Το νέο του βιβλίο παρουσιάζει ο Βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Βαρτζόπουλος

Το νέο του βιβλίο παρουσιάζει ο Βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Βαρτζόπουλος

Το νέο του βιβλίο παρουσιάζει ο Βουλευτής ΝΔ της Β´ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 11:30πμ στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο.

Με τίτλο «Τι πρέπει και μπορούμε να κάνουμε» ο Βουλευτής αναπτύσσει τις απόψεις του για την ιστορική συνέχεια της Λαϊκής Παράταξης, τα επιτεύγματα της Νέας Δημοκρατίας και τις προτάσεις του για τις αναγκαίες ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις, που θα διαμορφώσουν το μέλλον των νέων γενεών:

-Την οικοδόμηση ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού Κοινωνικού Κράτους βασιζομένου στην αποκέντρωση, σε μια ενιαία Κοινωνική Υπηρεσία, σε ένα Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ένα Νέο Εθνικό Σύστημα Προνοίας και μια πραγματικά δωρεάν Δημόσια Παιδεία.

-Την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους και την ευχερέστερη χρηματοδότηση νοικοκυριών και επιχειρηματιών, που θα καταστήσει δυνατή η επίτευξη της επενδυτικής βαθμίδας.

-Την ανάπτυξη ενός νέου διεκδικητικού πατριωτισμού.

Το βιβλίο θα σχολιάσουν ο Νίκος Παπαϊωάννου, Πρύτανης του ΑΠΘ και ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, μόνιμος Λέκτωρ Διεθνούς Δικαίου. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Σταύρος Οραήλογλου.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Σε σταθερό επίπεδο το ιικό φορτίο στα λύματα – Τι δείχνουν οι μετρήσεις

Κατρίνης: Πέντε άβολες αλήθειες για την εμφάνιση εγκληματικών ομάδων με μανδύα πολιτικού κόμματος

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top