Χαλκιδική: Το… κοντράστ της ομορφιάς και των προβλημάτων που έφερε ο «Διομήδης» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Χαλκιδική: Το… κοντράστ της ομορφιάς και των προβλημάτων που έφερε ο «Διομήδης» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ρεπορτάζ: Μιχαήλ Παπαβασιλείου

Ένα απέραντο άσπρο θα δει οποιοσδήποτε επισκεφτεί αυτή την περίοδο την ορεινή Χαλκιδική, όπου το χιόνι έχει καλύψει τα πάντα αναδεικνύοντας το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον. Ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν.

Το έστρωσε στη Χαλκιδική από χθες (12/1) και σήμερα αποκαλύφθηκε -για ακόμη μία φορά- η ομορφιά που αντικρίζει κανείς σε κάθε χιονόπτωση στα ορεινά του νομού, όπως στο Νεοχώρι του δήμου Αριστοτέλη.

Το καταπράσινο του δάσους και το λευκό του χιονιού σχημάτισαν μία πανέμορφη εικόνα, όπως θα δείτε σε φωτογραφίες και βίντεο του GRTimes.gr. 

Παρόλα αυτά, η κακοκαιρία «Διομήδης» έφερε και αρκετά προβλήματα στον δήμο Αριστοτέλη, όπως η διακοπή ηλεκτροδότησης για τουλάχιστον πέντε ώρες σε πολλά χωριά του δήμου. Να υπενθυμίσουμε, ότι παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπισε τις προηγούμενες μέρες και ο δήμος Κασσάνδρας.

Επίσης, με εντολή του δημάρχου Αριστοτέλη, Στέλιου Βαλιάνου, τα σχολεία σε επτά χωριά θα παραμείνουν κλειστά για σήμερα. «Ο μεγάλος όγκος χιονιού μας ανάγκασε να κλείσουμε τις σχολικές μονάδες σε επτά χωριά του δήμου. Όσον αφορά στις διακοπές ρεύματος, στα περισσότερα τοπικά διαμερίσματα έχει επανέλθει, ενώ Παλαιοχώρι και Νεοχώρι χρειάζεται να περιμένουν λίγο ακόμη, όπως μας ενημερώνει η ΔΕΔΔΗΕ» τονίζει στο GRTimes.gr ο κ. Βαλιάνος.

Τέλος, ο δήμαρχος Αριστοτέλη αναφέρει με αγανάκτηση στο GRTimes.gr ότι οι εν λόγω διακοπές ρεύματος οφείλονται, κυρίως, και στο μη συντηρημένο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

«Το δίκτυο είναι αρκετά παλιό, δεν γίνεται καμία συντήρηση, ούτε αποψίλωση ή κόψιμο των δέντρων. Οπότε, είναι λογικό να δημιουργούνται προβλήματα όταν υπάρχει κακοκαιρία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Το «έστρωσε» στην ορεινή Χαλκιδική (ΦΩΤΟ)

Ο «Διομήδης» έφερε προβλήματα και κλειστά σχολεία στην ορεινή Χαλκιδική (ΦΩΤΟ)

Χαλκιδική: Ποιες περιοχές παραμένουν χωρίς ρεύμα και που έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση

Ο «Διομήδης»… γκρέμισε κολώνες της ΔΕΗ στη Χαλκιδική (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top