Θεσσαλονίκη: Μεγάλη προσέλευση στην παρουσίαση του βιβλίου «Νερό! Νερόοοο» της Κυριακής Φράγκου (ΦΩΤΟ) 

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη προσέλευση στην παρουσίαση του βιβλίου «Νερό! Νερόοοο» της Κυριακής Φράγκου (ΦΩΤΟ) 

Με τη συνοδεία μουσικής και πλήθος κόσμου διεξήχθη στην αυλή της Αγιορείτικης Εστίας στη Θεσσαλονίκη σήμερα, Πέμπτη (30/6) η παρουσίαση του βιβλίου της προέδρου της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων, Κυριακής Φράγκου με τίτλο «Νερό! Νερόοοο».

Παρουσιάστηκε σήμερα, απογευματινές ώρες το βιβλίο με τίτλο «Νερό! Νερόοοο» της προέδρου του Σωματείου «Εθελοντική Διακονία Αστέγων», Κυριακής Φράγκου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αυλή της Αγιορείτικης Εστίας στην οδό Εγνατία 109, όπου δεκάδες φίλοι και συνεργάτες της κ. Φράγκου συγκεντρώθηκαν στο σημείο, για να της δώσουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά της, αλλά και να υποστηρίξουν το έργο της.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις σε εθελοντές και χορηγούς της «Εθελοντικής Διακόνιας Αστέγων». Επίσης, στον χώρο παρευρέθηκε το συγκρότημα «Εν Τράτα» με μουσικές από τη Νησιωτική Ελλάδα και τη Μικρά Ασία.

Να σημειωθεί, ότι από την πώληση κάθε βιβλίου θα προσφερθούν δύο ευρώ στην Ιεραποστολική Στέγη Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω», ενώ την εκδήλωση συντόνισαν οι δημοσιογράφοι Μαρία Σαμολαδά και Στρατής Λημνιός.

Τέλος, το βιβλίο «μιλάει» για μία ιστορία που θα ταξιδέψει τους αναγνώστες στην Τανζανία, με στόχο να σταλεί ένα μήνυμα ανάγκης σε όλο τον κόσμο, ώστε να μην ξεχνάει κανένας όσους διψούν και πεινούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση του βιβλίου της Κυριακής Φράγκου «Νερό! Νερόοοο» στην αυλή της Αγιορείτικης Εστίας την Πέμπτη (30/6)

Η Κ. Φράγκου για το βιβλίο της «Νερό! Νερόοοο…» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Νερό! Νερόοοο… από την Κυριακή Φράγκου

Κ. Φράγκου: Οι άστεγοι είναι η δεύτερη οικογένειά μας (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κ. Φράγκου: «Δεν γίνεται να χάνουμε ανθρώπους στον δρόμο» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top