Υγειονομικά υλικά στα τελωνεία Ευζώνων – Προμαχώνα μοίρασε ο Θ. Καράογλου

Υγειονομικά υλικά στα τελωνεία Ευζώνων – Προμαχώνα μοίρασε ο Θ. Καράογλου

Δίπλα στους αστυνομικούς και τους τελωνειακούς υπαλλήλους που υπηρετούν σε δύο από τις κυριότερες χερσαίες πύλες εισόδου της χώρας, τους Ευζώνους και τον Προμαχώνα, βρέθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εσωτερικών (αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, προκειμένου να “θωρακίσει” υγειονομικά τις υπηρεσίες αιχμής που μάχονται για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού. 

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός, διένειμε μάσκες και αντισηπτικά (που εξασφάλισε μέσω των εταιρειών New College Κολλής ΑΕ – βιοτεχνία ενδυμάτων”, Διαμαντής Ματζάρης – εμπορία και service μηχανημάτων κήπου και Mr.  Fast – Οικογένεια Τσολακίδη), στο προσωπικό των δύο τελωνειακών σταθμών το οποίο όπως σημείωσε στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλεται για τη διαχείριση και τον περιορισμό της πανδημίας. 

Συγκεκριμένα τόνισε πως “οι τελωνειακοί υπάλληλοι και οι αστυνομικοί που υπηρετούν με αυταπάρνηση στα τελωνεία Ευζώνων και Προμαχώνα, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου με την πανδημία και επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους με ευσυνειδησία”, ενώ συμπλήρωσε πως ‘το υπουργείο Εσωτερικών, όπως έπραξε και στο πρώτο κύμα της πανδημίας, έτσι και τώρα, είναι διαρκώς στο πλευρό τους, θεωρακίζοντας τους υγειονομικά. Διότι η έμπρακτη αναγνώριση της εργασίας τους κάτω από δύσκολες συνθήκες, έρχεται μέσα από πράξεις προσφοράς”. 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top