Τα αποτελέσματα  για την Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ και τους εκπροσώπους της στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας 

Τα αποτελέσματα  για την Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ και τους εκπροσώπους της στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας 

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει τους εκλεγμένους και τους πρώτους αναπληρωματικούς στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των 120 νέων μελών της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και των 15 εκπροσώπων της Οργάνωσης στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες έλαβαν χώρα σήμερα, κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας του 13ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ.

Συνολικά ψήφισαν 1588 σύνεδροι, ενώ μετά το πέρας της καταμέτρησης βρέθηκαν 1567 έγκυρα ψηφοδέλτια, 9 λευκά και 12 άκυρα.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να συγχαρώ τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και τους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ για την εκλογή τους. Οι εργασίες του Συνεδρίου και η εκλογική διαδικασία αποδεικνύουν ότι η ΟΝΝΕΔ είναι πιο δυναμική και πιο μαζική από ποτέ. Δίνοντας βήμα σε σχεδόν 2400 συνέδρους, οι οποίοι αναδείχθηκαν από περίπου 83.000 μέλη ξεκινάμε το ταξίδι της ΟΝΝΕΔ της γενιάς μας για την Ελλάδα του 2030».

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα για την Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μια Ελλάδα Φως: Η Μεγάλη Γιορτή των Παιδιών από την ΚΕΔΗΘ

Αυστρία: Τί προτείνει ο καγκελάριος Νεχάμερ για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ

Προπονητής πολεμικών τεχνών: «Μου είπε να του κάνω μασάζ στο μόριό του» καταγγέλλει αθλήτριά του

Υπ. Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Ιουνίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top