Επέτειος του «ΟΧΙ» με Διογένη Δασκάλου και Monie & Monie Conniente

Επέτειος του «ΟΧΙ» με Διογένη Δασκάλου και Monie & Monie Conniente

Ο στρατηγός LaLaμαχος Διογένης Δασκάλου και οι Monie and Monie Conniente επιστρέφουν στο Club του Μύλου το Παρασκευοσαββατοκύριακο 25-27 Οκτωβρίου με σκοπό να μας τα πουν όλα μετά μουσικής.

Η πρωινή προσευχή (εωθινή) Βίκυ Βογιατζόγλου, η υψίφωνος πατρίς Θάλεια Μαυρίδου, οι πνευστόβροντοι MONIE & MONIE CONNIENTE με ακμαίο το φρόνιμα επί ποδός και ο Δημήτρης Κρανιδιώτης στο ρόλου του μαέστρου ναρκοσυλλέκτη θα μας βροντοφωνάξουμε το ηρωικό (ΟΧΙ;), εκεί ψηλά στα χαρακώματα του CLUB στο ΜΥΛΟ κι όπως χαρακτηριστικά λένε, «θα χαχαθερίσουμε μαζί τον ξένο τον Airbnb κατακτητή»!

«Εφορμούμε ως άλλοι Αχανείς σε μια πασαρέλαση στις 25 & 27 (Παρασκευή & Κυριακή) Οκτωβρίου στο ΟΧΙ-ρό του ΜΥΛΟΥ. Μην μένετε μόνες ζωστείτε με τις τελαμώνες. Μην μένετε μόνοι, τώρα το κανόνι. Ήγγικεν η ώρα να βροντοφωνάξουμε «ΕΘΝΟΣ ΔΕΥΡΟ ΕΞΩ». Γιατί όταν δεν ξέρετε πού να πάτε έρχεστε σε μας που δεν ξέρουμε που πάμε! Στο τέλος της βραδιάς θα σερβιριστεί λαγός στιφάδο με τριμμένη παλιγγενεσία. “Δάφνες υπάρχουν”. Η επετειακή εθνικοαπελευθερωτική παράσταση παρακολουθείτε κατά προτίμηση με σηκωμένη την τρίχα. Εκ της Διευθύνσεως του 3ου Στρώματος Στρατού
Μετά τιμής 10€ τα επίλεκτα σώματα της ξυπόλυτης ταψιαρχίας των ΜΟΝΙΕ & ΜΟΝΙΕ CONNIENTE. Ευγενικός χορηγός : ΕΓΩ. Επιθυμία της οικογένειας τα χρήματα να μην κατατεθούν πουθενά. Θα περάσω με δίσκο κατά τη διάρκεια της χοροεσπερίδας» αναφέρει ο Διογένης Δασκάλου που ηγείται του event και θα μπει σε ρόλο οικοδεσπότη ό,τι και να γίνει.

Μύλος Club
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30
Ώρα έναρξης 22:30
Είσοδος: 10€

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ