Σ. Αναστασιάδης: Από την ύφεση του 2020 στοχεύουμε στην ανάπτυξη το 2021

Σ. Αναστασιάδης: Από την ύφεση του 2020 στοχεύουμε στην ανάπτυξη το 2021

Αποτύπωση της προσπάθειας της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης, διαπιστώνει στον Προϋπολογισμό του 2021, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης κατά την τοποθέτησή του στην Oλομέλεια της Bουλής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Αναστασιάδης , στη σημερινή του εισήγηση στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021, μίλησε για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Προϋπολογισμού, ο οποίος όπως είπε, παρόλο που κατατίθεται μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας και έντονης αστάθειας λόγω της υγειονομικής κρίσης, είναι ένας Προϋπολογισμός μεταρρυθμιστικός, αναπτυξιακός και κοινωνικός.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας , αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα παρεμβάσεις της κυβέρνησης που στήριξαν την οικονομία και την κοινωνία στην περίοδο της πανδημίας το 2020, οι οποίες επεκτείνονται και το 2021, στο μεταρρυθμιστικό της έργο που παρά τις αντίξοες συνθήκες δεν σταμάτησε, στην σπουδαιότητα της αξιοποίησης των Ευρωπαϊκών πόρων από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης, υπογραμμίζοντας πως, ο συνδυασμός όλων αυτών θα οδηγήσει σε γρήγορη ανάπτυξη μετά το τέλος της πανδημίας.

«Από την βαθιά ύφεση του 2020 στοχεύουμε στην δυναμική ανάπτυξη το 2021» κατέληξε.

Ολόκληρο το κείμενο της ομιλίας του κ. Αναστασιάδη.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top