ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία: Να ηττηθεί η ταξική πολιτική που σχεδιάζει ο Κ. Μητσοτάκης

Κόμματα, Πολιτική   | 15/05/2019 | 22:27

Το διακύβευμα των ευρωεκλογών και την ανάγκη της συμμαχίας των προοδευτικών δυνάμεων υπογράμμισαν σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία στο Περιστέρι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Πάνος Ρήγας καθώς και οι πρώην υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης και Στέφανος Τζουμάκας. Όπως τονίστηκε από τους ομιλητές «οι πολιτικές Νεοφιλελευθερισμού που ασκούνται στην Ευρώπη, και οι οποίες στη χώρα μας εκφράζονται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρέπει να ανατραπούν».

Την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Καποτάς, ο οποίος χαριτολογώντας είπε «σας καλωσορίζω όχι στο Περιστέρι των ψυκτικών αλλά των αγώνων». Ο κ. Καποτάς τόνισε πως η μάχη πρέπει να κερδηθεί και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα κερδηθεί.

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Να ηττηθεί η ταξική πολιτική που σχεδιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Οδεύοντας προς τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, οι Έλληνες πολίτες καλούνται να κάνουν μια κρίσιμη επιλογή για την επόμενη μέρα της Ευρώπης. Μιας Ευρώπης υπό τη σκιά των διευρυμένων ανισοτήτων και υπό την απειλή της ακροδεξιάς, η οποία έχει εισβάλει και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ατζέντα παραδοσιακών δυνάμεων της κεντροδεξιάς» σημείωσε στην ομιλία του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση τονίζοντας «στις θέσεις και στο πρόγραμμα της ΝΔ αποτυπώνεται ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός. Φορολογικές ελαφρύνσεις στο μεγάλο κεφάλαιο και τους έχοντες σε βάρος του κοινωνικού κράτους. Διάλυση των εργασιακών σχέσεων, απολύσεις χωρίς όριο και αποζημίωση, ρευστοποίηση του ωραρίου, συρρίκνωση του κράτους και εκχώρηση παιδείας και υγείας στους ιδιώτες. Αλλά και όσα λέει ο πρόεδρός της είναι χαρακτηριστικά του σχεδίου και του προγράμματος της ΝΔ. Από μια άποψη θα έλεγε κανείς ότι είναι συνεπής με τα συμφέροντα της τάξης του. Με τον κόσμο που θέλει να εκπροσωπεί».

Συνεχίζοντας ο υπουργός Τουρισμού υπογράμμισε «το παράδειγμα που χρησιμοποίησε ο κ. Μητσοτάκης, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, για έναν νέο που θέλει να γίνει ψυκτικός και είναι από το Περιστέρι και όχι από κάποια άλλη περιοχή, είναι άκρως αποκαλυπτικό. Αποκαλύπτει τον ταξικό χαρακτήρα του τρόπου σκέψης του. Και δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο κ. Μητσοτάκης προβαίνει σε δηλώσεις με βαθιά ταξικό πρόσημο. Αρκεί να σας θυμίσω ότι για τον κ. Μητσοτάκη δεν έχει κανένα νόημα η προσπάθεια μείωσης των ανισοτήτων καθώς αυτές είναι δεδομένες. Κάτι σαν φυσικό φαινόμενο».

Καταλήγοντας ο κ. Θεοχαρόπουλος είπε «οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας απαιτούν μία προοδευτική απάντηση. Γιατί μόνον αυτή μπορεί να επιφέρει ένα σύγχρονο βιώσιμο σχέδιο που θα επουλώσει τις πληγές που άφησε η κρίση και θα οδηγήσει στον προοδευτικό εκσυγχρονισμό της ελληνικής κοινωνίας. Πορευόμαστε σταθερά με προοδευτικές θέσεις, κάτι που το έχουμε αποδείξει έμπρακτα με τη στάση της σε κορυφαία ζητήματα πολιτικής. Στην απλή αναλογική, στη διεύρυνση ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, στην μη περικοπή συντάξεων, στο κοινωνικό μέρισμα, στη θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους στην κατεύθυνση διαχωρισμού των σχέσεων εκκλησίας-κράτους, στη Συμφωνία των Πρεσπών».

Πάνος Ρήγας: Ζητάμε καθαρή εντολή να συνεχίσουμε να κερδίζουμε μάχες για τους πολλούς

Στα όσα έχει πετύχει η κυβέρνηση για τους πολίτες που σήκωσαν δυσανάλογο βάρος τα χρόνια της κρίσης, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Ρήγας κατά την ομιλία του, ενώ τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευαγγελίζεται άκρως νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα.

«Με τα λάθη μας, με τις ελλείψεις μας, καταφέραμε, μέσα σε ελάχιστα χρόνια, να καταστούμε στη συνείδηση του κόσμου ως ο αριστερός, ριζοσπαστικός, δημοκρατικός και προοδευτικός πόλος. Παραλάβαμε μια χώρα όχι απλά σε μνημονιακά προγράμματα, αλλά στο χείλος του γκρεμού. Με τα δημόσια ταμεία εντελώς άδεια. Με συνθήκες δημοσιονομικής ασφυξίας για αρκετούς μήνες. Με τους πολιτικούς μας αντιπάλους να προσπαθούν λυσσαλέα να επιτύχει το σχέδιο της αριστερής παρένθεσης που είχαν σκεφτεί. Βγήκαμε από τα μνημόνια, δώσαμε τέλος σε αυτό το ειδικό καθεστώς που περιόριζε τις δυνατότητές μας να αποφασίζουμε για την τύχη μας και μαζί περιόριζε τη δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία. Αποδείξαμε ότι μπορείς να βγαίνεις από τα μνημόνια, υλοποιώντας παράλληλα πολιτικές, που έχουν σαφές πρόσημο και σαφή στόχο την αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής» υπογράμμισε ο Πάνος Ρήγας.

Συνεχίζοντας επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση τονίζοντας «προφανώς στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ έχουν αποφασίσει να ρίξουν την πολιτική αντιπαράθεση στο βούρκο. Η αδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη να αντιπαρατεθεί πολιτικά με τον Αλέξη Τσίπρα, να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της πολιτικής που έχει ανάγκη η χώρα, στρέφει τους επιτελείς του στις πιο ακραίες πρακτικές. Φαιά προπαγάνδα και φαιά πολιτική. Γιατί αλλιώς, τις λίγες φορές που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μιλούν δημόσια για το πρόγραμμά τους, αποκαλύπτουν -ηθελημένα ή άθελα- το σκοτεινό τους σχέδιο για τις ανάγκες των πολλών».

Αναφερόμενος προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη τόνισε πως ο αρχηγός της ΝΔ πιστεύει ότι το εργασιακό οκτάωρο είναι ξεπερασμένο, «εκστομίζει, χωρίς να ξέρω ειλικρινά αν συνειδητοποιεί τι λέει, πως τα παιδιά από εδώ, από το Περιστέρι, το λογικό και το αναμενόμενο είναι να ονειρεύονται να σπουδάσουν σε μια τεχνική σχολή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη μία λέει ότι η είναι θέμα της ανθρώπινης φύσης οι κοινωνικές ανισότητες, από την άλλη αναφέρεται σε μία κοινωνία των αρίστων και έπειτα έρχεται και χρησιμοποιεί ως παράδειγμα έναν νεαρό κάτοικο του Περιστερίου που αναζητεί τον επαγγελματικό του προσανατολισμό μέσω μίας τεχνικής σχολής και όχι μέσω ενός πανεπιστημίου για να πορευτεί στην ζωή του. Καμιά επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα ή αλαζονεία; Μάλλον και τα δύο» σημείωσε.

«Πιθανόν στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη, το κυβερνητικό του πρόγραμμα, που ευτυχώς δεν θα προλάβει να εφαρμόσει ποτέ, πιθανόν λοιπόν να περιλαμβάνει και την 7ήμερη εργασία, όπως με φοβερή άνεση μας ενημέρωσε την περασμένη Κυριακή. Η Προοδευτική Συμμαχία αποτελεί λοιπόν, μια στρατηγική επιλογή, που προσβλέπει στη διακυβέρνηση της χώρας με την κοινωνία ενεργή και συμμέτοχη σε όλα όσα την αφορούν. Δεν είναι ένα ευκαιριακό εκλογικό εύρημα του ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελεί μια συνειδητή απόφαση, που ως αναγκαιότητα έχει ρίζες στο χρόνο, αλλά κυρίως έχει προοπτική» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πάνος Ρήγας.

Καταλήγοντας ο υπουργός Άμυνας είπε «ζητάμε καθαρή ισχυρή εντολή» και επιτέθηκε εκ νέου στη ΝΔ για τα όσα έχει δημόσια δηλώσει ο Μάκης Βορίδης περί τέλους της σκέψης της Αριστεράς.

Γιάννης Ραγκούσης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαιώνει πως είναι ο «μπροστινός» της παρασιτικής κρατικοδίαιτης επιχειρηματικής ελίτ

Μεγάλη νίκη χαρακτήρισε τη δημιουργία της Προοδευτικής Συμμαχίας ο Γιάννης Ραγκούσης αναφερόμενος στο εγχείρημα της διεύρυνσης και εκτίμησε ότι η προσπάθεια είναι ειλικρινής από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Γιάννης Ραγκούσης εξέφρασε την πεποίθηση πως πλέον οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τις θέσεις των κομμάτων εν όψει εκλογών, καθώς όπως είπε, είναι κατανοητό το τι εννοεί ο κάθε αρχηγός και ποιο είναι το πρόγραμμα του.

Ο πρώην υπουργός σημείωσε « βρισκόμαστε σε μια νέα φάση για τη χώρα, μια μεταμνημονιακή φάση» για να συμπληρώσει πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί μια πολιτική που ο πολίτης καταλαβαίνει τι σημαίνει στην καθημερινότητα του. Υπογράμμισε πως τα μέτρα που ψηφίστηκαν σήμερα θα περάσουν άμεσα στην κοινωνία. Ο κ. Ραγκούσης υπεραμύνθηκε της αρχιτεκτονικής των μέτρων της κυβέρνησης καθώς όπως εξήγησε θα στηρίξουν την κοινωνία αλλά και την εγχώρια οικονομία.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε πως είναι «επιλογή και απόφαση να τοποθετείται με τον τρόπο που το κάνει είτε για την 13η σύνταξη είτε για την 7ημερη εργασία, είτε για την υγεία».

Επιχειρώντας να εξηγήσει τον λόγο των τοποθετήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ραγκούσης εκτίμησε ότι «όσα ακούσαμε αποτελούν την πρόθεση του να δώσει προεκλογικά μια μικρή δόση για αυτά που προτίθεται να κάνει, εάν του δώσει ποτέ ο ελληνικός λαός τη δυνατότητα να γίνει πρωθυπουργός» τόνισε.

Συμπλήρωσε πως ο πρόεδρος της ΝΔ «εκπροσωπεί την παρασιτική και κρατικοδίαιτη επιχειρηματική ελίτ». «Αυτή η ελίτ έχει συσσωρεύσει πακτωλό χρημάτων σε εξωχώριες, το οποίο δεν θέλουν να το επενδύσουν. Επιθυμούν να πάρουν κομμάτι της δημόσιας κρατικής περιουσίας, να πουλάνε ιατρικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες γιατί δεν έχουν τα κότσια να παράγουν, άρα ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει ότι είναι ο «μπροστινός» της παρασιτικής κρατικοδίαιτης επιχειρηματικής ελίτ». υπογράμμισε ο κ. Ραγκούσης. Υποστήριξε πως ο ελληνικός λαός ξέρει ποιος ασκεί πολιτικές υπέρ των πολλών και δεν υπάρχει δικαιολογία για να ψηφιστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ωστόσο παραδέχτηκε πως οι πολίτες βουτηγμένοι στα προβλήματα τους δεν ενημερώνονται για πολλά θετικά μέτρα που αποφασίζει η κυβέρνηση.

«Εκλογές έχουμε, δεν περπατάμε τρέχουμε» τόνισε κλείνοντας την ομιλία του ο πρώην υπουργός.

Στέφανος Τζουμάκας: Ο Αλέξης Τσίπρας δικαιούνται μια ακόμα τετραετία

Σενάριο οικουμενικής κυβέρνησης επιθυμεί η ολιγαρχία, τόνισε από την πλευρά του ο Στέφανος Τζουμάκας, υπογραμμίζοντας πως στόχος της αντιπολίτευσης είναι η φθορά και η αστάθεια. Επέμεινε πως το μείζον είναι η πολιτική σταθερότητα. Ο πρώην υπουργός τόνισε πως για να επουλωθούν οι πληγές από τις πολιτικές που ασκήθηκαν χρειάζονται 20 χρόνια. «Έχουμε σοβαρό πολιτικό πρόβλημα πρέπει να συντριβούν την επόμενη Κυριακή αυτές οι πολιτικές δυνάμεις» σημείωσε ο κ. Τζουμάκας. Ο πρώην υπουργός υπογράμμισε πως η ευρωπαϊκή κεντρική στρατηγική είναι να δημιουργηθούν εργασιακές συνθήκες «κινεζοποίησης» στην κεντρική Ευρώπη και στα Βαλκάνια, θέση που όπως είπε ο κ. Τζουμάκας, την ενστερνίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος ο κ. Τζουμάκας τόνισε ότι η μάχη είναι πολύ δυνατή και κρίνονται παρά πολλά και ζήτησε να βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές ώστε όπως είπε «να πάρει ο Τσίπρας μια ακόμα τετραετία που τη δικαιούται».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12:3021/05

Εργασίες στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων Θεσσαλονίκη

12:2421/05

«Έρχεται» η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων του Επιδόματος Στέγασης Οικονομία

12:2221/05

Συμμαχική Οδός: Ολοκληρώνονται τα πρώτα χιλιόμετρα ασφαλτόστρωσης Δήμοι

12:1621/05

Ανοιχτή η πλατφόρμα για τη ρύθμιση οφειλών στην εφορία Οικονομία

12:1321/05

Συνεχίζονται οι επιθέσεις σε ΑΤΜ Ελλάδα

12:0021/05

Σπίρτζης: Σε λίγο το «Αθήνα- Θεσσαλονίκη» με τραίνο κάτω από 3:30′ (φωτό) Θεσσαλονίκη ,Πολιτική ,Σημαντικά

11:1021/05

Μητσοτάκης:«Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί ταξική πολιτική, υπερφορολογεί τη μεσαία τάξη για να δώσ... Πολιτική

11:0021/05

«Αν χρειαστεί οι νέοι θα πάρουν την κατάσταση της πόλης στα χέρια τους» Δήμοι ,Συνεντέυξεις ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

10:5621/05

Συλλήψεις ατόμων που πέταξαν τρικάκια υπέρ Κουφοντίνα στα δικαστήρια-Φάρσα οι εκρηκτικο... Θεσσαλονίκη

10:3621/05

Τηλεφώνημα για εκρηκτικούς μηχανισμούς στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

10:2621/05

Τσακαλώτος: Η Αριστερά πρέπει να είναι ηγεμονική και στην οικονομία και στην κοινωνία Πολιτική

10:1621/05

Τσίπρας: Θα μετατρέψουμε την ευημερία των αριθμών και σε ευημερία των ανθρώπων Πολιτική

10:0621/05

«Stop» σε συνεργασίες με μοντέλα κάτω των 18 ετών από Gucci, Alexander McQueen και Sain... Lifestyle ,Διάφορα

09:4221/05

Μακελειό στο Κράιστσερτς: Νέα δίωξη για διάπραξη τρομοκρατικής ενέργειας απαγγέλθηκε εν... Διεθνή

09:3521/05

Ορφανός: «Να είστε βέβαιοι ότι θα σας προστατεύσουμε-Σε ό,τι χρειάζεται θα έχετε εσείς ... Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

09:3221/05

Ζορπίδης: «Οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήρθαν να μας ακούσουν, φαίνεται τα ξέρουν όλα» Οικονομία

09:2521/05

ΥΠΟΙΚ: Aπαντήσεις για τη ρύθμιση οφειλών στην Εφορία (Παραδείγματα) Οικονομία

09:1921/05

Πανό για τον Κουφοντίνα στο Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη (VIDEO) Θεσσαλονίκη

09:1321/05

Συνάντηση Τσίπρα-Μπαρνιέ στο Μέγαρο Μαξίμου Πολιτική

09:1021/05

Καλοκαιρινή ακαδημία Θεάτρου Σοφούλη-Δείτε πότε ξεκινά, τι μαθήματα περιλαμβάνει Πολιτισμός

08:5621/05

Ο ΔΕΔΔΗΕ συζητά την εγκατάσταση έξυπνων μετρητών Ενέργεια

08:4921/05

Παρέμβαση υπέρ Κουφοντίνα στο εκλογικό κέντρο του Α. Τζιτζικώστα Θεσσαλονίκη

08:4221/05

Παράταση από τις ΗΠΑ στις αμερικανικές εταιρείες για συνέχιση συναλλαγών με την Huawei Διεθνή ,Τεχνολογία

08:3421/05

Αντιπρόεδρος ΑΔΕΔΥ: Μη αναμενόμενη η απόφαση του ΣτΕ για δώρα – επιδόματα Ελλάδα

08:3021/05

Β. Πατουλίδου: Δεν είναι λίγες οι φορές που ούρλιαξα «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο» Σημαντικά ,Συνεντέυξεις ,Συνέντευξεις

08:2721/05

Σήμερα η απόφαση του Αρείου Πάγου για την άδεια του Κουφοντίνα Χωρίς κατηγορία

08:2021/05

Όλυμπος: Με ελικόπτερο στη Θεσσαλονίκη οι δύο τραυματίες ορειβάτες Ελλάδα

08:1521/05

Deutsche Bank: Ακριβή σε βενζίνη και… iPhones η Ελλάδα-Χαμηλή ποιότητα ζωής και μ... Οικονομία

08:0821/05

Έκθεση ΔΝΤ: Τα λάθη και οι παραλείψεις στο ελληνικό πρόγραμμα Οικονομία

08:0021/05

Μοτοπορεία για τον Κουφοντίνα στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

07:5321/05

Eρχεται νέος κωδικός στα τρόφιμα – Τι είναι το UFI Υγεία

07:4621/05

ΓΣΕΕ: Τι ισχύει με την άδεια για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος Ελλάδα

07:3921/05

Χωρίς google και gmail τα κινητά Huawei Διεθνή ,Τεχνολογία

07:3521/05

Η Κομισιόν ανεβάζει τις τιμές δικαιωμάτων εκπομπών CO2 Ενέργεια ,Σημαντικά

07:3221/05

Αυτό είναι το προφίλ του υπερχρεωμένου δανειολήπτη Οικονομία

07:3021/05

Επενδυτικό ενδιαφέρον για το πρώην «Γαλλικό» στη Φράγκων Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

07:3021/05

Β. Μακεδονία και Αλβανία δεν βλέπουν «πράσινο φως» για ενταξιακές με Ε.Ε. Βαλκάνια ,Σημαντικά

07:3021/05

Fitch: Οι παροχές Τσίπρα αυξάνουν την αβεβαιότητα Οικονομία

07:2521/05

ΟΑΕΔ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς-παιδικούς σταθμούς Ελλάδα

07:1921/05

Nεκρός o θρυλικός πρώην πιλότος της F1 Νίκι Λάουντα Διεθνή

07:1821/05

Ford: Περικοπή 7.000 θέσεων εργασίας μέσω e-mail Επιχειρήσεις

07:1121/05

Τα γαλλικά και ιταλικά κρασιά προτιμούν οι Έλληνες! Ελλάδα

07:0321/05

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις Κοινωνία ,Σημαντικά

06:3021/05

Έρχεται το COMEDY CLUB για παιδιά στην Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

06:0021/05

Ημερίδα για τη Στοματική Υγεία Παιδιών & Ενηλίκων από τον Δ. Θερμαϊκού Δήμοι

05:3021/05

Πέντε τροφές που πρέπει να αποφεύγετε στο πρωινό γεύμα Υγεία

05:0021/05

Tο DNA μας δείχνει πότε θα αρρωστήσουμε; Υγεία

04:3021/05

«Δεν είναι ο Λιάγκας στην τηλεόραση; Ευτυχώς» (VIDEO) Lifestyle

04:0021/05

Η Google «μπλόκαρε» την Huawei Τεχνολογία

03:3021/05

Γαλλία: 2.000€ για την αποκρυπτογράφηση αρχαίας επιγραφής Διεθνή

03:0021/05

Tο πρώτο app κινητού που μπορεί να «ακούσει» τις ωτίτιδες Υγεία

02:3021/05

Έξαλλοι στο Ισραήλ με τη Μαντόνα Media

02:0021/05

Γιατί δεν πρέπει να κάνουμε μπάνιο πάνω από 15 λεπτά; Υγεία

01:3021/05

Ένα νησί γεμάτο… οδοντόβουρτσες και παπούτσια (VIDEO) Διεθνή

01:0021/05

Την απέλυσαν επειδή έδωσε φαγητό σε μαθητή χωρίς χρήματα Διεθνή

00:3021/05

Ανάπηρος σκύλος έσωσε βρέφος που έθαψαν ζωντανό Διεθνή

00:0021/05

Δούρου: «Υλοποιήσαμε σειρά μεγάλων τομών» Περιφέρειες

23:5020/05

Περιοδεία Π. Καμμένου στην Αχαΐα Κόμματα ,Πολιτική

23:4520/05

Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο προτείνει πρόωρες εκλογές Διεθνή

23:4020/05

Το Ωραιόκαστρο και την Σίνδο επισκέφτηκε ο Α. Τζιτζικώστας Περιφέρειες

23:3020/05

Μπακογιάννης: Στις 26 Μαΐου η Αθήνα αλλάζει εποχή και όχι απλώς δήμαρχο Τοπική Αυτοδιοίκηση

23:2520/05

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν έχει καμία ευθύνη για το κυβερνητικό παρελθόν Κόμματα ,Πολιτική

23:1420/05

Δημοσκόπηση Rass: Μπροστά με 8,5 μονάδες η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ Ελλάδα

22:5120/05

Η Πρόεδρος του ΣτΕ για τα δώρα και τα επιδόματα στο Δημόσιο Ελλάδα

22:4220/05

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ξέχασε να ενημερώσει ότι σκοπεύει να καταργήσει τη 13η σύνταξη Κόμματα ,Πολιτική

22:3320/05

Μητσοτάκης: Η επιλογή είναι ξεκάθαρη: Ή με την ΝΔ, ή με την κυβέρνηση της αποτυχίας Κόμματα ,Πολιτική

22:2320/05

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει τη θέση του ΠΑΣΟΚ και οδεύει στα ίδια χνάρια Κόμματα ,Πολιτική

22:0520/05

Ταυτοποιήθηκε η σορός που είχε βρεθεί στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:5620/05

Γεννηματά για Τσίπρα: Όλα για την καρέκλα – Εμείς έχουμε αρχές και αξίες Κόμματα ,Πολιτική

21:4720/05

Πέραμα: Νεκρός εργάτης που έπεσε από σκαλωσιά σε ναυπηγείο Ελλάδα ,Κοινωνία

21:2820/05

Σεισμός στη Ζάκυνθο Ελλάδα

21:2020/05

Μπουτάρης: Τώρα που αποκλείστηκε η Χρυσή Αυγή δεν θα ξέρουμε πόσοι ήταν από πίσω Δήμοι ,Σημαντικά

21:0720/05

Ευ. Βενιζέλος: Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι στρατηγική Κόμματα ,Πολιτική

21:0320/05

Κεφαλογιάννη: Η ελληνική πολιτιστική κληρονομιά δεν πωλείται Κόμματα ,Πολιτική

20:5420/05

Δημοσκόπηση Alco: Μπροστά με 6,3 μονάδες η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική

20:4520/05

Θεσσαλονίκη: Ψήφισμα για τη Γενοκτονία των Ποντίων εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκη

20:3620/05

Τσίπρας: Την Κυριακή ψηφίζουμε για το αν θα συνεχίσουμε έξω από τα μνημόνια Κόμματα ,Πολιτική ,Σημαντικά

20:2120/05

Δύο οι τραυματισμένοι ορειβάτες στον Όλυμπο – Μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσ... Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

19:5420/05

Το κεντρικό τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – «Ήρθε η ώρα των πολλών» Κόμματα ,Πολιτική

19:4520/05

Κέρκυρα: «Βαριά καμπάνα» για άνδρα που πυροβόλησε το σκύλο του Ελλάδα ,Κοινωνία

19:3820/05

Ουκρανία: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός Γκρόισμαν Διεθνή

19:3420/05

Τα γρήγορα τραίνα και η δις άνοδος Σπίρτζη στη Θεσσαλονίκη Παραπολιτικά

19:2120/05

Αιγαίο: 42 παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη Ελλάδα

19:1420/05

Η Αρνιώτικη μουντοβίνα και τα καλούδια της Χαλκιδικής Τουρισμός

19:1420/05

Μάρκου: Οι ευρωεκλογές αυτές θα δώσουν το σύνθημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε Κόμματα ,Πολιτική

19:0620/05

Επίσκεψη Ζέρβα στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης Τοπική Αυτοδιοίκηση

18:5820/05

Καμμένος: Θα γίνουν εκλογές μέχρι τις 30 Ιουνίου Κόμματα ,Πολιτική

18:5020/05

Η πιο γλυκιά… προεκλογική εκδήλωση της Θεσσαλονίκης! Παραπολιτικά

18:4920/05

Καλαφάτης: Χρέος του δημοτικού συμβουλίου να καταδικάσει με ψήφισμα την Γενοκτονία των ... Κόμματα ,Πολιτική

18:4820/05

Η Kleemann στη διεθνή έκθεση Liftex της Βρετανίας Επιχειρήσεις

18:4120/05

ΣτΕ: Συνταγματική η κατάργηση των δώρων στο Δημόσιο Ελλάδα ,Κοινωνία

18:3720/05

ΣΕΒΕ: Θετικά σχόλια για το σενάριο της ΕΒRD για ΜμΕ Οικονομία