Τσαρούχας: Κατέθεσε στον εισαγγελέα νέους φακέλους με καταγγελίες

Τσαρούχας: Κατέθεσε στον εισαγγελέα νέους φακέλους με καταγγελίες

Το κατώφλι της εισαγγελίας πέρασε για δεύτερη φορά το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Πασχάλης Τσαρούχας, προκειμένου να προσκομίσει νέους φακέλους με καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός έχει βάλει ήδη στο «μικροσκόπιο» τις περίπου 20 καταγγελίες που έχει στα χέρια του ενώ όπως όλα δείχνουν η έρευνα θα διευρυνθεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα ονόματα του δεύτερου φακέλου συμπεριλαμβάνονται δύο πολύ γνωστά ονόματα του χώρου του θεάματος, που κατηγορούνται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Οι καταγγελίες που δέχεται το ΣΕΗ δεν έχουν τέλος, με τους συνηγόρους των καταγγελλόμενων να καταφθάνουν στα γραφεία για να παραλάβουν τους φακέλους για τους πελάτες τους.

Υπενθυμίζεται πως ο Πασχάλης Τσαρούχας είχε καταθέσει τον πρώτο «καυτό» φάκελο στον εισαγγελέα στις 24 Φεβρουαρίου.

«Καταθέσαμε με τους φακέλους. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων. Δεν μπορώ να πω ούτε πόσες υποθέσεις κατέθεσα, ούτε ποιες. Οι καταγγελίες είναι για προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Δεσμευθήκαμε ότι οποιαδήποτε νέο στοιχείο θα το συμπληρώσουμε» είχε δηλώσει τότε ο ηθοποιός, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Πηγή: cnn.gr

(φωτογραφία αρχείου)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ