Χριστούγεννα στην πόλη με μια διαστημική περιπέτεια-Η είσοδος είναι δωρεάν

Χριστούγεννα στην πόλη με μια διαστημική περιπέτεια-Η είσοδος είναι δωρεάν

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και η βρεφική θεατρική εταιρεία «The Little Foxes» υποδέχονται τα Χριστούγεννα και τον καινούριο χρόνο και παρουσιάζουν, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, (ώρα 18.30-19.30), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, τη θεατρική παράσταση «Apollo II: μια χριστουγεννιάτικη διαστημική περιπέτεια» στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, στη Θεσσαλονίκη.

Στη διαστημική περιπέτεια, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2 έως 6 ετών και τις οικογένειές τους, δύο φίλες αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν το πιο μεγάλο τους όνειρο λίγες μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου. Να ταξιδέψουν στο διάστημα! Τι ωραία που πρέπει να είναι, οι πλανήτες, τα αστέρια, η γη από μακριά και το ταξίδι στο άγνωστο! Μα πριν από όλα αυτά, πώς γίνεται η προετοιμασία; Πώς θα διαλέξουν τον πλανήτη προορισμό τους; Τι θα φορέσουν; Πώς θα προπονηθούν; Και τι θα κάνουν όταν φτάσουν εκεί; Θα είναι σίγουρα μια περιπέτεια, αλλά θα τα καταφέρουν άραγε;
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με τους ηθοποιούς και να ταξιδέψουν όλοι μαζί στη μαγεία των Χριστουγέννων!

Ταυτότητα της παράστασης:
διάρκεια: 30΄ θεατρική παράσταση, 30΄ παιχνίδι με τους ηθοποιούς
κατηγορία: νηπιακό θέατρο
ηλικίες: 2-6 ετών
πρωτότυπο κείμενο/ σκηνοθεσία: Έμιλυ Καμαρινοπούλου
ερμηνεία: Στέλλα Χαμπέζου, Έμιλυ Καμαρινοπούλου

Η είσοδος είναι δωρεάν, απαραίτητη η προσυνεννόηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Ναντίνα Κυριαζή στο τηλέφωνο 2310385662, e-mail: [email protected].

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top