Θεσσαλονίκη: Έκθεση ιστορικών ντοκουμέντων με τη διαχρονική πορεία της Νέας Δημοκρατίας (ΦΩΤΟ-VIDEO) 

Θεσσαλονίκη: Έκθεση ιστορικών ντοκουμέντων με τη διαχρονική πορεία της Νέας Δημοκρατίας (ΦΩΤΟ-VIDEO) 

Ρεπορτάζ: Μιχαήλ Παπαβασιλείου

Έκθεση ιστορικών ντοκουμέντων με αφορμή τη συμπλήρωση 48 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, θα εγκαινιαστεί αύριο, Τρίτη (4/10) στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Στη συγκεκριμένη έκθεση έχουν τοποθετηθεί ως εκθέματα φωτογραφίες, αφίσες και οπτικοακουστικό υλικό (Virtual Reality) από μεγάλες ομιλίες αρχηγών του κόμματος. Επίσης, υπάρχουν όλα τα σήματα της ΝΔ από το 1974 μέχρι και σήμερα ενώ στόχος της είναι να αναδειχθούν ιστορικές στιγμές και πρόσωπα που αφορούν τη Νέα Δημοκρατία και παρουσιάζουν την πολιτική της διαδρομή.

«Η ιδέα της έκθεσης προήλθε από μια φωτογραφία που έφτασε στα χέρια μου από την επίσκεψη του προέδρου μας μαζί με τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο Άγιο όρος» εξήγησε κατά την ξενάγηση των δημοσιογράφων στην έκθεση, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Ζήσης Ιωακείμοβιτς.

«Επειδή οι λαοί πρέπει να κρατούν αναλλοίωτη την ιστορική μνήμη, γι’ αυτό και εμείς δημιουργήσαμε μέσα σε λίγες μέρες αυτή την έκθεση με σκοπό να κρατήσουμε στη μνήμη μας και να περάσουμε και στις νέες γενιές, όλη την ιστορία της ΝΔ μέσα από φωτογραφικό υλικό, αφίσες, αποκόμματα εφημερίδων και οπτικοακουστικό υλικό από διάφορες συγκεντρώσεις. Στόχος μας είναι να τιμήσουμε τον ανώνυμο Νεοδημοκράτη και Νεοδημοκράτισσα , τον ανώνυμο και επώνυμο ΟΝΝΕΔίτη, να αναδείξουμε την πολιτική διαδρομή των απλών Νεοδημοκρατών αλλά και των επώνυμων στελεχών μας» συμπλήρωσε ο κ. Ιωακείμωβιτς. 

Τέλος, η έκθεση θα φιλοξενηθεί από τις 4 έως τις 7 Οκτωβρίου στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ (Μιχαήλ Καλού 6, 5ος όροφος) και οι ώρες λειτουργίας της θα είναι καθημερινά από τις 17:00 μ.μ. ως τις 21:00 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Να σημειωθεί, πως συνολικά περιλαμβάνει 350 φωτογραφίες και 75 αφίσες, υλικό που αναμένεται να ψηφιοποιηθεί και στη συνέχεια για να διασωθεί από τα αρχεία του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Κόρινθος: «Της είχε επιτεθεί και στο παρελθόν» λέει η δικηγόρος της 28χρονης (VIDEO)

Το Βερολίνο απέρριψε το πολωνικό αίτημα για αποζημιώσεις

Συνάντηση Ν. Δένδια με τον Αμερικανό πρέσβη για τις εξελίξεις στη Λιβύη

ΟΗΕ: Η Ελβετία έχει σοβαρό πρόβλημα συστημικού ρατσισμού

Γαλλία: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ελπίσουμε σε κάποιο τέλος των εχθροπραξιών στην Ουκρανία», λέει η Ελιζαμπέτ Μπορν

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top