Θ. Καράογλου: Συναντήσεις με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων

Θ. Καράογλου: Συναντήσεις με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων

Στο πλαίσιο του προγράμματος επαφών που πραγματοποιεί με αυτοδιοικητικούς φορείς της Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής της ΝΔ, Θόδωρος Καράογλου συνάντησε τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Κορώνειας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καράογλου επισκέφθηκε τους προέδρου των Τοπικών Κοινοτήτων, Αγίου Βασιλείου, Βασιλουδίου, Γερακαρούς, Αρδαμερίου, Θανάση Χατζηχρήστου, Δημήτρη Κομμάτα, Κώστα Ανδρονικίδη και Δημήτρη Δαδάλα αντίστοιχα, ανταλλάσσοντας μαζί τους σκέψεις και προτάσεις για την ομαλή επανεκκίνηση της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ, κατέγραψε σειρά ζητημάτων που αφορούν στην καθημερινότητα κάθε περιοχής ξεχωριστά, επιβεβαιώνοντας την πάγια αρχή του να βρίσκεται στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών. Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά στον οδικό χάρτη που μελετά η κυβέρνηση για το σταδιακό και ελεγχόμενο άνοιγμα της κοινωνίας, της οικονομίας και της εκπαίδευσης.

«Σε μια κρίσιμη χρονικά περίοδο, λόγω της πανδημίας, επισκέπτομαι Αυτοδιοικητικούς φορείς και συζητώ μαζί τους τα ζητήματα που τους απασχολούν» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «είναι αλήθεια, πως καλούμαστε να ισορροπήσουμε μεταξύ της υγειονομικής κρίσης και της κόπωσης των πολιτών έπειτα από το πολύμηνο lockdown. Η κυβέρνηση με σεβασμό στις αποφάσεις των ειδικών επιστημόνων, αναζητά τη χρυσή τομή. Από την πλευρά μου κάλεσα τους συμπολίτες μου να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα της πανδημίας με αυτοσυγκράτηση και μεγαλύτερη αισιοδοξία, δεδομένου ότι σήμερα ο πρωθυπουργός παρουσίασε το Εθνικό Σχέδιο Ανθεκτικότητας και Ανάκαμψης».

Ο Θ. Καράογλου δεν παρέλειψε να ασκήσει και κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «την ώρα που η αντιπολίτευση καπηλεύεται την ιστορία και προσπαθεί να δώσει κομματική ταυτότητα στον Κολοκοτρώνη, τον Μακρυγιάννη και τους υπόλοιπους ήρωες του 1821, θέλοντας να γράψουν στις τοπικές τους οργανώσεις τα μέλη της…Φιλικής Εταιρείας για να παραστήσουν τους δήθεν «επαναστάτες», η Νέα Δημοκρατία παραμένει η μόνη δύναμη ευθύνης και λογικής στη χώρα».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top