Δ. Κιλκίς: Λάχανα και χάχανα αύριο στο θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου

Δ. Κιλκίς: Λάχανα και χάχανα αύριο στο θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου

Ο Ιούλιος στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς έρχεται εύθυμος με… Λάχανα και Χάχανα. Αύριο στις 21:00 ανεβαίνει στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου η παιδική παράσταση ‘’Λάχανα και Χάχανα – Ο Καλός μου Εαυτός’’.

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η εταιρία Μέθεξις παρουσιάζουν ένα πρωτότυπο μιούζικαλ για παιδιά με εξαιρετικούς συντελεστές, γνωστούς ηθοποιούς, ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής, βιντεοπροβολές, με ευφάνταστα σκηνικά, με πολύχρωμα κοστούμια, στο ρυθμό και τη μαγεία των τραγουδιών Λάχανα και Χάχανα.

Η υπόθεση

Ο Πίπης, ο μαθητευόμενος Νεράιδος, μαζί με τον Ατσίδα, την Χαχαχένια και τον Λαχανίδα μας ταξιδεύουν σε ένα ‘’ολιγοπάτητο’’ μονοπάτι αναζήτησης του …Καλού μας Εαυτού, μέσα από μια πρωτότυπη ιστορία που κάνει …μουσικές στάσεις στα πιο αγαπημένα τραγούδια της σειράς Λάχανα και Χάχανα και ολοκληρώνεται με ολοκαίνουρια τραγούδια και χαρούμενα παιχνιδοτράγουδα, γεμάτα χιούμορ και…Καλοσύνη!

Πρωταγωνιστούν: Ειρήνη Ψυχράμη, Λυδία Σγουράκη, Γιώργος – Αιμιλιανός Σταυρινός, Γιάννης Τσότσος, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Χριστίνα Μπίτου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top