή εντολή να συνεχίσουμε να κερδίζουμε μάχες για τους πολλούς

Στα όσα έχει πετύχει η κυβέρνηση για τους πολίτες που σήκωσαν δυσανάλογο βάρος τα χρόνια της κρίσης, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Ρήγας κατά την ομιλία του, ενώ τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευαγγελίζεται άκρως νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα.

«Με τα λάθη μας, με τις ελλείψεις μας, καταφέραμε, μέσα σε ελάχιστα χρόνια, να καταστούμε στη συνείδηση του κόσμου ως ο αριστερός, ριζοσπαστικός, δημοκρατικός και προοδευτικός πόλος. Παραλάβαμε μια χώρα όχι απλά σε μνημονιακά προγράμματα, αλλά στο χείλος του γκρεμού. Με τα δημόσια ταμεία εντελώς άδεια. Με συνθήκες δημοσιονομικής ασφυξίας για αρκετούς μήνες. Με τους πολιτικούς μας αντιπάλους να προσπαθούν λυσσαλέα να επιτύχει το σχέδιο της αριστερής παρένθεσης που είχαν σκεφτεί. Βγήκαμε από τα μνημόνια, δώσαμε τέλος σε αυτό το ειδικό καθεστώς που περιόριζε τις δυνατότητές μας να αποφασίζουμε για την τύχη μας και μαζί περιόριζε τη δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία. Αποδείξαμε ότι μπορείς να βγαίνεις από τα μνημόνια, υλοποιώντας παράλληλα πολιτικές, που έχουν σαφές πρόσημο και σαφή στόχο την αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής» υπογράμμισε ο Πάνος Ρήγας.

Συνεχίζοντας επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση τονίζοντας «προφανώς στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ έχουν αποφασίσει να ρίξουν την πολιτική αντιπαράθεση στο βούρκο. Η αδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη να αντιπαρατεθεί πολιτικά με τον Αλέξη Τσίπρα, να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της πολιτικής που έχει ανάγκη η χώρα, στρέφει τους επιτελείς του στις πιο ακραίες πρακτικές. Φαιά προπαγάνδα και φαιά πολιτική. Γιατί αλλιώς, τις λίγες φορές που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μιλούν δημόσια για το πρόγραμμά τους, αποκαλύπτουν -ηθελημένα ή άθελα- το σκοτεινό τους σχέδιο για τις ανάγκες των πολλών».

Αναφερόμενος προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη τόνισε πως ο αρχηγός της ΝΔ πιστεύει ότι το εργασιακό οκτάωρο είναι ξεπερασμένο, «εκστομίζει, χωρίς να ξέρω ειλικρινά αν συνειδητοποιεί τι λέει, πως τα παιδιά από εδώ, από το Περιστέρι, το λογικό και το αναμενόμενο είναι να ονειρεύονται να σπουδάσουν σε μια τεχνική σχολή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη μία λέει ότι η είναι θέμα της ανθρώπινης φύσης οι κοινωνικές ανισότητες, από την άλλη αναφέρεται σε μία κοινωνία των αρίστων και έπειτα έρχεται και χρησιμοποιεί ως παράδειγμα έναν νεαρό κάτοικο του Περιστερίου που αναζητεί τον επαγγελματικό του προσανατολισμό μέσω μίας τεχνικής σχολής και όχι μέσω ενός πανεπιστημίου για να πορευτεί στην ζωή του. Καμιά επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα ή αλαζονεία; Μάλλον και τα δύο» σημείωσε.

«Πιθανόν στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη, το κυβερνητικό του πρόγραμμα, που ευτυχώς δεν θα προλάβει να εφαρμόσει ποτέ, πιθανόν λοιπόν να περιλαμβάνει και την 7ήμερη εργασία, όπως με φοβερή άνεση μας ενημέρωσε την περασμένη Κυριακή. Η Προοδευτική Συμμαχία αποτελεί λοιπόν, μια στρατηγική επιλογή, που προσβλέπει στη διακυβέρνηση της χώρας με την κοινωνία ενεργή και συμμέτοχη σε όλα όσα την αφορούν. Δεν είναι ένα ευκαιριακό εκλογικό εύρημα του ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελεί μια συνειδητή απόφαση, που ως αναγκαιότητα έχει ρίζες στο χρόνο, αλλά κυρίως έχει προοπτική» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πάνος Ρήγας.

Καταλήγοντας ο υπουργός Άμυνας είπε «ζητάμε καθαρή ισχυρή εντολή» και επιτέθηκε εκ νέου στη ΝΔ για τα όσα έχει δημόσια δηλώσει ο Μάκης Βορίδης περί τέλους της σκέψης της Αριστεράς.

Γιάννης Ραγκούσης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαιώνει πως είναι ο «μπροστινός» της παρασιτικής κρατικοδίαιτης επιχειρηματικής ελίτ

Μεγάλη νίκη χαρακτήρισε τη δημιουργία της Προοδευτικής Συμμαχίας ο Γιάννης Ραγκούσης αναφερόμενος στο εγχείρημα της διεύρυνσης και εκτίμησε ότι η προσπάθεια είναι ειλικρινής από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Γιάννης Ραγκούσης εξέφρασε την πεποίθηση πως πλέον οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τις θέσεις των κομμάτων εν όψει εκλογών, καθώς όπως είπε, είναι κατανοητό το τι εννοεί ο κάθε αρχηγός και ποιο είναι το πρόγραμμα του.

Ο πρώην υπουργός σημείωσε « βρισκόμαστε σε μια νέα φάση για τη χώρα, μια μεταμνημονιακή φάση» για να συμπληρώσει πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί μια πολιτική που ο πολίτης καταλαβαίνει τι σημαίνει στην καθημερινότητα του. Υπογράμμισε πως τα μέτρα που ψηφίστηκαν σήμερα θα περάσουν άμεσα στην κοινωνία. Ο κ. Ραγκούσης υπεραμύνθηκε της αρχιτεκτονικής των μέτρων της κυβέρνησης καθώς όπως εξήγησε θα στηρίξουν την κοινωνία αλλά και την εγχώρια οικονομία.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε πως είναι «επιλογή και απόφαση να τοποθετείται με τον τρόπο που το κάνει είτε για την 13η σύνταξη είτε για την 7ημερη εργασία, είτε για την υγεία».

Επιχειρώντας να εξηγήσει τον λόγο των τοποθετήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ραγκούσης εκτίμησε ότι «όσα ακούσαμε αποτελούν την πρόθεση του να δώσει προεκλογικά μια μικρή δόση για αυτά που προτίθεται να κάνει, εάν του δώσει ποτέ ο ελληνικός λαός τη δυνατότητα να γίνει πρωθυπουργός» τόνισε.

Συμπλήρωσε πως ο πρόεδρος της ΝΔ «εκπροσωπεί την παρασιτική και κρατικοδίαιτη επιχειρηματική ελίτ». «Αυτή η ελίτ έχει συσσωρεύσει πακτωλό χρημάτων σε εξωχώριες, το οποίο δεν θέλουν να το επενδύσουν. Επιθυμούν να πάρουν κομμάτι της δημόσιας κρατικής περιουσίας, να πουλάνε ιατρικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες γιατί δεν έχουν τα κότσια να παράγουν, άρα ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει ότι είναι ο «μπροστινός» της παρασιτικής κρατικοδίαιτης επιχειρηματικής ελίτ». υπογράμμισε ο κ. Ραγκούσης. Υποστήριξε πως ο ελληνικός λαός ξέρει ποιος ασκεί πολιτικές υπέρ των πολλών και δεν υπάρχει δικαιολογία για να ψηφιστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ωστόσο παραδέχτηκε πως οι πολίτες βουτηγμένοι στα προβλήματα τους δεν ενημερώνονται για πολλά θετικά μέτρα που αποφασίζει η κυβέρνηση.

«Εκλογές έχουμε, δεν περπατάμε τρέχουμε» τόνισε κλείνοντας την ομιλία του ο πρώην υπουργός.

Στέφανος Τζουμάκας: Ο Αλέξης Τσίπρας δικαιούνται μια ακόμα τετραετία

Σενάριο οικουμενικής κυβέρνησης επιθυμεί η ολιγαρχία, τόνισε από την πλευρά του ο Στέφανος Τζουμάκας, υπογραμμίζοντας πως στόχος της αντιπολίτευσης είναι η φθορά και η αστάθεια. Επέμεινε πως το μείζον είναι η πολιτική σταθερότητα. Ο πρώην υπουργός τόνισε πως για να επουλωθούν οι πληγές από τις πολιτικές που ασκήθηκαν χρειάζονται 20 χρόνια. «Έχουμε σοβαρό πολιτικό πρόβλημα πρέπει να συντριβούν την επόμενη Κυριακή αυτές οι πολιτικές δυνάμεις» σημείωσε ο κ. Τζουμάκας. Ο πρώην υπουργός υπογράμμισε πως η ευρωπαϊκή κεντρική στρατηγική είναι να δημιουργηθούν εργασιακές συνθήκες «κινεζοποίησης» στην κεντρική Ευρώπη και στα Βαλκάνια, θέση που όπως είπε ο κ. Τζουμάκας, την ενστερνίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος ο κ. Τζουμάκας τόνισε ότι η μάχη είναι πολύ δυνατή και κρίνονται παρά πολλά και ζήτησε να βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές ώστε όπως είπε «να πάρει ο Τσίπρας μια ακόμα τετραετία που τη δικαιούται».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:5929/05

Φ. Γεννηματά: Μετρό στη Θεσσαλονίκη όσο το δυνατόν γρηγορότερα Θεσσαλονίκη ,Κόμματα

23:5229/05

Κορωνοϊός: Συνολικά 362.028 θάνατοι παγκοσμίως Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5029/05

Πλακιωτάκης: Στήριξη της ακτοπλοΐας και ναυτικών Βουλή

23:4729/05

Εξάρθρωση συμμορίας: Πάνω από 400 ληστείες και κλοπές! Επικαιρότητα ,Κοινωνία

23:4029/05

Θεοχάρης: Τρεις πρωτοβουλίες για τον εσωτερικό τουρισμό Πολιτική ,Τουρισμός

23:3029/05

Έναρξη αιτήσεων Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμοι ,Κοινωνία

23:2529/05

Το ΥΠΕΞ για την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγιά Σοφιά Επικαιρότητα ,Πολιτική

23:2029/05

ΠΚΜ: Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης Κοινωνία ,Περιφέρειες

23:1529/05

Κατηγορία-χάδι για τον δολοφόνο του Φλόιντ στη Μινεάπολη Διεθνή

23:1029/05

Κορωνοϊός: Ένα «έξυπνο» τσιρότο και ένα δαχτυλίδι τα νέα «όπλα» Κορωνοϊός

23:0529/05

Πιο «αμυντική» Ευρώπη ζητούν οι 4 ισχυροί της Ε.Ε. ΕΕ

23:0029/05

Ιράν – Covid-19: Κορύφωση του αριθμού των νέων κρουσμάτων Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:5629/05

Πτήσεις εξωτερικού και στο «Μακεδονία» από 15 Ιουνίου Θεσσαλονίκη ,Τουρισμός

22:5029/05

ΗΠΑ-Covid-19: Νοσοκομεία σταματούν τη χρήση υδροξυχλωροκίνης Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:4429/05

Τραμπ: Οι ΗΠΑ σταματούν τη χρηματοδότηση στον ΠΟΥ Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:4029/05

Συνέλευση του Συνδέσμου Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων Ειδήσεις ,Ενέργεια

22:3329/05

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Εν ψυχρώ δολοφονία στη Βούλα Κοινωνία

22:3029/05

Η Μ. Παναγοπούλου για το πρώτο της βιβλίο «Πενθερές» (ΗΧΗΤΙΚΟ) Πολιτισμός

22:2029/05

Θεοδωρικάκος: Η κυβέρνηση στήριξε την τοπική αυτοδιοίκηση Οικονομία

22:1329/05

Τουρκία: φιέστα Ερντογάν στην Αγιά Σοφιά Ελλάδα

22:1029/05

ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνοι χειρισμοί στα εθνικά θέματα Πολιτική

22:0629/05

Λύση για την κηδεία της μητέρας του 60χρονου άπορου Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

22:0029/05

Περίδης: Η συναισθηματική ταραχή δημιουργεί τέχνη (ΗΧΗΤΙΚΟ) Κορωνοϊός ,Πολιτισμός

21:5029/05

Γεωργιάδης: Ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων Επιχειρήσεις ,Πολιτική

21:4029/05

Αποδοκιμάζει το ΥΠΠΟ την προσευχή στην Αγιά Σοφιά (ΒΙΝΤΕΟ) Διεθνή ,Κοινωνία

21:3029/05

Γρ. Τάσιος: «Κρας τεστ» οι πρώτοι Βαλκάνιοι τουρίστες στη Β. Ελλάδα Κορωνοϊός ,Τουρισμός

21:2029/05

Υλοποιείται το Τεχνολογικό Πάρκο 4ης Γενιάς «Thess Intec» Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

21:1529/05

Γεωτρήσεις νότια του Καστελόριζου ανακοίνωσε η Τουρκία Διεθνή ,Κοινωνία

21:1029/05

Πότε θα ανοίξει το Λούβρο Διεθνή

21:0029/05

Δ. Δέλτα: Όλα έτοιμα για την επιστροφή μαθητών σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία Β.Ελλάδα ,Δήμοι

20:5129/05

Δολοφονία Φλόιντ-Μινεάπολη: Συνελήφθη ο αστυνομικός Διεθνή ,Σημαντικά

20:5029/05

ΠΚΜ: Δράσεις κατά του καπνίσματος Κοινωνία ,Περιφέρειες

20:4029/05

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Προσφορές και περισσότερα τρένα από Δευτέρα Κοινωνία ,Σημαντικά

20:3029/05

ΟΑΣΘ: Επαναφορά νυχτερινής γραμμής Ν1: ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη

20:2029/05

Από Δευτέρα αιτήσεις για κοινωνικό τουρισμό και κατασκηνώσεις Κοινωνία

20:1029/05

Δράσεις εθελοντισμού από τον Δήμο Θεσσαλονίκης Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

20:0029/05

Αυτές είναι οι επιχειρήσεις που θα λειτουργήσουν από Δευτέρα Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

19:5029/05

Α. Τζιτζικώστας: Επενδύει σε τουριστικές καμπάνιες Περιφέρειες ,Τουρισμός

19:4629/05

Θεσ/νικη-τώρα: Συγκέντρωση για αστυνομική βια και Μινεάπολη Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:4029/05

ΚΑΠΗ Μενεμένης: Λειτουργία Κέντρου Αιμοληψίας Δήμοι ,Υγεία

19:3029/05

Γερμανία-Covid-19: Πάνω από 8.000 οι νεκροί Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:2029/05

Θεαματική αυλαία στο 22ο ΦΘΝ Πολιτισμός

19:1429/05

«Καθαρό και σφραγισμένο» για την ασφάλεια των πελατών Τουρισμός

19:1029/05

ΣΕΒΕ: Προτάσεις για στήριξη των επιχειρήσεων Επιχειρήσεις

19:0029/05

Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη – Σίσι Διεθνή

18:5029/05

Τρίκαλα: 73χρονος ξυλοκόπησε την 77χρονη σύζυγό του Ελλάδα ,Κοινωνία

18:4529/05

Κ. Μητσοτάκης: Νέα πραγματικότητα για την οικονομία Κοινωνία ,Οικονομία

18:4029/05

Πίθηκοι έκλεψαν δείγματα αίματος ασθενών με covid-19 Διεθνή

18:3029/05

Γεραπετρίτης: Επικίνδυνη η λογική των επιδομάτων Κόμματα ,Πολιτική

18:2529/05

Κρατούσε το πτώμα της γιαγιάς της στον καταψύκτη για 15 χρόνια Διεθνή

18:2029/05

Αναζητά τους δικούς της ηλικιωμένη που βρέθηκε στο Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:1029/05

Παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Ολυμπιακού Χωριού στο Υφ. Αθλητισμού Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Πολιτική

18:0529/05

Σ. Αναστασιάδης : Οι Έλληνες του Εξωτερικού νιώθουν περήφανοι για την Ελλάδα Βουλή

18:0029/05

Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου θα γίνουν εργασίες Κοινωνία ,Περιφέρειες

17:5429/05

Κορωνοϊός: 5 νέα κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός ,Σημαντικά ,Υγεία

17:5129/05

Θεσ/νικη: Δράση αλληλεγγύης για τον βιασμό 19χρονης στη Ρόδο (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:5029/05

Οι πίνακες με τα ποσά αποζημίωσης για ιδιοκτήτες ακινήτων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

17:4029/05

Αραμπατζή: Στη… φόρα τα στοιχεία για παράνομες ελληνοποιήσεις Αγροτικά ,Αγροτική Οικονομία ,Βουλή

17:3029/05

Νέα δίκη για τον γνωστό ηθοποιό για τον βιασμό του οδηγού ταξί Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2029/05

Ερντογάν: Ρατσιστικός και φασιστικός ο φόνος του Τζορτζ Φλόιντ Χωρίς κατηγορία

17:1729/05

ΟΑΣΑ: Αυτές είναι οι νέες τιμές στα εισιτήρια των ΜΜΜ Ελλάδα ,Κοινωνία

17:1029/05

Τι απαντά το Υπ. Παιδείας στην καταγγελία Φίλη Ελλάδα ,Παιδεία ,Πολιτική

17:0029/05

Συνεχής συνεργασία Ε.Ε.Α. – ΑΑΔΕ για καταβολή των 800 ευρώ Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

16:5029/05

Επίθεση με βιτριόλι: Κλείνει ο κύκλος των υπόπτων Ελλάδα ,Κοινωνία

16:5029/05

Τραγική ιστορία: Πέθανε η μητέρα του και μένει άστεγος Θέματα GR Times ,Κοινωνία

16:4029/05

Ν. Μηταράκης: «Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστερήσεις» Κοινωνία

16:3729/05

Ανάρτηση Κ. Μητσοτάκη για τα 3 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του Ελλάδα ,Πολιτική

16:3029/05

Κρήτη: Τηλεδιάσκεψη Κουράκη- Κεραμέως Δήμοι ,Ελλάδα ,Κοινωνία

16:2829/05

Κατέρρευσε η παραλία της Νέας Ηράκλειας (ΦΩΤΟ+VIDEO) Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

16:2029/05

Twitter: Ο Τραμπ απαντά με νέα επίθεση Διεθνή

16:1329/05

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία μυστήριο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:1029/05

Συμπαράσταση στους καλλιτέχνες από το ΠΑΜΑΚ Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:1029/05

Συνελήφθη διαιτητής του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Αθλητισμός

16:0029/05

Ευρωζώνη: Γκάζι…στις χορηγήσεις δανείων ΕΕ ,Επιχειρήσεις

15:5529/05

Καιρός: Μαύρισε ο ουρανός στην ΒΑ Ελλάδα Ελλάδα ,Κοινωνία

15:5029/05

Ελεύθερος ξανά ο παιδεραστής του Ρεθύμνου Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

15:4529/05

Πέτσας: Η Ελλάδα πιο ισχυρή από κάθε άλλη φορά Ελλάδα ,Πολιτική

15:4029/05

Βιβλίο του Δ. Μάρδα με τίτλο «2015. Το ημερολόγιο του τρόμου» Ελλάδα

15:3729/05

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

15:3529/05

Εγκλωβισμένοι σε μεταλλικά κουτιά…οι μαθητές Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός ,Παιδεία

15:3029/05

Νέες πρακτικές για την επικοινωνία με κωφούς Κοινωνία

15:1029/05

Εξάρθρωση σπείρας που έκλεβε πολυτελή ΙΧ Ελλάδα ,Κοινωνία

15:0029/05

Κτηματολόγιο: Πότε αρχίζει η ανάρτηση στην Αθήνα Ελλάδα ,Κοινωνία

14:4529/05

ΑΠΘ: Υποδέχεται το θερινό σχολείο τεχνητής νοημοσύνης Παιδεία ,Τεχνολογία

14:4429/05

O όμιλος Eunice μέλος στο δίκτυο Hubject Ενέργεια ,Επιχειρήσεις

14:4029/05

Συνελήφθη… live, το συνεργείο του CNN στη Μινεάπολη (VIDEO) Διεθνή

14:3429/05

Zoρπίδης για Ηλιάδη: Οι διαφωνίες είναι πολυτέλεια σε καιρό «πολέμου» Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

14:3029/05

«Κόντρα» Κεραμέως – Φίλη για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση Βουλή ,Ελλάδα ,Παιδεία

14:1529/05

ΥΠΑΑΤ: Στην εξισωτική αποζημίωση οι δικαιούχοι συντάξεων χηρείας Αγροτικά ,Αγροτική Οικονομία ,Ελλάδα

14:0829/05

Παρέμβαση Βόζεμπεργκ για την αλλοίωση του ιστορικού χαρακτήρα της Αγίας Σοφίας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

14:0529/05

Πώς θα εφαρμοστεί o μηχανισμός «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» Βουλή ,Ελλάδα ,Πολιτική

14:0029/05

Κουπόνια σε πολύτεκνους για ψώνια στις λαϊκές αγορές Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:5329/05

Μείωση ΦΠΑ: Δείτε σε ποια προϊόντα θα εφαρμοστεί Κοινωνία ,Οικονομία ,Σημαντικά

13:4529/05

Βρούτσης: Κανένας εργαζόμενος απροστάτευτος Βουλή ,Ελλάδα ,Πολιτική

13:3529/05

Πρέπει να φοράμε μάσκα και στο σπίτι; Κορωνοϊός

13:3029/05

Σε «μίνι καζίνο» είχε μετατραπεί κατάστημα στην Αττική Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

13:3029/05

Σχέσεις… οργής. Η Λίβερπουλ και η Θάτσερ Αθλητισμός

13:2229/05

Η Ελλάδα εμπνέει εμπιστοσύνη Άρθρα

13:1729/05

Οι 29 χώρες που ανοίγουν τα σύνορα για τους τουρίστες Ελλάδα ,Τουρισμός

13:1529/05

Κορωνοϊός: Ποιους εργαζόμενους… απειλεί περισσότερο Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

13:0029/05

Στεφανής: Ο Ερντογάν «στοχεύει» στην ίδια την Κωνσταντινούπολη Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

12:5529/05

Νέα κρούσματα στον οικισμό Ρομά στη Λάρισα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:5029/05

Τι λέει η ΝΔ για την απόπειρα επίθεσης στον Δ. Σταμάτη Ελλάδα ,Πολιτική

12:4529/05

Τρόφιμος ψυχιατρείου τραυμάτισε γιατρό με αιχμηρό αντικείμενο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:3529/05

Στοίχημα προγνωστικά: Γκολ στην Λευκορωσία, συνδυασμός στην Τσεχία Αθλητισμός

12:3029/05

Στην Κομοτηνή η Κ. Σακελλαροπούλου – Με ποιους συναντήθηκε Ελλάδα

12:2229/05

Πιερία – Βόλβη: Αγώνας επιβίωσης για τα ενοικιαζόμενα Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

12:2129/05

Στο ΥΜΑΘ αντιπροσωπεία των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

12:1529/05

Θεσ/νίκη: 13 συλλήψεις για ναρκωτικά σε 24 ώρες Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:0029/05

Δήμος Σιθωνίας: Παραλαβή νέων μηχανημάτων έργων (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Δήμοι

11:5129/05

Η Τουρκία εξέδωσε Navtex νότια της Κρήτης Διεθνή ,Ελλάδα ,Σημαντικά

11:4529/05

Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Αθλητισμός

11:4029/05

Το Twitter κατέβασε το tweet του Τραμπ Διεθνή

11:3029/05

Πέθανε η ηθοποιός Μαρία Αναστασίου Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

11:1529/05

Υπ.Παιδείας: Τι προβλέπει το ν/σ για την «Αναβάθμιση του Σχολείου» Ελλάδα ,Παιδεία ,Σημαντικά

11:0929/05

Ο… προσκυνητής ήταν κλέφτης- Δεν άφησε καντήλι για καντήλι! Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

11:0029/05

Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος Ελλάδα ,Κοινωνία ,Υγεία

10:4529/05

ΗΠΑ-Covid-19: Πάνω από 100.000 οι νεκροί Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:3429/05

Εξιχνίαση οπαδικού επεισοδίου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:3229/05

Η αντιμετώπιση του covid-19 από τα Διμερή Επιμελητήρια στη Ν.Α. Ευρώπη Αγροτική Οικονομία ,Κορωνοϊός

10:3029/05

Βραζιλία-Covid-19: Εφιάλτης δίχως τέλος Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:1529/05

ΗΠΑ: Τρίτη νύχτα βίαιων επεισοδίων στη Μινεσότα (ΦΩΤΟ-VIDEO) Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:1029/05

Θεσ/νίκη: Κομβόι λεωφορείων σε πορεία διαμαρτυρίας (VIDEO) Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

10:1029/05

Θεσσαλονίκη: Μηχανοκίνητη πορεία και στα δυτικά (ΤΩΡΑ) (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

10:0029/05

Νέα υπόθεση απάτης μέσω διαδικτυου Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

09:4929/05

Σεισμός στη Βέροια Ελλάδα ,Κοινωνία

09:4529/05

Τηλεδιάσκεψη Κ. Μητσοτάκη με ελληνικές επιχειρήσεις τεχνολογίας Ελλάδα ,Πολιτική

09:3129/05

«Παρέλαση» τουριστικών λεωφορείων στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ) Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

09:3029/05

Πώς θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

09:1529/05

Κορωνοϊός: Λήξη συναγερμού για το 3χρονο προσφυγόπουλο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ