Νέα τοιχογραφία στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του ΑΧΕΠΑ (ΦΩΤΟ)

Νέα τοιχογραφία στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του ΑΧΕΠΑ (ΦΩΤΟ)

Ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ για ένα όμορφο και δημιουργικό νοσοκομειακό περιβάλλον έβαλε ο καλλιτέχνης Same84 με τη δεύτερη τοιχογραφία που υλοποίησε στο νοσοκομείο AXEΠΑ και συγκεκριμένα στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.

Στην ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου και της UrbanAct επισημαίνεται ότι o Same84 προσέφερε το έργο του για μια ακόμη φορά στο ΑΧΕΠΑ, δίνοντας στο κτίριο της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων, ένα τοπόσημο και σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες και τους εργαζόμενους Παράλληλα, μέσω αυτής της δράσης αναβαθμίστηκε ακόμη ένα κτίριο των συγκροτημάτων του ΑΧΕΠΑ, με ένα καινούριο έργο τέχνης, παρεμβαίνοντας και στην ευρύτερη περιοχή, μιας και γειτνιάζει άμεσα και με τους χώρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Η θεματική της τοιχογραφίας που υλοποίησε ο Same84, αυτή τη φορά εστιάζει στις λοιμώξεις και εν γένει στους ιούς και συμβολικά στην καθημερινή καθαριότητα με το πλύσιμο των χεριών μας, μια συμβολική κίνηση προστασίας και πρόληψης απέναντι στους ιούς.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με μια δράση που θα ανακοινωθεί σύντομα σε ένα ακόμη κτιριακό συγκρότημα του ΑΧΕΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόλεμος Ουκρανία: Η Ρωσία επιβεβαίωσε ότι χρησιμοποιεί θερμοβαρικά όπλα

ΕΛΣΤΑΤ: Εκτίναξη των εσόδων και των επισκέψεων στα μουσεία για το 2021

Βουλγαρία: Κρατικοί θεσμοί θα χρησιμοποιούν βουλγαρικές κυριλλικές γραμματοσειρές αντί για ρωσικές στις ιστοσελίδες τους

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top