Βελόπουλος: Ενδιαφέρονται για το πώς θα φορολογήσουν, όχι για το πώς θα δώσουν λεφτά στους Έλληνες

Βελόπουλος: Ενδιαφέρονται για το πώς θα φορολογήσουν, όχι για το πώς θα δώσουν λεφτά στους Έλληνες

«Η μόνη αγωνία που έχει ο πρωθυπουργός είναι να περάσει τους 151, 152, 160, 165 βουλευτές. Η δική μας αγωνία είναι διαφορετική. Το πώς ο Έλληνας θα περάσει καλύτερα. Δυστυχώς γι’ αυτόν, μέσα από τα λόγια και τις πράξεις του, αποδεικνύει ότι δεν τον ενδιαφέρει για τον Ελληνικό λαό αλλά για τη νομή της εξουσίας», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Την ίδια ώρα, κριτική σε στελέχη κομμάτων που τάσσονται υπέρ της αύξησης της φορολόγησης άσκησε με δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Είναι να απορεί κανείς, με ανθρώπους οι οποίοι δεν εργάστηκαν ποτέ, στελέχη κομμάτων δηλαδή, παιδιά του κομματικού σωλήνα, να ομιλούν συνεχώς για φορολόγηση των Ελλήνων. Είναι αδιανόητο, σε μια Ελλάδα, η οποία είναι υπερφορολογημένη, στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ να μαλώνουν δήθεν για το ποιος θα φορολογήσει λιγότερο ή περισσότερο. Δεν μιλούν για το πώς θα δώσουν λεφτά στους Έλληνες.

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν πρόγραμμα. Γι’ αυτό 25 Ιουνίου, μόνο η Ελληνική Λύση και μπορεί και ξέρει», αναφέρει στη δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανδρουλάκης: Χρειάζεται ένα κράτος που θα λειτουργεί επιτελικά και όχι το επιτελικό παρακράτος του κ. Μητσοτάκη

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top