Θεοχάρης: Δεν υπάρχουν μαζικές ακυρώσεις στη Μύκονο- Αυστηρά μέτρα όπου χρειαστεί

Θεοχάρης: Δεν υπάρχουν μαζικές ακυρώσεις στη Μύκονο- Αυστηρά μέτρα όπου χρειαστεί

Ο κ. Θεοχάρης επισήμανε ότι η κυβέρνηση θα λάβει αυστηρά μέτρα και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή χρειαστεί βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων, διαβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να προτάξει το ζήτημα του τουρισμού και της οικονομίας εις βάρος της υγείας των πολιτών.

Στη διάψευση δημοσιευμάτων περί μαζικών ακυρώσεων στη Μύκονο μετά την επιβολή των αυστηρών περιοριστικών μέτρων για την αναχαίτιση του κορωνοϊού, προχώρησε από τη Βουλή ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, σχολιάζοντας ότι «οι ακυρώσεις υπάρχουν μόνο στη φαντασία όσων το γράφουν» και υποστηρίζοντας ότι τα στοιχεία ξενοδόχων και επιχειρηματιών του τουρισμού στο νησί των ανέμων δεν δείχνουν μπαράζ ακυρώσεων, προκειμένου να διαβεβαιώσει ότι η τουριστική κίνηση στη Μύκονο συνεχίζεται ομαλά.

Παράλληλα, ο κ. Θεοχάρης επισήμανε ότι η κυβέρνηση θα λάβει αυστηρά μέτρα και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή χρειαστεί βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων, διαβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να προτάξει το ζήτημα του τουρισμού και της οικονομίας εις βάρος της υγείας των πολιτών.

«Δεν θα αφήσουμε τα πράγματα να κυλίσουν χάριν της οικονομίας. Δεν φοβόμαστε να παίρνουμε δύσκολα μέτρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top