Δ. Πυλαίας – Χορτιάτη: Από σήμερα η πρόσκληση ενδιαφέροντος για καλλιτέχνες

Δ. Πυλαίας – Χορτιάτη: Από σήμερα η πρόσκληση ενδιαφέροντος για καλλιτέχνες

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στους καλλιτέχνες που διαμένουν στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και οι οποίοι θα ενταχθούν στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του 2022 απευθύνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη (ΚΕΠΑΠ) σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Η πρόσκληση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υλοποίησης του νέου επετειακού καλλιτεχνικού προγραμματισμού του 2022 που συμπεριλαμβάνει τη στήριξη των καλλιτεχνών του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Αναζητούνται καλλιτεχνικές προτάσεις δημιουργών, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μουσικής, της λογοτεχνίας, του θεάτρου και των εικαστικών ή στον συνδυασμό αυτών.

Από τις προτάσεις που θα κατατεθούν θα επιλεγούν δύο προτάσεις που θα ενταχθούν στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό της ΚΕΠΑΠ και το κόστος αυτών δεν θα ξεπερνάει τα 1.000 ευρώ (μεικτά) για κάθε εκδήλωση (1240 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Για την κάλυψη των οικονομικών θα πρέπει να υπάρχουν τα αντίστοιχα παραστατικά (τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών)

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν:

1. Αναλυτική Πρόταση

2. Βιογραφικό Σημείωμα του Καλλιτέχνη

Οι τεχνικές προδιαγραφές για τυχόν ηχητική κάλυψη κ.λ.π καλύπτεται από τους διοργανωτές μέχρι του ποσού των 250€( συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α). Τυχόν επιπλέον τεχνικές απαιτήσεις βαρύνουν και καλύπτονται από τις καλλιτεχνικές ομάδες, καλλιτέχνες που θα επιλεχθούν.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προτάσεων Παρασκευή 14 Ιανουαρίου και ημερομηνία λήξης υποβολής προτάσεων Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.
Email Υποδοχής Προτάσεων: [email protected]

Δικαίωμα υποβολής προτάσεων δεν έχουν όσοι διατηρούν σχέση εργασίας με την ΚΕΠΑΠ.

Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από τριμελή επιτροπή της ΚΕΠΑΠ που απαρτίζεται από την Πρόεδρο της ΚΕΠΑΠ κ. Παρασκευή ( Βίβιαν) Λιόλιου, την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ερατώ Αλακιοζίδου και ένα άτομο από το Καλλιτεχνικό Διδακτικό προσωπικό της ΚΕΠΑΠ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top